Bölüm 30- Bir Süreliğine Elveda

2.2K 199 31
                                    

30


Saat 4'dü ve Chanyeol,domuz pastırması kokusu ile uyandı. Uykusundan ayıldı ve gözlerini açtı.Yatağının başındaki lamba hala kapalıydı, ancak mutfak odasındaki değildi.

Chanyeol gözlerini ovuşturdu ve yatağından kalktı. Yanına baktı ve Jongin'i bulamadı.

"Yemek yapıyor.'' Chanyeol kendi kendine fısıldadı ve komidindeki mini saati kontrol etmek için başını çevirdi.

4.01. Uçakları sabah 9'da kalkacaktı.Gitmelerine daha vardı ama Chanyeol, ayrılmadan önce Jongin'i hastaneye getirme sözü vermişti. Chanyeol, Jongin'in sağlığını riske atmak istemiyordu.

Chanyeol yavaşça yatağından kalktı ve esnedi.Dışarısı hala karanlıktı ve bu tür aydınlatmalar Chanyeol'un uykusunu getiriyordu ama Chanyeol bu duyguyu geçiştirdi. Yavaş bir şekilde mutfağa gitti.

Chanyeol'un evindeki mutfak, yatağından biraz uzakta özel bir odadaydı.Mini ama temiz ve çalışacak kadar düzenli.

Chanyeol ona yaklaştığında Jongin pastırmaları kızartıyordu. Jongin ocaktan başını kaldırdı ve gülümsedi.

"Uyandın mı?"

"Birisi beni pastırma kokusu ile uyandırdı." Chanyeol, mutfağın kapı çerçevesine yaslandığında güldü. "Kahvaltı da ne var, şef?"

"Sadece basit bir kahvaltı," Jongin kızarmış pastırmayı tabağa koyarken söyledi. ''Birisi alışveriş yapmak için çok üşengeç.''

Chanyeol, uzun kollarını göğsünde birleştirirken güldü. "Bunun için alışveriş yapmalı mıyım?Onları yine de yenilebilir hale getiremem.''

Jongin, Chanyeol'un sözlerini duyunca iç geçirdi. Chanyeol biraz haklıydı.Chanyeol yemek yapamıyordu ve bunu yapmak için çok meşguldü (ya da çok tembeldi).Chanyeol'un buzdolabı sadece çikolata ve yumurta ile doluydu. Pastırma ve sosis vardı, ama bunun dışında bir şeyleri yoktu.

Buzdolabının altındaki zavallı bir yalnız domates vardı, Jongin onları bulduğu için şanslıydı.

"Şu noodlelardan kurtulmalısın." Jongin, Chanyeol'un erişte koleksiyonuna gönderme yaparak söyledi. "Sağlıklı değil."

''Ama yeniliyor,'' Chanyeol hafifçe dedi. ''Ve kimin umrunda,onları bir süre yiyebilirim. Hazır yemekler daima mevcut. "

''Hazır yemekler sağlıklı bir gıdayı da garanti etmez." Jongin homurdandı. "Sen bir doktorsun, fakat yine de kendine iyi bakmıyorsun."

"Bu yüzden iyi pişiren bir eşe ihtiyacım var." Chanyeol düşünmeden dedi.

Jongin yumurtayı kıracakken durdu ve Chanyeol'e masum bir şekilde baktı.

''Ne?''

''Hiç,'' Jongin yumurtayı kırdı. Kızartmaya başladı ve boğazını gergin şekilde temizledi. ''Git de duş al.Bir saat içinde gideceğiz.''

"Evet, efendim." Chanyeol dönerken söyledi. Chanyeol banyoya girene kadar, Jongin gözlerini yumurtalara kilitledi.

Anahtarın sesini duyduğunda, Jongin hemen yumurtalardan başını kaldırdı ve içini çekti.

Chanyeol'un itirafı.

Jongin gözlerini kapadı ve şakağını okşadı. Chanyeol onunla oynuyor muydu? Ya da ameliyat olması için yalan mı söylemişti?

Jongin alay etti.Doğru.Etrafındaki insanlar sürekli onunla oynardı,değil mi?

Ve Sehun. Jongin, bu sabah uyandıktan sonra diğerini kontrol etmişti.Sarışın çocuk gitmişti. Elinde değildi ama hayal kırıklığına uğramıştı.Ama Sehun'un gitmesini isteyen kişi o değil miydi?

Ugly TwinsWhere stories live. Discover now