61. BÖLÜM'CEVAPSIZ SORULAR'PART 2

2.5K 111 50
                                    


Ithaflar; cross_away öncelikle senin şunu söyliyeyim. Bana bahsettiğin kısmı bu bölümde yazmadığım için üzgünüm. Ama o an için aklımda daha güzel bir kısım var. Ikinci kitaba sakladığım 😉. Nasıl olduğu süpriz olsun canım. 😍 beni yorumsuz bırakmadığın için teşekkür ederim. 😘😘😘

@grilslosehope soruların için teşekkür ederim tatlım. Aramıza hoşgeldin 😘😘.

@seymanurKars heyecanla bekleyen okurcanım yorumun için teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin. 😘😘

Selam olur canlarım. 😊 Görüşmeyeli nasılsınız. Baya uzun ara oldu Hi? Kağan ve Rüya'yı özledik mi? Ya beni? Ben hepnizi çok özledim. ❤❤

Geçen bölümdeki beğeniler ve yorumlar için teşekkür ederim.
Bu bölümü geçen paylaştığım etkinlikte yorum yapan üç incime ithaf ediyorum. İnşallah hepiniz bölümü seversiniz. En cok uğraştığım bölüm bu olsa gerek. Üstünde çok çalıştım. Sürekli düzeltmeler,bir şeyleri ekledim,bir şeyleri çıkardım. Inşallah güzel olmuştur. Size ikinci kitap hakkında bir seçim sunmak istiyorum. Aklımda yeni karakter için iki model var. Sizin tercihlerinize göre onu kullanacağım. Multiden bakıp yorum yapar mısınız? Tabi bölüm hakkında düşüncelerinizi de alamak isterim 😍😍😍.

Eee ikinci kitap hakkında ki düşünceler neler? 😉 tahminlerinizi bekliyorum. Doğru yolda olan arkadaşıma vereceğim söz hala geçerli. Özel bölüme kadar hepsi hem de.

Çok sevdiğim bir küçüğüm ikinci kitap icin kapak yaptı. Bir dahi ki bölüm onu paylaşacağım. Ayrıca belki bu 61. BÖLÜM bir part daha yazabilirim. Belki yani... çünkü finale az kaldı. 🙈

Tamam daha fazla uzatmıyorum. Kendinize iyi bakın. Iyi okumalar...

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Yüreğim yangın yeri olsa ne fayda,
Karşıdaki kalp hissetmedikten sonra.

-Matilda'm

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

İnsan neyi çok isterse ondan kilometrelerce uzaklaşıyordu. Uykuya hasret benliğim ona ne kadar açsa karşımdaki kişinin varlığıyla o kadar çabuk uzaklaşmıştı. Çok bir şey istemiş olduğumu sanmıyordum. Sadece dış dünya ile irtibatımı kesecek bir uyku. Ama bunun önüne bile taş konulmuştu. Düşüncelerimin sesi susmamıştı.

"Esra!" Yorgun yanımdan bıkkınlık tütüyordu. Derdim bitmiyor. Uğraşacak insan sayım azalmıyor. Biri bitmeden diğeri devreye giriyor. Hani meşhur bir atasözü vardı.'İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş.' Dibimde bitmekle kalmadı. Filizlendi. Hızla çiçek açtı. Pardon diken demeliydim.

Esra Derin kapımın önündeydi. Yanlış, Esra benim değil erkek arkadaşımın evinin kapısının önündeydi. Güzel soru buraya neden gelmişti?

"Selam," Boyadan kaskatı kesilmiş kirpiklerinin arasından arkamı süzdü."Yalnızsın." Bildiği beyanı ortaya koydu.

Şakaklarım zonkladı. Geçirdiğim iki günün ardından sarı saçlarını kızıla boyamış süs küpü hiç çekilmiyordu. "Bunun için gelmediğini ikimizde biliyoruz. Bam! Yanlış zaman. Sana katlanacak zamanımda yok. Geldiğim yere geri git." Anlayışlı yanım körelmişti. Yaşadıklarımı hesaba katarsak kimse böyle davrandığım için suçlayamazdı. Geçmeyecek yara alan her insan benim gibi davranırdı. Yalnızlığı paylaşmaktan kaçınırdı. Esra'da yalnızlığımı paylaşacağım kişi olmayacaktı.

Siyahıma Beyaz Olur Musun?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin