9. In love with a playboy?

2K 98 12
                                    

Yuka POV

Ik kijk naar de persoon waar de hand van is en zie Kai.
Jungkook draaide zich om en zag dat Kai m'n schouder vastpakte.
'Wat wil je nou weer?!' schreeuwde Jungkook met woedde.. 'Waarom ga je in hemelsnaam met deze idioot mee?!' vroeg Kai aan mij wat heel boos klonk. 'Ik-ik...' zei ik omdat ik helemaal niks kon zeggen.. 'ben je haar vriendje ofzo iets?! En waarom zeg je wat ze moet doen?! Ze heeft toch haar eigen leven en mag dat zelf bepalen!!!!??' schreeuwde hij naar Kai..

Opeens voelde ik mijn hart sneller kloppen... ben ik dan serieus verliefd op hem geworden?? 'Kom mee Yuka..' zei Jungkook, pakte mijn hand vast en liep weg van Kai.. 'S-Sorry Jungkook' zei ik tegen hem en toen tikte hij mijn voorhoofd.. 'Zeg dat niet en noem me Jungkook oppa' zei hij en glimlachte naar me en toen voelde ik me warm van binnen.. 'Kom je naar mijn vrienden??' 'I-is goed' zei ik en we liepen naar 6 jongens..

'Heyo Jungkook-ah!!!!!!!~' zei een kleine jongen.. 'hey Jimin hyung' zei Jungkook. De jongen die "Jimin" moet heten keek naar me en vroeg: 'Ben jij de nieuwe leerling?' 'J-ja... ik ben Yuka' zei ik tegen hem.. 'Aangenaam Yuka... ik ben Jimin.... Park Jimin' zei hij en knipoogde naar me.. Jungkook zag het en zei: 'Doe niet zo Park!!!!' 'Hey Hey.... rustig aan Jungkook-ah' zei een met roze haar en zei tegen mij: 'Ik ben Kim SeokJin, maar noem me maar Jin hoor~' zei hij met een lach..

toen ik naar Jungkook keek leek hij een beetje geïrriteerd en zei: 'Zeg jullie namen sneller en zonder nog maar iets te zeggen!!' 'Namjoon' 'Taehyung!!~' 'Yoongi...' 'I'm your angel, i'm your Hope.. JHope, maar mijn echte naam is Hoseok~' zeiden de rest van de jongens en ik moest lachen om Hoseok.. 'waarom lach je?!' vroeg Jungkook een beetje boos.. 'Ik moest lachen om Hoseok' lachte ik terwijl ik mijn zin zei..

The populair boy✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu