54.BÖLÜM'DUBAI 2'

3K 130 22
                                    

     Hey selam millet... 😊😊 keyifler nasıl?
Yine ben baş belası yazarsınız. Size inşallah beğeneceğiniz  bir bölüm bırakıyorum buraya. Hadi bakalım gözler ve parmaklar çalışsın. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Bana da bildirin lütfen. 😘😘

Yazım yanlısım varsa affola... gece yarısı okumadan paylaşıyorum sizinle. Sonra hepsini okuyup,düzelteceğim inşallah.

Bu arada kitap ve acemi yazarnız hakkında herkesin iki sorusunu cevaplayacağım. Ve ilerki bölümde ya da isteğinize göre hemen cevaplayıp paylaşacağım. Hadi bakalım benden bu kadar. Yeni bölümde görüşürüz 😘😘

Ahh... teşekkür etmeyi unutuyordum. Yorum yapan,beğenen,mesaj atan baldan tatlı şekerparelerime çok çok çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız. Sizi seviyorum 😍😘😘💕💕
      

               ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

        Aşk bir kalp kazasıdır...

                                -Ahmet Batman

                ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

      "Ha?" Kabaca çıkan hece 'ne' iniltisinden daha etkili çıkmıştı. Beraber olmak derken? Ben fesat düşünüyorumdur heralde. Berrak arsızca şakımış olamaz. "Yok artık! Saçmala dilli düdük."

  "Bu haliniz ne öyleyse söylermisin? Balayı çiftlerinin birlikte olduktan sonra ki haline benzeyen durumunuza nasıl bir açıklama getireceksin çok merak ediyorum bayan hazır cevap!" Ona taktığım yeni lakabı sevmemiş,geri gönderme yapıyordu. Allah aşkına ben burda alı al,moru mor renkten renge geçerek everest zirvesine tırmanmışım,kızdaki tribe bak. Akıl kârı değil.

   Arkadaşımdan kaçan mavilerim Kağan'ın yarı çıplak vücuduyla bütünleşti. Gözlerim resmen karnında görünen sekiz baklavayı,aşağı doğru inen adonislerini,kollarında 'ben güçlü adamım' diyen kaslarını öptü. Dudaklarım yerine gözlerim dokunmadan üstlendi. Daha aşağılara inenmek yürek istiyordu. Az önceki kapalı oturumda yürek yemeğini limitinin sınırını zorlanmıştım. Yüzüne hızla çıkış yaptığımdan keşke yerleri izlemeye devam etseydim diye geçirdim içimden. Kaskatı kesilmiş yüzündeki ifadesizlik canımı sıkmaktan çok yakıyordu. Kalbimi ameliyatta kullanılan kesme aleti neşterleri sokup sokup çıkarıyorlardı. Değersiz hissedilmek berbattı. Berrak'ın cigerleri sökülürcesine taşan öksürüğü varlığını hatırlattı. Ellerini göğsünde birleştirmiş,ayağını yere ritmik hareketle vuruyordu. Duruşu âdeta sevgilisinden hesap bekleyen kız arkadaştı. Fakat ben onun sevgilisi değil,kardeş yakınlığında dostuydum,habersizdi.

   "Yol yorgunluğunu üstümüzden atmak için duş yaptık." Sazan balığının insani temsili Berrak koca gözlerini pörtletti. "Ayrı ayrı!" Sıkılan dişlerimden tısladığıma yemin edebilirim. Hatta etmekle kalmaz yemin içebilirim.

   "Hadi canım,hadi. Sevgilinin çatılan kaşlarına bakılırsa bir şeyler bozmuşum. " Sen yapmadım dostum. Ben gereksiz yere çatarak Kağan'ın kalbi dersinden fena çuvalladım.

  "Bozduğun bir şey yok canım arkadaşım. Ama biraz daha konuşursan o güzel yüzünde yer değişerek bozulan organların olacak. Ayrıca aklındaki fantezileri çöpe at. Yaşadığımız yer ne Amerika, ne de ben oradaki mezhebi geniş genç kızlardan değilim. Evlilik dışı beraberlik yapmam! Onlar sadece hayatına hata getirir." Boyumdan karış karış yüksek laflar ediyordum. Umarım hayatımın sonunda tükürdüğümü yalamam. Kısacası büyük konuştuğum evlilik dışı birliktelik başıma gelmez.

Siyahıma Beyaz Olur Musun?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt