18. Jealous Jungkook

2.1K 85 21
                                    

Vorige hoofdstuk:
Ik voelde dat ze met haar hoofd tegen me aan ging leunen en glimlachte. Bambam zette een horrorfilm op. Bij de eerste seconde kwam er al een horrorclown in beeld en Yuka begon gelijk bang te worden en schuilde bij mij. Ik kuste haar voorhoofd en zei: "ik zal je beschermen"

Jungkook pov
"Ugh.." ik werd wakker en voelde iemand op me liggen. Ik keek en zag dat het Yuka was. Ze sliep zo schattig en ik glimlachte. Ik gaf haar een kusje op haar voorhoofd en knuffelde haar. Ze is zo warm en zo zacht.

"Goedemorgen Kook" hoorde ik iemand zeggen en zag dat het Bambam, de broer van Yuka was. Ik zei goedemorgen terug en hij zat rechtop met Jessie op zijn schoot.

"Ik weet dat je met haar wil daten.." zei hij gelijk. Ik wou rechtop zitten, maar ik wou Yuka niet wakker maken die op me ligt dus ik bleef liggen. "Okay, ik vind je zusje leuk.. ze is zo schattig en lief en mooi en gr-.." "Stop! Ik moet ervan kotsen!" En Bambam maakte kots geluiden. Hij zette Jessie op de bank en deed een deken om haar heen. "Moeten jullie niet naar school?"

Ik schrok en keek met mijn Jungshook (A/N: ARMY's, jullie weten wat ik bedoel XD) ogen naar hem. Ik zag dat Jessie gelijk wakker werd en keek ons met grote ogen aan. "AVERYYYY!! YUKAATJEEEE!!!"

Yuka pov
Ik schrik wakker door het gegil van Jessie en bloosde wanneer ik op Jungkook lag. Ik stond blozend op en Jungkook grinnikte. "W-Wat is er Jessie?" "nou.. WE MOETEN OVER EEN HALF UUR NAAR SCHOOL!" Avery was meteen klaarwakker en rende naar de badkamer van beneden.

Jessie stond op en keek Bambam aan. "Mag ik je badkamer lenen?" Bambam knikte. "Tuurlijk, ik heb toch geen school meer." "dankjewel~" en met dat woord rende Jessie naar Bambam zijn slaapkamer. Bambam liep naar de keuken en Jungkook en ik waren nog de enige in de woonkamer. Ik stond uiteindelijk op. "Kom je? Ik laat je de badkamer zien." hij stond op en liep achter me aan naar de badkamer van boven.

Ik deed de deur van de badkamer open. "Hier is de badkamer, als je me nodig hebt, mijb kamer is daar" en ik wijs naar een witte deur met de tekst 'danger'. "Okay, ik zal naar je toe komen als ik klaar ben" en hij liep de badkamer in. Ik hoorde een klik en dat betekent dat de deur opslot is. Ik liep toen naar mijn eigen badkamer en douchte. Ik liep terug naar mijn kamer en schrok wanneer ik Jungkook zag.

"Liet ik je schrikken? Sorry" en hij lachte. "Kom je naar beneden?"
"Okay, we moeten over een kwartier weg." en we liepen naar beneden. "HEYOOO!! DAAR ZIJN DE TORTELDUIFJES!!" zei Avery en Jessie lachte. "Zullen we maar idioten?" zei ik lachend en ze knikten. "We kunnen met mijn auto" zei Jungkook en liep met zijn schooltas nar buiten.

Bambam gaf me 4 broodjes en glinlachte. "Deze kunnen jullie onderweg eten, tot straks zusje~" "tot straks!" zeiden Ave, Jessie en ik en we liepen naar buiten. We stapten in Jungkook zijn auto en ikzat voorin naast hem. Avery en Jessie zaten op de achterbank alleen maar te giechelen. En Jungkook begon te rijden.

"Jungkook wat voor soort jongens zijn er?" vroeg Ave nieuwsgierig aan hem en ik lachte. "Dat zie je vanzelf wel~" antwoordden Jungkook en ik tegelijk en lachten.

Jessie pov
"En Jungkook? Word ze gepest? Want Yuka zei dat ze bijna in elkaar werd geslagen.." "Jessie.. Maak je daar maar niet druk om.." zei Yuka tegen mij. "We zijn er!" zei Jungkook en parkeerde. Avery sprong gelijk uit de auto. "BOYZZ!!! AVERY IN THE HOUSEEE!!!"

"Ave.. Doe normaal.." zei Yuka. Ik zag dat Jungkook voor de duizendste keer naar Yuka staarde en tikte Ave aan. Ik fluisterde naar haar: "Ik denk dat YuKook nog eens echt word.." "Denk ik ook.." fluisterde Ace terug. "Zullen we maar naar binnen?" vroeg Yuka aan ons en we knikten.

The populair boy✅Onde histórias criam vida. Descubra agora