Bölüm 15- Tazelik

3K 248 71
                                    

15

Taemin süpermarketten aldığı kimbapı beş parçaya böldü ve oturma odasına geldi. Badem renkli saçlı çocuk iç çekti ve tabağını masaya bıraktı. Evde kimse yoktu ve o da acıkmıştı. Herhangi bir dersi yoktu bu yüzden eve gitmeye ve televizyon karşısında rahatlamaya karar verdi.

Televizyonu açtı, saate baktı .Saat 6 olmuştu. Genellikle Jongin bu saatlerde evde olurdu ama bu sefer gelmemişti.

''Belki de Chanyeol ile birliktedir.'' Ağzına bir dilim kimbap koyarken kendi kendine mırıldandı.

Taemin, Chanyeol'ün uzun zamandır Jongin'in arkadaşı olduğunu biliyordu. Jongin çok utangaçtı ve ilkokuldayken çok korkuyordu. Kolay kolay arkadaş edinemiyordu ve her zaman sessizdi. Taemin'in diğer arkadaşlarından rahatsız olduğu için sürekli Taemin'in yanına gelirdi. Taemin'i diğerleri ile paylaşmayı sevmezdi. Taemin'in sadece onun olmasını isterdi. Taemin, nazik bir insan olarak, arkadaşlarına ve Jongin'e karşı bir şey söylemedi. Jongin ile aralarında bir kopukluk oldu ve Chanyeol bir kurtarıcı olarak ortaya çıktı.

Chanyeol onlardan bir yaş büyüktü. Jongin somurturken tanışmışlardı çünkü Taemin arkadaşları ile futbol maçına gideceği için onu yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Jongin genellikle sessiz ve utangaçtı, ama aniden Chanyeol ile tanıştığında, aniden mutlu ve parlak birine dönüşmüştü. O günden beri, ikisi ayrılmıyordu. Jongin ve Chanyeol, birbirlerinin varlığından zevk duyuyorlardı.

Taemin bir nefes verdi. Jongin'i Chanyeol gibi sevgi dolu bir arkadaşa sahip olduğu için kıskanıyordu. Taemin'de Key'e sahipti, ama son zamanlarda Taemin'den çok dikkatini erkek arkadaşı Onew'ya vermişti.

Taemin bir çok arkadaşa sahipti, gerçekten çok fazla. Birlikte gezerler ve okulda beraber yemek yerlerdi. Arkadaşlarla okulda yemek yemek çok havalıydı ama Taemin'in en çok ihtiyacı olan güvenebileceği birileriydi. İnsanlarla kolay güvenemezdi. Key ve hatta yakında-sevgilisi-olan Minho'ya bile. Sadece Jongin'e güveniyordu. Ama Jongin bu günlerde Taemin'e karşı mesafeli olduğu için, Taemin aralarındaki sıcaklığı kaybetmişti.

Ağzına daha fazla kimbap koyarken içini çekti. Jongin'i özlemişti.

Taemin daha fazla kimbap yerken, ön kapı açıldı. Jongin üzgün bir ifade ile eve girdi.

Taemin vücudunu doğrulttu ve ağzını açtı. Bir şey söylemek istiyordu ama Jongin'in onu görmezden gelmesinden korkuyordu.

Jongin Taemin'i televizyon karşısında otururken görünce şaşırdı.

İkisi birbirlerine sessizce bakmaya başladı.

''...y-yemek yedin mi?'' Kimbap tabağını uzatırken Taemin sordu.

Jongin kafasını salladı ve odasına yürüdü.

Taemin tekrar iç çekti. Gerçekten Jongin'in bileğini sormak istiyordu.Daha iyi miydi? Ama Jongin ona 5 saniyeden fazla bakmak için istekli değildi.Ne yapmalıydı?

Taemin tabağında son kimbapı yedi ve mutfağa gitti. Tabağını yıkadı ve lavaboya koydu. Saat çoktan 6:41 olmuştu. Anne ve babası henüz eve dönmemişti. Annesi muhtemelen Seul Sky Hastanesin'de dayısını ziyaretteydi. Babası ise çalışıyordu.

Taemin çok sıkılmıştı. Yapacak bir şeyi yoktu ve ikizi ile konuşamazdı. Minho futbol antremanın ortasındaydı. Key ise... Muhtemelen kuafördeydi. Diğer arkadaşları...Nah, onlar birlikte takılıyorlardı. Taemin'in bütçesi biraz dardı ve bu yüzden bir yere gitme havasında değildi.

Taemin güzel sıcak bir duş almaya karar verdi. Banyoda neredeyse 1 saate yakın kaldı, sıcak suyun dökülmesine izin verdi. Yıkanmak stresini azaltıyordu.

Ugly TwinsWhere stories live. Discover now