4. Dance dance dance

2.6K 104 15
                                    

Kai, Chen, Jisoo en Lisa kijken me aan en dan naar onze dans mentor.. 'Kan ze niet met mij meneer??' vraagt Chen aan hem.. 'Of mij' zegt Kai er achter aan.. 'Sorry jongens, maar ik heb de tweetallen al gemaakt..' Jungkook loopt naar me toe en slaat een arm om me heen.. 'Zo, dus wij zijn een tweetal...' zegt hij en knipoogt naar me.. Ik haal zijn arm van mijn schouder af en ik zeg tegen hem: 'luister 1x naar me Jeon Jungkook!! Ik zal niet voor je vallen, en dat zal ook nooit gebeuren!!' 'Dat zien we nog wel..' zegt hij en glimlacht mysterieus.. 'Okay klas!! We gaan vandaag een choreography doen op het liedje Good Kisser van Usher!!' roept de dans menstor.. Het was niet zo moeilijk en we leren het allemaal snel..

*kuch kuch filmpje hierboven tot aan het stukje kijken als Eunho en Mina [eerste dansers jongen en meisje] klaar zijn.. Moeten Yuka en Jungkook voorstellen kuch kuch*

'Dit is het voor vandaag klas!! Jullie mogen naar huis!' als de dans mentor dat zegt pakt iedereen zijn spullen en gaat de deur uit.. Ik pak me spullen nog in... Totdat een hand me op de grond duwt.. 'Auww' roep ik.. 'Luister idioot!! Blijf met je gore handen van mijn Kookie af!!' schreeuwt een meisje die tussen 2 andere meiden staat.. 'Als je nog 1x bij hem in de buurt komt ga je er aan!!' zegt ze met een blik vol haat.. 'En wie mag jij wel niet zijn prinses??' zeg ik tegen haar.. 'Ik ben Irene.. En dit zijn Krystal en Rosé.. De populairste meiden van de hele school.. En ik zal nu maar niet aan Kookie komen of het za......' 'Stop maar Irene..' zegt een bekende stem.. Ik kijk naar de persoon en het was Chen met de andere!!

A/N: dans cover good kisser: 1million dance studio mina myoung choreography good kisser

The populair boy✅Where stories live. Discover now