41. BÖLÜM'HAZAN VAKTİ'

3.4K 179 95
                                    

      Sabahın ikisinde yazar ne yapıyor diyeceksinizİşte cevabı huzurlarınızda Kağan'ın Beyaz melekleri...kısa ama güzel olduğu kanaatına vardığım bir bölümle sizlerleyim. Votelerinizi,yorumlarınızı bekliyorum. Kağan ve Rüya bunu hakkediyor değil mi? 😘😘

  Ayrıca gidişat hakkında hiç konuşmadığımız aklıma geldi. Sizce gelecek bölüm neler olucak?  Hadi beyin fırtınası başlasın 😉😉😉. 
Finale yaklaşmış bulunmaktayız. Yorum ve votenin çoğunluğuna göre gidişat belirlenecek canlarım.  Hadi Rüya ve Kağan bitmesin diyenler eller telefona sarılsın. 😉

      İki gün içinde 15 vote ve yorumu geçerse size koca bir alıntı sipariş gelecek. 😍😍😍😘😘😘 Ayrıca  kitap elli bin kişi olduğunda her okuyucumun bir sorusuna içtenlikle yanutlayacagim ve burdan paylaşacağım. Size şimdiden Mat sözü veriyorum. 😘😘😘😘

   Sizi çok öpüyorum. İyi geceler ve iyi okumalar.

          ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

    Sen gidemezdin ki benden,ne zaman öğrendin gitmeyi?

               - Ahmet Batman...

               ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

 
    Kulaklarım eşsiz sesten dinlediği muhteşem şiirle mest oldular. Konserde topluluğunu çok sevdiği şarkı çıkarda, bittikten sonra hep bir ağızdan 'bir daha...bir daha...' derler ya kalbimde erimiş halinden kurtularak bando grubu eşliğinde tekrar söylemesi için dil döküyordu. Kulağım dışardaki tüm sese sağır,sadece kalbime ve Kağan için sağlamlığını sürdürüyordu.

   İfadesiz simasıyla üstüme eğilerek kadifemsi sesiyle fısıldadı. "Bodruma gel,konuşmamız gerekiyor." Yakınıma fazla dahil olması sakıncalıydı. Özel hayatın gizliliğiği diye bir şey vardı. Sanırsam Kağan Bey bundan bir haberdi.

   "Konuşacağımız bir şey kalmadı." Sabah kahvaltıda yapmamıştım ki yanlışlıkla yürek yediğimi zannedeyim. Bu cesur kız itemide nerden fırlayarak üstüme yapıştı?

   "Ben bitti demeden bitmez Beyaz! Bunu unutmamış olman gerekir. Konuşmalıyız. Hemen!" Sesindeki tehditvari havayla kalın parmaklarını zayıf bileğime geçirdi. Acıtmaktan kaçınır gibi hali yoktu. Aksine tamda istediğini yapar vaziyetteydi. Peşinden koşturarak sürüklenirken zilin çaldığını, hocanın çıktığını yeni farkına varıyordum. Siyah karanlık havasına bürünerek bütün sıcak atmosferle dolan ortamı güzelce bozmuştu. Gerçek dünyaya iniş gerçekleştiğinde az önce şiir okuyan şair ruhlu adamın kaybolduğunu, yerine karanlık ruhu bıraktığını görünce bütün yaşananların aklımın bana kurduğu hayalden fazlası olmadığını düşündüm. Ama düş olamayacak kadar gerçekti. Sadece uygulayan adam yanlıştı.

   Issız bodrum kata geldiğimizde bileğimi sarılan el gevşeyerek tutsağını salı verdi. Söyleyeceklerini toparlamak istercesine heybetli bedeni bana sırtını döndü. Önüme gelen çift yıldızlı fırsatı değerlendirerek onu izleme şansıma nail oldum. Elleriyle bozduğu kısa kahverengi saçları onlara bir kes olsun dokunamadan yasaklı ilanı yapıştırılmıştı ambalajına. Güçlülüğünü her daim belli eden dik,sert kemik hatlı sırtı ulaşılmazlığı aday gösterilerek ödülü anında kapıyordu. Sıkı kalçası siyah kumaş pantolonundan dahi kendini belli ediyordu. İsyanla başımı rutubete and içmiş duvara sabitledim. Kendine gel Rüya! Saçmalamayı kes! Derhal kendine gel!

Siyahıma Beyaz Olur Musun?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang