7

231 7 0
                                    

Na het boodschappen doen besloot ze onder de douche te stappen. Ze legt haar kleding over de rand en draait de kraan open. Iets te snel wil ze er onder stappen Aah koud!! ' komt er mijn mond uit gerold. Gelukkig is het water al snel op de goede temperatuur en staat ze genietend onder de douche.  Ze spoelt zo even alle gedachtes van haar af en even later besluit ze dat het genoeg is geweest. Met haar haren in een staart geboden en een warme trainingspak gaat ze richting de keuken.

De heerlijke geur van Wolfs zijn kookkunsten vult de keuken en ze snuift de geur nog eens op. 'Lekker he! Toevallig weet ik wel hoe dat moet' roert wolfs nog een in de pan.

'Daar heb ik toch nooit aan getwijfeld' zeg ik met een glimlach. 

Ze parkeer zichzelf in een stoel en kan haar ogen niet van hem afhouden. Ze volgt  wat hij aan het doen is.  Dat hij met zoveel passie kan koken raakt ze in gedachten.

Opeens gaat er een telefoon en het is die van Wolfs.  Ze kijkt even op en hoort de naam Fleur vallen. Als Wolfs ophangt en roert 1 keer in zijn pan.

'Dat was Fleur of ze kan langs komen' er ontstaat een grijns op zijn gezicht.

‘Wat is er te lachen…’ reageert Eva en maar hij reageerde niet. 

Eva pakte haar telefoon en ging maar haar app-berichten beantwoorden en net toen de oven piepte hoorde we de deur gaan.  We kijken elkaar zonder woorden aan maar weten dat het Fleur is. “Net op tijd, Fleur!

Ze geeft ons beide een kus en zo begonnen aan het eten van Wolfs. We kletsen vol uit en de meeste onderwerpen komen aanbod.

Eef morgen moet ik terug voor controle naar het ziekenhuis'.  Zegt Wolfs een beetje afwachtend. 

'Zal ik met je meegaan?'

'Je mag mee maar ik red het zelf ook prima. Hoe gaat het met jou enkel eigenlijk?'

'Prima hoor, zo goed als nieuw'. Lach ik naar hem.

Na het afruimen hebben we met elkaar nog op de bank gezeten en tv gekeken tot Eva melden dat ze even naar boven ging. Ze zei ons gedag en liep naar boven. 



Flikken Maastricht ProtectionWhere stories live. Discover now