3.

18 4 1
                                    

Als we binnen zijn ga ik naar de shop en geef bijna al mijn geld dat ik gedurende een heel jaar heb gespaard uit aan een pull, t-shirt, pet en bandje.
Nadat ik het geld af heb gegeven, trek ik Valentine mee naar het toilet, waar ik onmiddellijk mijn nieuwe kledij aantrek!

"En?" Vraag ik als ik buiten kom.
"Ja, het staat je mooi. Alleen het hoofd op jouw t-shirt is niet zo heel mooi" antwoord ze.
"Ja, jammer hè! Want nu gaan we dus 2 uur naar dat hoofd kijken en mega luid meezingen met zijn liedjes!" Zeg ik ironisch.
Het antwoord dat ik daarop krijg is een uitgestoken tong, daarna neemt ze mijn arm in de haren en vertrekken we om iets te drinken.

Na een beetje te hebben rondgehangen buiten en aan de eethokjes vertrekken we om onze plaatsen te gaan zoeken!
Ik ben zo opgewonden! Echt niet normaal! Het is gek, maar ik heb het gevoel dat ik 20 km kan gaan lopen... op mijn handen!

Als we toekomen op de plaatsen is het voorprogramma nog bezig, dus stuur ik nog snel een sms naar mijn ouders om te zeggen wat ik allemaal heb gekocht en ze te bedanken dat ik naar het concert mocht komen.

Het voorprogramma valt eigenlijk nog best wel mee. Maar veel onthoud ik er niet van.

"Omg", gil ik," het gaat bijna beginnen! Valentine help mij! Mijn hart gaat niet normaal snel! Echt waar, als ik het concert mis door een hartaanval, dan ga ik 30 dagen wenen!"

"Gestoorde gekkin! Het is maar een jongen hè? Een jongen die heel toevallig ontdekt werd. Een jongen die aan de drugs zit! Echt, ik heb totaal geen idee wat je in hem ziet! En voor die jongen ben jij maar 1 van de 20.000 meisjes in deze zaal! Dus de kans dat hij je ziet is 0,00001%!"

"Wat zijn we weer positief vandaag! Komaan Valentine, zelf jij, de persoon die totaal geen fan is, is een beetje opgewonden... Ik voel het!" Antwoord ik haar.

"Jaja, het zal wel", zegt ze, terwijl ze met haar ogen rolt.

"OMG! Het is 19:59! Binnen 1 minuut begint het concert!" Ik gil het zo luid dat de personen voor ons zich omdraaien om te kijken of alles OK is.

"Jaja, maar stel je voor, een superster die op tijd op zijn concert komt!"

"Ja, je hebt gelijk, maar het zal alleszins niet lang meer duren en dan zie ik hem! Dan zie ik hem EINDELIJK!!!" Bij het idee alleen al, het idee dat ik Justin ga zien... Ik ga wenen! Ik ga gewoon wenen!

En dan gaat het licht uit...
Het geschreeuw begint...
Binnen een paar seconden komt Justin op!
En dan ga ik zo hard gillen tot mijn longen er pijn van doen!
Nog een paar seconden!

♥︎

As long as you love me! Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon