37.

1.1K 50 3
                                    

Wederom moest Wolfs het ontgelden toen we 's avonds samen onderuit gezakt op de bank hingen. Ik was trots op mezelf, ik had vanmiddag niet meer geslapen. Alleen wat op de bank gehangen dat dan weer wel.
'Wat ben je nou aan het doen' lachte Wolfs omdat ik half bovenop hem zat en hem overal kusjes zat te geven terwijl hij naar de televisie probeerde te kijken.
'Nou gewoon' ging ik er gewoon mee door terwijl ik de knoopjes van zijn overhemd los probeerde te krijgen. Mijn verlangen naar hem was ineens zo groot, dat ik me niet meer in kon houden. Maar ik durfde het hem ook niet te vragen dus ik zou wel zien hou hij zou reageren. Dan wist ik ook gelijk waar ik aan toe was.
'Nou gewoon' deed hij me na waarna hij me kuste en zijn handen onder mijn shirt gleden nadat ik zijn overhemd over zijn schouders naar beneden had laten zakken. Hij was zo woest aantrekkelijk en ik werd zo opgewonden bij het idee om met hem te vrijen.
In een vloeiende beweging trok hij mijn shirt over mijn hoofd heen en terwijl hij me kuste maakte hij mijn bh sluiting los die al gauw mijn shirt volgde. Zijn lippen maakte een weg van mijn lippen naar mijn borsten die hij zorgvuldig kuste.
'Oh Wolfs' liet ik me door hem omdraaien waardoor ik nu onder hem op de bank lag waar hij mijn broek hielp uit te trekken waarna zijn eigen broek volgde.
'Misschien is dit niet zo'n goed idee' hield hij ineens stil.
'Maar ik wil het' beet ik verleidelijk op mijn onderlip. Ik wist dat hij dat niet kon weerstaan.
'Ik wil niet dat je spijt krijgt' schudde hij zijn hoofd.
'Dat krijg ik niet' wist ik hem over te halen. 'Kom' nam ik hem mee naar de slaapkamer.
'Zeg je dan wel als je toch niet wilt of als je het niet fijn vind' was hij er nog niet helemaal zeker van.
'Doe ik' beloofde ik hem waarna hij eindelijk weer bovenop me kroop en ik zijn hand over mijn slipje voelde glijden.
'Ik wil het echt heel graag' verzekerde ik hem ervan dat ik er deze keer geen spijt van zou krijgen. Ik koos er voor de volle honderd procent voor deze keer. De vorige keer overviel hij me en kon ik geen weerstand bieden.
Zacht blies hij zijn adem uit over mijn buik waarna hij mijn slipje naar beneden trok. Ik spreidde mijn benen vast iets terwijl hij voor het bed stond waar hij zijn eigen boxer uittrok en zichzelf even hielp. Ik kon haast niet wachten tot hij weer in me zou komen en we samen de nacht tegemoet konden gaan.
Al snel kwam hij weer op me liggen terwijl het verlangen in zijn ogen te lezen was. Hij wilde dit net zo graag als dat ik het wilde.
'Doe ik je geen pijn' wachtte hij af nadat hij in me was gekomen.
'Nee hoor' schudde ik mijn hoofd. Langzaam kwam hij in beweging maar het was zo niet Wolfs.
'Ik kan dit niet' draaide hij zich van me af waarna we naast elkaar in het matras lagen. 'Doe jij het maar, dan kan ik je ook geen pijn doen en kan je stoppen als je dat wilt' was zijn conclusie. Ik kroop dan ook maar gauw op hem. Mijn verlangen was er immers nog steeds en ik wilde niks liever dan dat die gestild zou worden.
Terwijl ik bij elke nieuwe beweging mezelf steeds harder hoorde hijgen ging Wolfs steeds luider kreunen. Van genot dat dan weer wel.
'Oh ik ga komen hoor' verhoogde ik het tempo omdat ik wist dat ik het niet heel erg lang meer vol ging houden. En daarbij, ik was kapot, moe.
'Oh Eef' hoorde ik Wolfs zijn hoogtepunt al bereiken waarna de mijne al snel volgde.
Uitgeput liet ik me dan ook naast hem neerploffen waarna ik dicht tegen hem aankroop.
'Dat was geweldig Eef' kuste Wolfs me liefdevol.
'Ik hou van jou' kuste ik hem terug. Ik kon het gewoon niet meer voor me houden. Ik hield zo verschrikkelijk veel van hem. En dat had ik altijd al gedaan maar de laatste paar weken waren die gevoelens zo heftig geworden. Ik kon ze gewoon niet meer negeren. Ik hield van hem, en ik wilde hem. Hem aan mijn zijde.
'Ik hou ook zo verschrikkelijk veel van jou' beantwoordde hij godzijdank mijn liefde voor hem. 'Ik dacht echt dat ik je nooit meer terug zou krijgen' leek hij vooral heel opgelucht te zijn dat we nu beide de woorden eindelijk weer uitgesproken hadden. 'Ik ga jou zo gelukkig maken' sloeg hij zijn armen om me heen. Niet van plan me ooit nog los te laten. En niet dat ik dag wilde, ik wilde de rest van mijn leven bij hem blijven.
'Ik ben zo moe' kroop ik nog dichter tegen hem aan. Ik was moe, maar wel voldaan, en gelukkig.
'Lekker slapen dan' streelde hij me zacht over mijn rug heen.
'Eeh ja' geeuwde ik uitgebreid waarna ik tevreden mijn ogen sloot. Lekker slapen bij de liefste en de beste man van de hele wereld. En hij was van mij, alleen van mij. En een beetje van Maddy. Oké net zoveel van Maddy, maar dan net even anders. Voor Maddy wilde ik ook wel op de tweede plaats komen. Dat kwam hij immers ook bij mij. Maddy was het allerbelangrijkste in mijn leven en daarna hij. Ook al was het verschil maar zo klein en minimaal. Maar Maddy zal altijd boven aan staan. Zoals het hoort voor een ouder. Je kind komt altijd boven alles.

Het leven gaat door (flikken maastricht story)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu