12. Real feelings? pt 1

2K 97 17
                                    

Vorige hoofdstuk:
Dat was nog het enige wat ik kon horen en alles voor mijn ogen werd zwart.

Yuka's pov
Ik werd wakker met een verschrikkelijke koppijn en keek om me heen.

*Huh.. waar ben ik in vredesnaam?!* dacht ik en zat recht. *hoezo ben ik in de ehbo kamer?! Wat is er gebeurt?!* zoveel vragen kwamen bij me op en ik zag dat Taehyung en Jungkook de kamer binnen kwamen lopen.

Jungkook zat op de stoel naast me en Taehyung deed het zelfde. "Waarom ben ik hier? Wat is er gebeurt?" vroeg ik aan de twee en ze keken me aan.

"Kai....." begon Taehyung "Hij heeft je zo hard geslagen met zijn vuist dat je een bloedneus had en flauw was gevallen.." ging Taehyung verder. En toen voelde ik een hand op mijn voorhoofd.

Ik keek op en zag dat het de hand van Jungkook was. "Gaat het een beetje..? Want er kwam best wel veel bloed uit je neus..." zei hij bezorgd en hield met een hand mijn wang vast.

*Wat gebeurt er? Waarom voel ik me zo warm van binnen!? Warmte! Ga weg!* dacht ik bij mezelf.

"Eh.. m-moeten jullie niet naar de volgende les?" vroeg ik wanneer ik de bel hoorde en het onderwerp wou veranderen.

"Wij moesten op je passen, daarom" zei Jungkook en zat naast me op het bed. Ik zag dat Taehyung op zijn horloge keek.

"WAAHH!!! IK HEB MET JIN HYUNG AFGESPROKEN!!!!! DE ALIEN MOET GAAN!!! BYE JULLIE 2!!" zei hij gehaast, liet spullen vallen en verliet de kamer.

Jungkook en ik keken elkaar aan en lachten. "BWAHAHAHAHA!!! Zag je zijn gezicht Yuka?!" zei hij met tranen van het lachen. "Uhu! Zijn gezicht was zo schokkend!! Of hij had gezien dat de dinosaurussen weer bestonden" zei ik lachend en door het lachen zag ik alles wazig worden en was ik duizelig. "Jungkook... ik-ik-ik voel me..." en ik zag zwart.

Jungkook pov
"Y-Y-Yuka?!" zei ik stressvol en zag dat er bloed uit haar neus kwam. "Shit! ik ben vergeten om haar de medicijnen te geven!" ik streste hem helemaal en rende naar een verpleegster.

"Uhm.. ik-ik... ik ben vergeten om Yuka d-de m-medicijnen te gevenn!" "Wat?!" zei de verpleegster en rende met me mee naar de kamer waar Yuka zit.

"Hey! Yuka!" zei de verpleegster en schudde haar lichaam, maar geen teken van beweging. "Yuka!! Word alsjeblieft wakker!!" zei ik en voelde een traan over mijn wang rollen.

*wat is dat voor nattigheid op mijn wang?* dacht ik en voelde aan mijn wang. *een traan? Waarom huil ik?* dacht ik bij mezelf en veegde de traan weg, maar ik voelde meer komen.

"Ik haal wat medicijnen en andere benodigdheden" zei de verpleegster gehaast en verliet de kamer. Ik viel neer op de stoel naast het bed waar ze op ligt en schoof de stoel meer naar het bed.

"Yuka.... word wakker...." fluisterde ik en voelde meer tranen. Ik stond op, zat op het bed en hield haar hand vast. Ik huilde meer, maar ik weet niet waarom. Mijn tranen belandden op Yuka haar wangen en zag dat ze een beetje bewoog met haar handen. "Y-Yuka?!" zei ik blij en opgelucht en veegde mijn tranen weg die op haar wangen waren beland.

Yuka's pov
Ik voelde wat tranen op mijn wangen en probeerde wakker te worden dus kneep ik lichtjes in iemands zijn hand. "Y-Yuka?!" hoorde ik iemand blij zeggen en probeerde mijn ogen te openen.

Ik kon mijn ogen openen tot spleetjes en zag iemand die naar me keek. "Huhh.." kon ik alleen maar zeggen en probeerde recht te zitten. *wie is dat?* dacht ik bij mezelf en probeerde die persoon te zien door te turen.

~~~~~~~~~
"Gaat het Yuka?"
"Heb je ergens pijn?"
~~~~~~~~~

Ik kon de stem maar amper horen en probeerde me te concentreren op mijn zicht. Ik kon alles weer normaal zien en zag dat het Jungkook was.

Ik schoot gelijk recht en mijn voorhoofd kwam tegen die van hem. "Auw!!" we schreeuwden het allebei uit en wreven onze voorhoofden snel met onze handen.

"Gaat ie Yuka?" zei Jungkook en wreef dan met zijn hand op mijn voorhoofd. *aah! Wat doe je met mijn hart Jeon Jungkook?!* dacht ik bij mezelf en voelde mijn hart sneller gaan. "H-het g-gaat wel.." antwoordde ik verlegen en glimlachte naar hem.

"Gelukkig.. Ik dacht dat je na die kop stoot weer flauw zou vallen.." zei hij en knuffelde mij uit het niets. *wat is er in vredesnaam met hem aan de hand?!* dacht ik bij mezelf.

Jungkook pov
"Dus.. Hoe voel je je nu?" vroeg ik uiteindelijk en liet haar los. "Ik he wat hoofdpijn
*argh! Jeon Jungkook! Je bent een player en iemand die niet zo snel op een meisje valt! Wat gebeurt er in vredesnaam!?*

The populair boy✅Where stories live. Discover now