Κεφάλαιο 7 - Μία μέρα μαζί

578 38 37
                                    

Είχα αρκετό καιρό να κοιμηθώ τόσο πολύ. Να ξεκουραστώ. Αυτά είναι τα μειονεκτήματα του να δουλεύεις τη νύχτα. Δυσκολεύτηκα αρκετά για να με πάρει ο ύπνος μόλις γύρισα σπίτι αλλά γύρω στις 2 τα κατάφερα. Το θέμα είναι πως εδώ και μία ώρα σχεδόν χτυπάει το ξυπνητήρι κι εγώ αρνούμαι να σηκωθώ. Στην τελική, δεν έχω να κάνω κάτι το πρωί οπότε δεν υπάρχει λόγος να σηκωθώ. Και δε μου έφτανε το ξυπνητήρι, έχω και έναν άγνωστο αριθμό που με καλεί. Θα είναι για δουλειές και δεν πρόκειται να απαντήσω. Αν θέλουν, μπορούν να με καλέσουν ξανά μετά, το απόγευμα. Έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης για να μην με ενοχλήσει κανένας και γύρισα πλευρά στο κρεβάτι.

- Καλό θα ήταν να σήκωνες το τηλέφωνο. Δε θα τρέχω από πίσω σου κυρία Cabello.

Σηκώθηκα τρομαγμένη στο κρεβάτι μου και αντίκρισα τη Lauren να κάθεται στο περβάζι του παραθύρου του δωματίου μου ενώ το σώμα της ήταν προς το μέρος μου.

- Τι σκατά κάνεις εδώ;! Πως μπήκες μεσα;

- Σκαρφάλωσα από κάτω. Όχι, δε με είδε κανένας.

- Υπάρχει και η πόρτα. Μπορείς να χτυπήσεις το κουδούνι ξέρεις. Εσύ όταν δεν βρίσκεις κάποιον στο τηλέφωνο, σκαρφαλώνεις στα παράθυρα του;

Γύρισε το βλέμμα της προς τα έξω και έβαλε το δεξί της πόδι σε αντίσταση με τον τοίχο.

- Χμμμ. Ενδιαφέρον. Θα το κρατήσω για μελλοντική χρήση. Θα χτυπάω πόρτα πρώτα, είπε και μου έκλεισε το μάτι.

Τι κάνει; Γιατί χρησιμοποιεί εκφράσεις που μου έχει ξανά πει; Γιατί αφήνει τα λεγόμενα της να με γυρίσουν πίσω και να με καταστρέψουν περισσότερο; Γιατί με κάνει να κολλάω περισσότερο πάνω της; Είμαι σίγουρη πως το κάνει επίτηδες. Δε ξέρω το λόγο αλλά της αρέσει να με προκαλεί. Κι εγώ σαν ηλίθια, πέφτω στα δίχτυα της και καταστρέφομαι.

- Αυτό κάπου το έχω ξανά ακούσει.

- Εσύ ζήτησες την παλιά Lauren. Αν δε σου αρέσει, πες το μου να το αλλάξω πριν να είναι αργά.

- Ααα. Δηλαδή μετά από ένα σημείο και μετά θα σου βγαίνει φυσικά να είσαι ο παλιός σου εαυτός; Και δε μου λες, η παλιά Lauren θα σκαρφάλωνε σε παράθυρα;

- Δε φταιώ εγώ για το τι εκδηλώνω. Εσύ το ζήτησες και μου βγαίνει πολύ πιο φυσικά από ότι περίμενα. Αλλά. Υπάρχει και ένα όριο. Συνεπώς, θα είμαι καλή και γλυκούλα όποτε θέλω και με όποιον τρόπο θέλω αλλά ταυτόχρονα θα μένω και στον sassy μου εαυτό. Και ναι, η παλιά Lauren θα έκανε πολλές τέτοιες μαλακίες.

Cards and Guns and AnarchiesWhere stories live. Discover now