14.

1.1K 59 10
                                    

Alsof haar energie nooit op zou zijn sprong ze naast de auto op en neer.
'Liet' brulde ze luid terwijl ze niet wachten kon.
'Ja kom, we gaan frietjes eten' nam ik haar aan de hand mee over de parkeerplaats naar de Mac toe. Het was onderweg eten, of de kans dat Maddy sliep en ik er thuis niks meer in kreeg met het gevolg dat ze vannacht wakker zou worden van de honger. En dus had Wolfs haar friet beloofd als ze niet in slaap zou vallen, en dat is der gelukt. Ook al waren het nog geen tien minuten dat de rit had geduurd.
'Jammie jammie' genoot ze er enorm van alsof ze nooit frietjes kreeg.

'Zal ik haar naar binnen dragen' bood Wolfs aan toen hij de auto voor de deur stopte.
'Als je wilt graag, ze word best een beetje zwaar' nam ik zijn aanbod graag aan. Zeker als ze helemaal ontspannen was dan was ze echt de lichtste niet meer. Mijn kleine babytje werd al echt een dametje.
'Leg der maar op de commode dan kleed ik haar gelijk even om' hield ik de deur van haar slaapkamer open zodat hij door kon lopen.
'Ik zal wel in de kamer wachten' maakte hij al aanstalten om weg te lopen.
'Nee wacht, haar pyjama ligt nog in de badkamer wil je die halen' hield ik hem tegen. Ik kon haar hier niet alleen laten liggen, één keer draaien en ze zou eraf vallen.
'Ja oké' verliet hij nu alsnog knikkend haar kamer.
'Wil je haar nog een kus geven' hield ik haar in mijn armen nadat ik haar pyjama aan had getrokken.
'Slaap lekker prinses' kuste hij haar wang waarna hij nog even zacht over haar wang streelde.
'Slaap lekker liefje' volgde ik zijn voorbeeld waarna ik haar in haar bedje legde en haar toedekte zodat ze een fijne nacht tegemoet kon gaan.

'Wil je nog iets drinken' vroeg ik hem toen ik hem achter me de keuken in hoorde komen. Hij ging eerst naar het toilet terwijl ik vast de waterkoker voor mezelf had aangezet. Het minst wat ik kon doen na deze dag was hem nog iets te drinken aanbieden.
'Ik heb eigenlijk meer behoefte aan iets anders' voelde ik zijn handen op mijn heupen waarna hij zijn lippen in mijn nek drukte.
'Wolfs' draaide ik me giechelend om terwijl de zenuwen door mijn lijf gierde en een stemmetje in mijn hoofd sprak 'wijs hem af'. Maar voordat ik ook maar iets kon ondernemen of zeggen , had hij zijn lippen al op de mijne gedrukt. Van een kus was niet eens sprake want het was echt zoenen wat hij me deed en al snel zat zijn ook zijn tong in mijn mond terwijl ik niet eens een poging ondernam om hem te stoppen. Het was net alsof we hier geroutineerd in waren terwijl zijn handen over mijn rug gleden en hij me mee naam naar de keukenstoel. Hij ging erop zitten terwijl hij mij mee trok op zijn schoot. Nog geen ene seconde hadden onze lippen elkaar los gelaten. Pas toen zijn handen onder mijn shirt gingen en hij het over mijn hoofd wilde trekken lieten we elkaar los.
'Het was zo'n fijne dag' hijgde hij tegen mijn lippen aan terwijl hij vervolgens met de sluiting van mijn bh prutste terwijl ik hem over zijn hele gezicht kuste, ik kon niet meer helder nadenken en had geen idee waar ik mee bezig was.
'Eef' verlegde hij zijn aandacht maar aangezien het hem niet echt leek te lukken. Door mijn opkijken kuste hij me opnieuw op de mond terwijl ik wild door zijn haar heen woelde. Zijn handen gleden nu over mijn rug naar mijn billen toe waardoor ik me dichter tegen hem aandrukte.
'Dit is niet echt handig' liet ik me van zijn schoot afglijden terwijl ik hem mee trok de kamer in.
'De slaapkamer' liet hij zich gewillig door me mee trekken.
'Deze is prima' duwde ik hem de bank op waarna ik opnieuw bovenop hem kroop terwijl ik zelf mijn bh maar uittrok. Er waren vervolgens ook nog maar enkele minuten nodig voor de rest van onze kleding door de woonkamer verspreid lag.
'Oh man wat heb ik jou gemist' sloeg Wolfs zijn armen om me heen terwijl ik me uitgeput op hem neer liet vallen. Ik was helemaal kapot.
'Ik ga naar bed hoor' kwam ik toch maar moeizaam overeind omdat de kippenvel over mijn huid trok. 'Ging je mee of eh' stak ik mijn hand naar hem uit die hij maar wat graag aannam. Zo lag ik dan ook niet veel later dicht tegen hem aandrukt in mijn bed, nog altijd poedelnaakt.
'Ga je slapen Eef' streelde hij over mijn wang heen.
'Mja' antwoordde ik vermoeid. Slapen was immers het enige waar ik aan kon denken op dit moment. De hele dag hadden we ons vermaakt in de dierentuin en vervolgens hier op de bank. En met zo'n kleintje dat al je aandacht opslokt was ook mijn energie totaal op. Het was niet alleen dat zij naar bed moest op zo'n drukke dag, ook ik ging vaak vroeg mijn bed in om weer een beetje bij te tanken. Maar ik had het allemaal voor haar over, zij was het mooiste dat ik ooit had gehad, en ik zou alles voor haar doen.
'Oké slaap lekker' streelde zijn andere hand zacht over mijn zij heen.
'Slaap lekker' kon ik er nog net uit krijgen waarna ik hem hoorde grinniken.
'Wat' vraag ik me dan ook af wat er zo grappig aan is.
'Je hartje slaapt al' grinnikte hij nog steeds.
'Ja' kon ik dat ook alleen maar beamen.
'Kun je nog heel even opkijken' had hij zijn vinger al onder mijn kin zodat ik mijn hoofd op kon richten waarna hij nog een kusje op mijn lippen plantte. 'Slaap lekker lieve Eef' nam hij er genoegen mee terwijl ik terug tegen hem aankroop en mijn ogen nu dan echt dicht vielen. Deze dag was voorbij.

Het leven gaat door (flikken maastricht story)Where stories live. Discover now