15. Relationship? pt 2

1.8K 86 15
                                    

Vorige hoofdstuk:

ik voelde mijn hart breken en wou terug naar de kamer van Taehyung lopen totdat ik uiteindelijk Jungkook zijn mooie stem hoorde. "Ik geef het toe hyung.. Ik vind Yuka leuk"

Yuka pov
*Watt?!!* Ik voelde dat ik langzaam rood werd en wapperde met mijn handen om wind te creëren. *Nee, dit is een grap!* dacht ik bij mezelf en rende snel terug naar de kamer van Tae. Ik deed de deur open en plofte met een rood gezicht op het bed. "Gaat het Yuka?" vroeg Taehyung en ik hoorde een lachje van zijn mond vandaan komen. "Ben ik zo rood?" vroeg ik, zat recht op en voelde aan mijn warme wangen. "Jep, heb je Jungkook en Jimin afgeluisterd?" "wie is Jimin?" "Oh ja, hij is heel klein" antwoordde Tae lachend. "Klein?" "Ja, ongeveer net zo klein als jou~ maar wat heb je gehoord?" "oh, gewoon iets.. En ik ben niet klein!" zei ik en pruilde. "Jawel, je bent heeeeel klein" zei Taehyung en kietelde me.

Jungkook pov
Ik liep door de gang om m'n gezicht te wassen en hoorde gelach van Taehyung zijn kamer. Ik kon het niet laten om te kijken en deed de deur zachtjes open en zag dat Tae Yuka kietelde. *ze hebben dus wel wat..* dacht ik bij mezelf en liep snel de badkamer binnen, deed mijn shirt uit en waste mijn gezicht met wat water.

Yuka pov
"Nee stop!" zei ik lachend en voelde dat ik naar de wc moest. "Ik moet naar de wc stop!!" zei ik lachend en Tae stopte direct. "Ga snel voordat mijn bed onder jou pis zit!!" zei hij lachend en ging verder met ons werkstuk. Ik ging naar de badkamer, deed de deur open en....... IK ZAG JUNGKOOK DIE GEEN SHIRT AAN HAD!! Hij keek me aan, ik keek hem aan en ik blooste als een gek. Jungkook begon te grinniken, trok me de badkamer in, deed de badkamer deur op slot, duwde me ruw tegen de muur aan en likte zijn lippen. "Dus... Wou je mijn mooie lichaam zien?" zei hij en lachte. "N-nee..! Ik uhh.. Ik wou ehh.." kon ik alleen maar zeggen en staarde naar zijn spieren. *gawd, help me!* dacht ik bij mezelf en bedekte mijn gezicht. "Ik moet je iets vragen Yuka..." zei Jungkook, trok mijn handen weg en keek me recht in de ogen aan. "Heb je met Taehyung?" ik keek hem met grote ogen aan en zei: "W-wat?! Waarom zou je dat in hemelsnaam denken?!" "Waarom ben je anders hier?" "uhm... Tae en ik werken samen voor een project.. En ik ben single" antwoordde ik. "Dus jullie zijn gewoon vrienden?" "zo kun je het zeggen ja.." ik zag dat hij er opgelucht uit zag. "1 ding, waarom ben je in de badkamer?" vroeg hij mij en liet me los. "Ik moet heel nodig naar de wc" "oh.... OHH!!" zei hij en ik lachte "Ga maar hoor, ik ben hier al weg" en hij deed zijn shirt aan en liep de wc uit. *cute..* dacht ik bij mezelf, bloosde, lachte en ging mijn behoefde doen.

Jungkook pov
*yes! Ze is niet met Tae en is single* zei ik happy en liep naar beneden om een sandwich te maken voor Yuka en mij. "Oehh~ voor wie maak je die sandwich? Voor je vriendinnetje?" hoorde ik Jin zeggen en hij pakte een appel uit de koelkast. "Hoe wist je dat?" zei ik en keek hem verbaasd aan. "Oh, was een gok" zei hij lachend en ging weer naar de woonkamer. Ik was klaar met de sandwiches en liep naar boven naar de kamer van Tae.

Yuka pov
Tae en ik zijn bezig met ons project en hoorden een klop op de deur. "Kom binnen" riep Tae en ik zag dat het Jungkook was met 2 sandwiches. "Oehh~ zijn doe voor ons?" vroeg Tae en likte zijn lippen als een klein kind. "Ja, voor Yuka en mij. Maak jij maar zelf" zei Jungkook, zat op Tae zijn bed en leunde tegen de muur. "Tsk" dat was het enige wat Tae kon zeggen en liep naar beneden. Jungkook stond op, deed de deur op slot, zat terug op bed en zei: "Kom naast me zitten~" *omg, we zijn helemaal alleen met z'n 2! En heeft hij de deur nou op slot gedaan? Ik word helemaal gek* dacht ik bij mezelf, knikte en zat naast hem. Hij gaf mijn sandwich en zei: "Je mag tegen me aan leunen als je wilt.." Ik voelde me opeens heel blij en op mijn gemak leunde ik tegen zij schouder aan en at de sandwich.

No ones pov
*ben ik in de hemel?* dacht Jungkook, keek naar Yuka en leunde tegen haar hoofd aan. "Lekker gemaakt o-oppa.." zei Yuka tegen Jungkook en bloosde. *kya! Ik heb hem serieus oppa genoemd!* dacht Yuka en voelt dat ze rood word. "Dus je noemt me eindelijk oppa? I like it~" zei Jungkook en kuste mijn voorhoofd. *kya! Ik ga dood!!* dacht Yuka en at haar sandwich snel op. *ze is zo schattig als ze bloost* dacht Jungkook en glimlachte. "Waarom bloos je zo erg?" vroeg Jungkook aan Yuka en grinnikte. "Oh.. G-g-gewoon~" zei Yuka een beetje zenuwachtig.

Jungkook pov
*nu ik naar haar kijk zie ik nu pas dat ze zo sexy is* dacht ik bij mezelf, duwde haar op het bed, lag bovenop haar en drukte haar armen tegen het bed aan. "O-o-oppa.." stotterde ze en leek op een tomaatje. *so cute..* dacht ik weer bij mezelf en kon het niet laten om haar op haar lippen te kussen totdat ik een deur open hoorde gaan. "Ik weet niet waarom jullie de deur op slot hebben gedaan maar gelukkig heb ik nog een sleu..-" zei Tae en keek ons aan met grote ogen en grinnikte dan. "Dus jullie wouden HET doen op MIJN bed..? Doe het maar met haar in je eigen kamer Jungkook.." "NEEE!!! H-HET I-IS N-NIET W-W-WAT J-JE D-D-DENKT!!!" zei Yuka paniekerig en bloosde weer als een tomaatje. "Kstt! Ga weg Tae! We waren net iets aan het doen" zei ik en glimlachte. "Okay.. Ik ga wel naar jou kamer maknae.. MAAR MAAK MIJN BED SCHOON ALS JULLIE KLAAR ZIJN!" zei hij en deed de deur weer op slot.

Taehyung pov
Ik loop naar Jungkook zijn kamer en ga daar lekker lang uit liggen met mijn sandwich op zijn bed. *wat ga je met haar doen Jeon Jeongguk..?*

Yuka pov
Wanneer Tae weg was werd ik opeens heel bang wat Jungkook met mij zou doen.. *help! Iemand!? Ik word helemaal gek als ik alleen met hem ben!* dacht ik bij mezelf en hoorde Jungkook praten. "Dus.. Waar waren we..?" vroeg hij en grinnikte.

A/N: 1128 woorden zonder dit tekstje! Nieuw record van woorden!

The populair boy✅Where stories live. Discover now