14. Relationship? pt 1

1.8K 91 3
                                    

Vorige hoofdstuk:
"Oh ik moet Tae nog vinden, hij moet even mee naar mijn huis" en ze keek om haar heen om Tae te zoeken terwijl Jungkook in shock naar haar keek *wat!? Hebben ze een relatie?!* en hij voelde dat zijn hart langzaam brak..

Yuka pov
"Heb jij misschien Tae zijn nummer?" vroeg ik aan Jungkook, maar hij leek een beetje geschokt. "Uhh.. J-ja!" zei hij en gaf zijn mobiel. Ik nam zijn mobiel aan, zocht Taehyung zijn nummer, zette het in mijn contacten, zette mijn nummer op Jungkook zijn mobiel en gaf het terug aan hem. "Ik heb ook mijn nummer erin gezet voor het geval" Ik zag dat hij een glimlach kreeg. "Okay, zullen we misschien een keer afspreken?" ik voelde mijn wangen warm worden "i-is goed.. Misschien dit weekend?" "lijkt me leuk" en hij glimlachte meer.

Jungkook pov
Ik keek op mijn mobiel en zag een berichtje van hem. Hey~ ik ben bij ons huis, kun je Yuka met je meebrengen? Ik keek Yuka aan "Taehyung is bij ons huis, ik moest je meebrengen van hem, kom je?" vroeg ik en stak mijn hand uit. "Wacht.. Jullie wonen samen?!" "Ja, samen met de andere jongens.. Als ze aan je zitten zal ik je beschermen"

No ones pov
Yuka werd een beetje bang wanneer ze dat hoorde, maar pakte Jungkook zijn hand uiteindelijk toch vast en samen liepen ze naar het huis waar Jungkook met zijn vrienden woont.

Jungkook pov
"JULLIE! DOE OPEN NU!" schreeuwde ik en drukte nog maals op de bel totdat Suga open deed. "RUSTIG AAN!" schreeuwde hij terug en keek Yuka aan. "Zo die nieuwe is is vriendin veworden?" ik grinnik. "Nog niet" ik zag Yuka schrikken en ze keek me aan. "W-wat bedoel je?!" en ik kan alleen maar lachen "was een grapje, kom je mee naar binnen?"

Yuka pov
Ik knik, loop naar binnen en doe mijn schoenen uit "laat die maar aan hoor, het huis is toch al een puinhoop" hoor ik Jungkook zeggen, doe mijn schoenen weer aan en doe mijn jas uit. "Kom, geef die maar aan mij" zei hij. Ik gaf hem mijn jas en hij hing die op. "Zo zo zo.. Wanneer is onze maknae zo'n schat tegen een meisje?" hoor ik een bekende stem zeggen en zag Taehyung. "TaeTae~" riep ik blij en omhelste hem. Ik voelde dat hij me optilde en rondjes ging draaien. "Stop stop! Ik word misselijk!" zei ik lachend en hij zette me weer neer. Toen ik om me heen keek zag ik Jungkook nergens te bekennen. "Ik denk dat hij weer met andere meisjes aan het chatten is op zijn kamer" ik voelde me weer down en keek omlaag. "Zo is hij nu eenmaal.. Ik ben diegene die niet zo'n grote player is" zei hij en liep naar zijn kamer. Ik volgde hem alleen en keek om me heen om Jungkook te vinden.. Maar geen enkel spoor van hem.. *zou het waar zijn wat Tae zei?*

Jungkook pov
Ik stormde mijn kamer binnen, deed de deur keihard dicht, gooide mijn tas op de grond en lag op mijn bed. "Hey, gaat het?" hoorde ik een sten zeggen en schrok. "Rustig aan, ik ben het maar Jungkook, Jimin" zei hij en zat op mijn bureau stoel. "Dus.. Gaat het om Yuka?" zei hij en ik knik alleen maar "Ben je verliefd op haar?" ik schrik en ga recht op zitten. "Ik kan niet verliefd zijn!" zei ik en het enigste wat Jimin deed was lachen. "Ik zag je expressie wel, en toen Taehyung Yuka knuffelde stormde is verdrietig naar je kamer.. You are in love Jeon Jungkook~" "niet waar!" ik wou het niet geloven, ook al zei mijn hart van wel "ik kan ook niet verliefd op haar zijn.. Na 1 dag hebben ze al een relatie.." "wie is ZE?" "TAEHYUNG EN YUKA!!" zei ik met tranen in mijn ogen en verborg mijn gezicht in mijn kussen. "Hoe weet je dat zo zeker?" vroeg Jimin en zat naast me.

No ones pov
"Omdat ze elkaar omhelste!" "Oh, dat.." zei hij en Jimin dacht aan de woorden die Taehyung zei
~~~~~~~~
"Jimin~ Ik ga een project doen met Yuka!"
~~~~~~~~
"Zo ga ik proberen Jungkook en Yuka bij elkaar te brengen!"
~~~~~~~~
*Liefdesdokter is Taehyung* Dacht Jimin bij zichzelf en glimlachte zonder te weten dat Jungkook naar hem keek. *wat is er met hem?* Dacht Jungkook bij zichzelf, keek naar het plafond en knuffelde zijn kussen stevig. "Weet je?" begon Jimin. "Je bent eigenlijk geen player meer.. Je geeft om een meisje boy" Jungkook dacht en gaf het toe "ik geef het toe hyung.. Ik vind Yuka leuk"

Yuka pov
"Mag ik naar de wc Taehyung?" zei ik ongeveer na een kwartier en stond op. "Tuurlijk, boven is ook een wc, als je uit mijn kamer gaat ga je naar rechts en aan het einde van de gang is een witte deur, dat is de badkamer en daar is ook een wc" "dank je Tae~" zei ik en liep naar de richting tot ik opeens Jungkook en nog een jongen hoor praten, ik ben te nieuwsgierig en luister en gesprek af. "Weet je?" hoorde ik een jongen zeggen Je bent eigenlijk geen player meer.. Je geeft om een meisje boy" *een meisje?* dacht ik mezelf. *zal het Irene zijn?* ik voelde mijn hart breken en wou terug naar de kamer van Taehyung lopen totdat ik uiteindelijk Jungkook zijn mooie stem hoorde. "Ik geef het toe hyung.. Ik vind Yuka leuk"

The populair boy✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora