5.

3.3K 174 3
                                    

Másnap reggel kedvtelenül indultam munkába. Tele voltam szomorúsággal, és bűntudattal,na meg csalódottsággal. Ha engedem hogy megcsókoljon,akkor nem hívta volna azt a csajt. Vagy talán mégis? Nem szabadott volna elfogadnom az állást. Nem kellett volna kapcsolatba lépnem vele. Nem szabadna érzéseket táplálnom iránta.

- Jó reggel!- köszöntem Alicenek,és leültem mellé.

- Szia, neked is! Milyen a meló?-érdeklődött kedvesen.

- Az jó.- birizgáltam a körmöm, közben lehajtott fejjel ültem.

- Ajaj, mi a baj?- aggodalmasan felnéztem rá.

- Ebédnél elmondok mindent.- dőltem hátra a széken.

- Lucy, csak annyit mondj  meg hogy baj van?- nemlegesen ráztam a fejem. Ekkor a lift jelzett hogy megérkezett. Jason lépett ki belőle.

- Most mennem kell.- mosolyogtam kedvetlenül. Alice pedig nagyot sóhajtott.

- Lucy, kérem jöjjön az irodámba!- szólt ki telefonon a főnök.

- Megyek.- morogtam magamban. Ilyenkor kicsit mindig izgulok,mert az ő irodájába nem lehet be látni. Csak is a városra néző oldalon vannak ablakok.

- Keresd meg nekem légyszives az összes szerződést, amit az elmúlt egy évben kötött az apám!- mondta miközben valamit írt.

- Rendben.- mondtam, és Jason asztalától jobbra álló szekrényhez sétáltam. Elkezdtem összegyűjteni az iratokat egy mappába. Nagyon belemerültem a papírok átnézésébe,két kéz zökkentett ki, amik a derekam köré fonódtak. Hirtelen megfordultam.- Mit csinál?-kérdeztem döbbenten, miközben próbáltam lehámozni magamról a kezeit.

- Nem bírok neked ellen állni.- húzott szorosan magához.

- Ahogy tegnap sem ment azzal a nővel?- kérdeztem, és még mindig toltam el magatól.

- Féltékeny vagy?- nézett rám öntelten vigyorogva.

- Nem. Dehogy.- mondtam, bár igenis az vagyok.

- Nem történt semmi,csak azért hívtam ide hogy elérjem azt, hogy féltékeny légy.- mosolygott. Őszintének tűnt amikor mondta. Elhittem amit mondott.

- Engedj most el kérlek! Bárki bejöhet.- taszítottam magamtól.

- Nem fog,mert az ajtó zárva.- döbbenten néztem rá.-Engedd el magad!- mondta. A szívem hevesen dobogott. Bevallom kicsit féltem,de közben élveztem is a helyzetet.

- Ne csináld ezt kérlek!- néztem a könyörögve a szemébe.

- Lucy,értsd meg! Az első pillanattól kezdve,hogy megláttalak, elvesztettem az eszem. Tudom hogy alig egy hete ismerjük egymást,de a szerelemhez nem kell idő. Jön amikor jönnie kell,és én már nem bírok tovább várni. Megakarlak csókolni. Átakarlak ölelni. Veled akarok lenni. Nem foglalkozni semmivel,csak élni a jelenben és elvenni amit az élet ad. Nekem most téged adott,neked engem. Élvezzük ki amíg van időnk!- kezeim ellazultak, és engedtem hogy közeledjen felém. Behunytam a szemem és hagytam hogy megtegye, átadtam magam a vágynak. Ajkaink összeforrtak. Szívem nagyokat dobbant. Ő pedig csak csókolt, és csókolt szenvedélyesen. Ott faltuk egymást a szekrénynek dőlve. Kezeivel simogatni kezdte a testem, belemarkolt a fenekembe,mire halkan belenyögtem csokunkba. Csípőjét erősen az enyémhez nyomta. Belemarkoltam barna hajába. Annyira vágytam rá,hogy nem érdekelt mi lesz holnap,csak ma legyen az enyém. Màr csak arra eszméltem fel, hogy a nyakamt csókolgatja,miközben az ingemet gombolja ki. Átfutott az agyamon hogy lehet ezt nem kéne így elsietni,de nagy volt a kísértés. Nem bírtam ellen állni. Nem tudtam, és nem akartam leállítani. Egyre csak haladt, egyre lejebb ahogy csókolta a testem. Végig a kulcsontomon, a melleimet. Az ingem már a földön pihent, így a melltartómat kapcsolta ki,és dobta utána.

🚫🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🛇

- Basszus.- morogta, és megcsókolt miközben a mellem masszírozta. Elkezdtem felhúzni a polóját, így míg lehúztam a fején át megszakítottuk a csókot. Felkapott és az asztalára ültetett. Oh az a vágy, ami bennem volt. Végig simított belsőcombomon, egészem fel.
- Imádom hogy szoknyában jársz dolgozni.- suttogta a fülembe. A hideg végig futott a testemen, és a már alsónadrágban álldigáló Jasont magamra rántottam. Feljebb tolta a szoknyámat,hogy a bugyiba nyúlhasson. Az ujját egyből belémnyomta,amitől egy hangos sóhaj hagyta el a szám. Ránéztem,és láttam hogy a vágy egyre csak nő benne, annak hatására hogy élvezek. Megfogta kétoldalt a bugyimat és lehúzta, majd elhajította.
- Most olyanban lesz részed,ami keveseknek adatik meg. Egy szabály van, ne nyögj!- mondta, majd lehúzta alsóját,csípőmet megfogta és asztal széléhez húzott erősen. A következő pillanatban,megéreztem magamban kemény, vaskos,nagy férfiasságát. Hátam megfeszült. Fájt,mert ekkora még nem volt bennem,de közben rohadtul élveztem. Legszívesebben hagosan nyögtem volna, de ahogy mondta nem lehet,mert meghallják. Amikor mozogni kezdett bennem,úristen az hittem elájulok az extázistól. Éreztem a felszabaduló melegséget a hasamban. Véresre haraptam a számat, csak ne hagyja el hang a számat. Az asztal két oldalába markoltam, és úgy kezdtem mozgatni a csípőm hogy még jobban érezzem. Jason megfogott,megmarkolta és lenyomta a derekam. Ezután olyan erővel nyomta belém egész hosszában magát,hogy elkezdődött a végjáték.  Éreztem hogy közel a csúcs. Annyira átvette felettem az iranyítást a vágy,hogy magamhoz nyúltam. Körkörösen masszíroztam a csiklóm,és felfoghatatlan érzés kerített hatalmába. Éreztem ahogy az izmaim összehúzódnak oda lent.

- Igen. Ez az Lucy, engedd ki a nedved, élvezz!- nyomta csak nyomta belém magát. Aztán lassítani kezdett. Még egyszer erőtlenül belémnyomta teljes hosszát,majd elterült rajtam.

Az Örök Menyasszony [Befejezett]Where stories live. Discover now