55.BÖLÜM'GİZEMLİ KİŞİ'

2.9K 135 28
                                    

     Öncelikle herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Nasılsınız?  Bu ara hikâyeyi çok başladım. Ne söyleseniz haklısınız. Bu arada size güzel bölüm yazmaya çalıştım. Inşallah güzel olmuştur. Seversiniz bölümü. 😘

Yorumlarıniza cevap veremedim üzgünüm. Çünkü son zamanlarda burda değildim. ☺

Şimdi bu bölümü cross_away adlı okuyucuma ithaf ediyorum. Yorumunda ve mesajın soruları ve güzel yazıları için teşekkür ederim canım 😘.

Sorusuna gelince...

1. Rüya'nın kapısında bir ay diye yalvaran Kağan'la bu Kağan arasında dünya kadar fark var. Rüya'nın çekip gitmesini mi istiyor?

2. Hani 1 ay da tüm yaralarını silecekti,yeni yaralar açarak mı yapacak?  Durum ne ?

Yanıt: iki soru bir biriyle bağlantılı olduğu için ikisini beraber cevaplıyorum. Cevapta çok açık olmadan verebileceğim şekilde yazacağım 🙊. Kağan'ın 50 bölümden fazladır tanıyorsunuz. Söylediklerinin, yaptıklarını,hislerini göstermez. Her yaptığı davranışının bir amacı vardır. Istediği hiç bir şeyi heba etmez. Sadece şu an durumu biraz karışık. Kendide karmaşıklığın için de kaybolmuş durumda.
Ilerleyen günlerde ne olur Allah bilir. 😉

Umarım cevap karmaşık değildir kuzum 🙈.

Hala geç değil sorusu olan varsa atabilirim. Ileri ki bölümde cevaplayacağım.  Sorusu olan 😉🤔?

Son bir şey daha sizden iki şarkı arasından seçim yapmanızı rica ediyorum.

1. Yalın-Sesinde aşk var
2.Yalın-Sevgili kalp sancım
3. Yalın-Her şey sensin

Seçtiğiniz şarkı ne olacak merak ediyorum. Gelecek bölümler size bağlı 😉. Hadi bakalım.

Hayırlı geceler. Ilerki bölümde görüşürüz 😘😘😘








        
             ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
      
    Aşk nerde yanlış varsa gider onu bulur...

                                 -Matilda'm
     
             ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

     Hayatınız finiş çizgisine hatıralar film şeridine bağlanarak geçer gözlerimizden. Sevince bağlı gülümseyişlerimiz, acının getirdiği hüzünleriniz, yıllarca yaşadıklarımız hepsi bir çırpıda sinemada oynar. Animasyon filmden daha kısadır. Finale vardığınızda ekran kararır. Hangi renk olduğu mühim olmayan gözlerde siyaha boyun eğer. Tam nakavt oldum, hayata elveda derken görünmez kurtarıcı el uzanır. Çok sevdiğiniz sesi duyarsınız. Hayata tekmeyle geriye kargolar, aşka sıkıca sarılırsınız. Bırakmak, terk etmek o solodan sonra  zordur. İnsan oğlu sevdiğini hiç geride bırakabilir miydi?

   "Rüya...Rüya.." Uzakta bir yerlerden gelen melodik ses umuda boyun eğmemi, ahtapotun yerine geçip ona sarılmamı emrediyordu. O ki ne güzel emirdi. Köprüden atlamaya sebebiyet verecek muhteşemlikteydi.

Siyahıma Beyaz Olur Musun?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin