9

232 7 1
                                    

We zaten nog steeds op de bank en woorden hadden de kamer niet gevuld. Alleen dat wij tegen elkaar aan zaten was niet veranderd. De woorden die de meneer op de tv zei kwamen niet bij mij binnen.

'Eef, wat ga je doen?' draaide Wolfs zijn hoofd richting mij.

'Ik weet het niet Wolfs, er gaan zoveel dingen door mijn hoofd'.

Wolfs gaf een kus op haar hoofd 'Je kan alles tegen mijn zeggen he dus niet gaan opkroppen. Ik wil je helpen of praat met Marion'.

Die worden kwamen zo binnen hij wilden me helpen.

'Eef, wordt wakker' ze voelde hoe een hand over haar wang streek. Het duurde even voordat ik weer op aarde kwam. 'kom we gaan naar bed, ik had niet door dat je al lag te slapen' lachte Wolfs. Hij stak zijn hand naar me uit en trok me van de bank af.

'Loop maar alvast dan doe ik de lichten uit een geef de vaatwasser een slinger' en hij liep richting de keuken. Eva pakte haar telefoon van tafel en liep richting de slaapkamer.

Toen ze al even lag hoorde ze de deur gaan van de slaapkamer. 'Slaap lekker' werd er zacht gezegd. 'jij ook' kwam er schor uit van mijn kant.

De volgende ochtend voelde ik me brak net of je in je jongere jaren een heftige avond uit ben geweest en iets te diep in het glaasje gekeken heb. Ik wist wel beter de combinatie met vermoeidheid en emoties de boosdoener was.

Wolfs was al beneden en was ontbijt aan het smeren 'Hey Eef, gaat het?'. Ze haalde haar schouders op en ging aan de keuken tafel zitten.

'Je kan je ook ziekmelden he' zei hij voorzichtig.

Eva drukte haar telefoon weg ' Jouw alleen achter de boeven laten aanrennen? Echt niet!' kon er nog een glimlach vanaf.

Samen waren ze naar het bureau gereden, maar ze was er echt niet bij met haar hoofd en lijf. Het enigste waar ze aan kon denken was Frank, wat zou hij er van gevonden hebben en wat moet ze doen.

Als we in de auto onderweg zijn gaat mijn telefoon af en zie dat het Thom is. 'Wolfs neem jij hem maar'. Het gesprek is zoals altijd met Thom kort maar krachtig.

Wolfs hangt op, ' ze hebben het flesje onderzocht en er is een tand afdruk gevonden. Waarschijnlijk geprobeerd open te maken met zijn tanden en toen dat niet lukte het opgegeven'.

'Hebben ze aanwezigen gevonden voor een dader' vroeg ik maar.

'Ze hebben een gouden hoektand gevonden en waarschijnlijk is deze van de dader.

Wat nog mooier is op het lichaam van het slachtoffer heeft Thom nog verschillende haren gevonden en deze zijn niet van hem. Hij stuurt een bericht met de naam ect'.

Ze voelden dat hij haar aan keek en ze probeerde zich op de weg te concentreren.

'Eef, als je naar huis wil laat je het weten of er wat is, oke'. Ik knikte alleen maar.

Feedback = Lief

Flikken Maastricht ProtectionWhere stories live. Discover now