Όλα καλά

321 33 2
                                    


Το φως του ήλιου ζέσταινε τα μάγουλα μου. Αυτό ήταν το πρώτο που ένιωσα μόλις ξανά βρήκα τις αισθήσεις μου. Άνοιξα διστακτικά τα μάτια μου και προσπαθούσα να κουνήσω το σώμα μου. Παραδόξως δεν πονούσα πουθενά, ούτε είχα χτυπήσει. Ένιωθα ψυχικά εξαντλημένη αλλά όχι σωματικά. Μόλις θυμήθηκα αυτά που είχαν γίνει πετάχτηκα από το κρεβάτι, μα δύο ζεστά χέρια με κράτησαν πίσω.

-Ηρέμησε. Όλα τελειώσαν πια, άκουσα μία βαθιά φωνή και όταν γύρισα να δω ποιος ήταν αντίκρισα τον Νίκολας να είναι ξαπλωμένος δίπλα μου.

Κοίταξα μία φορά γύρω μου για να συνειδητοποιήσω πως βρίσκομαι στο σπίτι μου, στο δωμάτιό μου και ύστερα... έπεσα στην αγκαλιά του. Το έσφιξα πάνω μου και ρουφούσα λαίμαργα την αισθησιακή μυρωδιά του, τη θαλπωρή που εξέπεμπε. Αυτός τύλιξε τα χέρια του γύρω μου και αισθάνθηκα τα κορμιά μας να εφαρμόζουν απόλυτα για ακόμη μία φορά. 

-Μου έλειψες τόσο πολύ, του ψιθύρισα και τον φίλησα απαλά στα χείλη.

-Τώρα όμως είμαι εδώ. Σου υποσχέθηκα πως ποτέ δεν θα σε αφήσω. Ποτέ, έλεγε καθώς βύθιζε τα καταγάλανα μάτια του στα δικά μου.

-Τώρα, όμως... τι θα κάνω; Ρωτάω ενώ συνειδητοποιώ πως είμαι αθάνατη σαν και αυτόν. Και εκτός από αυτό και αρχηγός όλων των κυνηγών πνευμάτων. Εγώ! Μία βαρετή έφηβη που μέχρι πριν δύο βδομάδες ο κόσμος της ήταν τα βιβλία.

Ο Νίκολας με χάιδεψε απαλά το μάγουλο.

-Το ξέρω πως δεν νιώθεις έτοιμη για τίποτα από όλα αυτά. Ούτε εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως είσαι αθάνατη, αλλά μίλησα με τον Φίλιπς. Μπορεί να αναλάβει αυτός την ηγεσία αν δεν θέλεις. Αν πάλι νιώθεις ικανή, θα συνεχίσεις να ζεις εδώ με τη μαμά σου και να έρχεσαι στα κεντρικά γραφεία, έλεγε ψύχραιμος και γεμάτος αγάπη.

Φαντάστηκα τον εαυτό μου να δίνει διαταγές σε τριάντα κυνηγούς πνευμάτων. Θεωρητικά ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Είμαι απλώς μία 17χρονη που δεν έχει ιδέα από ηγετικές ικανότητες. Από την άλλη, όμως, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έμαθα τόσα πράγματα για τον εαυτό μου και για αυτόν τον καινούργιο κόσμο. Ο Μάλκομ και η Βιβίνα κατέστρεψαν τόσες πολλές ζωές και αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαντλημένοι από αυτά τα φρικτά πράγματα. Η Τζούλι θα ήθελε να το κάνω. Εγώ βαθιά μέσα μου νιώθω πως μπορώ να το κάνω. Μπορεί να είμαι αθάνατη και να βλέπω πια τη ζωή μου διαφορετικά αλλά ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξω τον χαρακτήρα μου.

-Καλωσόρισε το καινούργιο σου αφεντικό, λέω στον Νίκολας.

Αυτός γουρλώνει τα μάτια και ύστερα χαμογελάει πλατιά.

-Είμαι περήφανος για εσένα, μωρό μου, μου ψιθυρίζει και εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο η μαμά και η Κάιλι.

Ουρλιάζω και πετάγομαι στην αγκαλιά τους.

-Αχ, πόσο μου λείψατε, αναφωνώ.

Μετά από εκείνη την επίθεση νόμιζα πως δεν θα ξανά δω τη μαμά μου. Πως έχασα για πάντα ή ακόμα χειρότερα πως την σκότωσαν. Ωστόσο, είναι εδώ, και μπορώ να μυρίζω ξανά το άρωμα λεβάντας μου αποπνέει.

-Διεγράψαμε από τη μνήμη της το γεγονός, ακούω τον Νίκολας να μου ψιθυρίζει και μόλις τις αφήνω από την αγκαλιά μου κοιτάω πρώτα αυτή και μετά την Κάιλι  που μου κλείνει το μάτι.

-Αχ, λουλούδι μου ανησύχησα τόσο πολύ όταν έμαθα ότι λυποθύμισες στην εκδρομή. Είσαι καλά τώρα; Ρωτάει με τα λαμπερά γαλανά μάτια της.

-Είμαι καταπληκτικά, μαμάκα μου, απαντάω.

-Αυτός ο νεαρός είναι μεγάλος τζέντλεμαν, συνεχίζει αυτή, παρόλ' αυτά σας περιμένω κάτω που ετοίμασα να φάμε για να δω πως θα τα πάει, λέει και μου κλείνει το μάτι καθώς βγαίνει από το δωμάτιο.

Η Κάιλι με αγκαλιάζει ακόμα μία φορά.

-Άντρεα, κόντεψα να πεθάνω από αυτά που μου είπε ο Νίκολας. Είσαι αθάνατη;!

Της χαμογελάω ελαφρά.

-Ναι, αλλά δεν θα... φύγεις έτσι; Ρωτάω διστακτικά.

-Είσαι τρελή; Που θα βρω πιο κουλ φίλη;! Λέει και αφού μου δώσει ένα φιλί κατεβαίνει στη κουζίνα.

Ο Νίκολας με αγκαλιάζει από πίσω και αρχίζει να απλώνει φιλιά στον λαιμό μου.

-Τι λες να πάμε από το σπίτι σου μετά; Τον ρωτάω διστακτικά.

Αυτός σταματάει και με κοιτάει έκπληκτος.

-Εννοείς....

-Ναι.... γιατί όχι, άλλωστε; Κόντεψα να σε χάσω και παραλίγο να πεθάνω κι εγώ, οπότε θέλω να ζήσω τη ζωή μου μαζί σου, του λέω.

Αυτός χωρίς να πει κάτι με φιλάει με πάθος και νιώθω ξανά πεταλούδες στο στομάχι μου.

Προτελευταίο κεφάλαιο!! Μία αγάπη κάνει τον κύκλο της με τον πιο ωραίο τρόπο!!

Σε αγαπώ πέρα από το χρόνο Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα