12.

17 0 7
                                    

"Meen je dat? Eerst dwing je me om naar zijn concert te gaan en nu dwing je me naar Londen!" Zegt Valentine ongelovig via de telefoon.

"Valentine, allerliefste vriendin, alsjeblieft? Alsje- alsje- alsjeblieft? Anders laten mijn ouders me nooit gaan! Alsjeblieft, we spreken hier wel over Justin Bieber hè? Er zouden 1000 meisjes niets liever willen dan met mij meekomen, ook al kennen ze me niet! Alsjeblieft? Ik betaal het dan wel voor je! Jij mag gewoon gratis naar Londen, we slapen in een super luxueus huis en af en toe moet je Justin zien, maar zo erg is dat toch niet?!"

Ik moet Valentine gewoon overtuigen! Dat is de enige manier dat ik naar Londen mag. Nadat ik Justin had gevraagd of ze mee mocht antwoordde hij

Ja, als er echt geen andere manier is neem je haar maar mee... Stuur je me de uren van jullie trein door? Dan kom ik jullie aan het station afhalen.
Nee, grapje! Laat me weten als je mag komen en ik zal je de tickets doorsturen. Zo heb je meer geld over om hier in Londen mooie kleding te komen of wat jullie meisjes ook graag doen.
Kiss

Dus eigenlijk als ik Valentine zeg dat ik alles betaal is het een beetje een leugen, maar ja, een leugentje om bestwil mag wel...

"Ok, ik ga mee. Op één voorwaarde...
Jij maakt de rest van dit jaar mijn wiskunde huiswerk en mijn samenvattingen!" Zegt Valentine.

"Ok, het jaar is toch gedaan binnen 2 maanden! Aah! We gaan naar Justin!" Roep ik trots. Ik had wel door dat ze schooljaar bedoelde, maar ik wou even slim doen.

"Nee! Schooljaar! Tot 31 juni! Anders gaan we niet. Dus, deal?"

"Deal" zeg ik.
We spreken nog uren af en bedenken welke kledij we mee gaan nemen en voor we het doorhadden was het al donker buiten, dus besloten we maar te gaan slapen. Op het moment dat ik mijn telefoon plat valt, bedenk ik dat Justin het goede nieuws nog niet weet. Dus snel loop ik naar beneden om een lader toe zoeken en steek hem in de stekker.

Ik mag komen! Valentine en ik vertrekken vrijdag na school. We nemen een trein naar Brussel en vandaar nemen we de trein naar Londen. Ik denk dat we daar tegen 19  uur gaan zijn.
See you then! X

Ik open mijn Instagram en scrol een beetje. Voor ik het weet is het middernacht dus besluit ik maar mijn telefoon af te sluiten.

♥︎
Heyhey
I'm sorry dat het zo lang duurde!
Klassiek excuus: het was druk op school.
Maar nu heb ik vakantieee!
Dus ik ga proberen meer te uploaden.
Jaja proberen!
Maar goed dit hoofdstuk is niet zo speciaal I'm sorry!
Tot snel weer! X

As long as you love me! Where stories live. Discover now