8

249 7 0
                                    

Daar zat ze dan met de badkamer op slot en een test op haar schoot. De afgelopen weken gingen zo moeizaam door de misselijkheid, hoofdpijn maar ze had het steeds uitgesteld. Eva wist niet wat ze er mee aan moest en dacht dat het wel over waaide. Na de uitval tegen Wolfs uit het niets moest ze het zeker weten. De minuten leken wel uren te duren en de zenuwen gieren door haar lichaam. Wat als het wel zo was wat moest ze dan… Een klein beetje vocht vulde haar ooghoek. Het vocht vormde een traan, zo rolde het over haar wang. Allemaal dingen schoten door haar hoofd tot dat al die gedachtes een knoop gevormd had begon ze meer te huilen. Het moest van Frank zijn alleen bij de gedacht al voelde ze haar verder wegzakken. Wat nu.

Eva kwam bij zinnen en keek naar de test. Ze voelde weer een traan over haar wang lopen alles werd duidelijk.

Ze friste zich snel op door een natte lap over haar gezicht te halen. Even keek ze in de spiegel maar haar ogen waren rood van tranen. Ze besluit weer naar beneden te gaan.

Fleur was al naar huis en dat vond Eva wel fijn. ‘Eva, wil je chocomel of thee?’

‘Thee aub?’. Eva liet zich op de bank ploffen en als snel volgde Wolfs haar.

Zonder haar aan te kijken begon hij over Fleur te vertellen en over haar nieuwe vriendje. De woorden kwamen niet binnen. ‘Eva.. aarde?’.

‘Sorry’.. kwam er schor uit. ‘Eef kijk me eens aan’ Voelde hoe hij zijn hand onder mijn kin legde en mijn hoofd draaide.

‘Je hebt gehuild, je was ook zo lang weg’ meteen kwam de bezorgde Wolfs weer in hem naar boven. ‘Sorry’

Even was het stil tussen ons en Wolfs had zijn hand om mijn boven been gelegd en mijn hoofd tegen zijn schouder. Dit moment was even een oplaad moment om de moed  te hebben om het te vertellen.

‘Wolfs, ik heb je even nodig. Ik voelde hoe hij zich omdraaide en op mijn richten. Maar helaas zei hij niks.

Ze haalde uit haar uit haar kontzak de test en gaf het aan Wolfs zonder hem aan te kijken. Het enigste wat Wolfs deed was mij tegen zich aandrukken. Dit was voor mij een teken dat hij mij begreep met zo weinig worden.

Feedback= Lief Wat vinden jullie moet Eva het kindje houden? 

Flikken Maastricht ProtectionWhere stories live. Discover now