Bölüm 33-Gerilim

2.2K 204 32
                                    

33


1. Aşçı olmak.

Jongin önündeki kağıda baktı. Başını sola kaydırarak yazdığı ilk cümleyi inceledi.Kafasında yapmak istediği her şeyi hatırladığında dudaklarını büzdü.

Jongin kalem tutan elini hareket ettirdi ve önündeki kağıda yazmaya başladı. Onsen'den (Japon kaplıcası) gelen su sesleri etrafı dolduruyordu.

2. Dünyayı keşfetmek.

Kalem kağıtta daha fazla hareket etti,daha fazla kelime yazdı.

3. Fransa'da evlenmek.

4. Sevdiklerimle yaşamak.

5. Gökkuşağını görmek.

Jongin kalemini geri çekti ve gözlerini kırpıştırdı. Gökkuşağını görmek? Ne yazıyordu? İsteklerinin hiçbiri mümkün görünmüyordu.Evet, bir gökkuşağı görmek gerçekten de onun dileklerindendi. Seoul kalabalık bir şehirdi ve hayatında bir kez olsun gökkuşağını görmek istiyordu ama...

Jongin kalem ve kağıdını yavaş yavaş yere koydu ve suya girdi.

"Ne yapmak istiyorum, hmm..." Jongin gözlerini kapatıp,kendini suyun dibine bırakırken söyledi. "Çok şey var...Ama hepsini yapabilir miyim bilmiyorum."

Jongin iç çekti ve daha derine indi. Gözlerini bir saniye sonra açtı ve onsenin görünümüne baktı.

Olağanüstü.

Chanyeol'un otel seçimi mükemmeldi. Jongin'in şimdiye kadar gördüğü en olağanüstü manzaraya sahipti.Dağın tepesinde kurulmuştu ve gece Jongin gökyüzündeki yıldızlar görebiliyordu; öyle parlaktılar ki gerçek dışı görünüyordu.

Jongin koyu mavi gökyüzüne baktı. Japonya'ya bir gün geçirmesine rağmen,sonunda hayalindeki ülkesine ayak bastığına inanamıyordu. Jongin,yeni bitirdiği günü hatırlıyordu.Yeni yer, iyi yemekler, hoş hava, dost canlısı insanlar...Jongin için hemen hemen mükemmeldi.

Hemen hemen.

Neyi unuttuğunu biliyor musun?

Aile ve aşk.

Sehun'un yüzü aklına gelince Jongin yutkundu. Jongin insanlara Sehun'u özlemediğini söylerken yalan söylüyordu. Hah,o sarışın çocuğu o kadar çok özlüyordu ki...Jongin, Sehun'u bütün gün Japonya'da gizlice düşünmeye devam ediyordu. Oh Sehun'un güzel görüntüsünü bırakamazdı. Onun güzel Oh Sehun'u.

Jongin başını sola doğru çevirdi, masasına düzgün bir şekilde yerleştirilmiş olan telefonuna baktı. Kimseden mesaj yoktu çünkü numarasını değiştirmişti.İnsanların ona ulaşmasının imkânı yoktu.Jongin'in kaşları, aniden telefonu kapatıp Sehun'u aramak istediği için çatıldı,onu deli gibi özlediğini ve geri istediğini söylemek istedi.

Hayır,unut gitsin.Bu Jongin'i çok çaresiz gösterirdi.

"Beni istemiyor, beni istemiyor, beni istemiyor..." Jongin kendi kendine fısıldadı,hissettiği duyguyu atmak için gözlerini kapadı.

Jongin gözlerini açmadan birkaç saniye hareketsiz durdu ve gökyüzüne baktı.

"Sen sadece benimle oynuyorsun, değil mi? Sehun?"

Sözler ağzından çıkınca Jongin'in kalbi titredi. Sehun'un yüzü bir kez daha Jongin'in aklına geldi. Sehun, o zaman çok çaresiz ve acıklıydı,her şeyi açıklamak için yalvarmıştı. Jongin alt dudağını ısırdı. Sehun'un diyeceği şeyi duymak için can atıyordu ve Sehun aniden Chanyeol'a saldırdığında onları duymanın ucundaydı.Sehun Chanyeol'a saldırmamalıydı. Chanyeol'un hatası değildi! Chanyeol sadece onu neşelendirmeye çalışıyor-

Ugly Twinsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن