Kεφάλαιο 8 - Η Ανακάλυψη

388 34 24
                                    

*Πριν διαβάσετε το παρτ. Μία φίλη μου, συγκεκριμένα η Αγγελική, έκανε ένα βίντεο σαν τρέιλερ για το Cards, Guns and Anarchies στα αγγλικά, για τη μετάφραση αυτού δηλαδή. Δεν υπάρχουν διαφορές στην υπόθεση. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το βρει στο λογαριασμό cross-my-mind . Συνεπώς, αυτό το τρέιλερ είναι κατάλληλο και για εδώ και μπορείτε να το δείτε γιατί ειλικρινά, είναι υπέροχο και έκανε εξαιρετική δουλειά. Όσον αφορά το παρτ, βγήκε λίγο μικρό αλλά έχω αρκετές υποχρεώσεις αυτό τον καιρό. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω ένα παρτ την εβδομάδα και όσο μεγαλύτερο γίνεται.* 

Μία εβδομάδα έχει περάσει από εκείνο το βράδυ. Εκείνο το βράδυ που άφησα τον εαυτό μου να παραδωθεί στα χέρια της κοπέλας με τα πράσινα μάτια που με καταστρέφουν. Και; Από τότε τι γίνεται; Τίποτα ιδιαίτερο. Έρχεται στο μαγαζί, βλέπει τη Lucy αλλά και εμένα. Εκτός από άβολο, είναι και κάπως ενοχλητικό να τη βλέπω με τη Lucy αλλά έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, μου αρκεί και να τη μοιράζομαι. Στην τελική, ο μαλάκας της υπόθεσης είναι η Lucy κι εμείς ακόμη μεγαλύτεροι που την κοροϊδεύουμε. Με τη Lauren δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε ξανά μόνες. Ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και τα βράδια, έχει και αυτή δουλειές πλέον, ειδικά μετά την τελευταία επίθεση στο δικό της μαγαζί. Αυτό το θέμα είναι η προτεραιότητα μας και πρέπει να βρούμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτούς που θέλουν να μας διώξουν για να ηγηθούν. Και εκτός από αυτό, έμαθα από την Ally που βγήκαμε εχθές για καφέ ότι ο Hamilton, ενώ είχε παρατήσει τις επιχειρήσεις του με τα ποτά, επιστρέφει ξανά. Δεν ασχολούμαι με τον κλάδο του οπότε δε με αφορά. Ωστόσο με προβληματίζει το μικρό κενό του ενός χρόνου που έκανε και θα το μελετήσω καλύτερα μόλις διευθετήσω το ζήτημα που προέχει τώρα.

- Καλησπέρα κορίτσια, είπα μόλις μπήκα στο μαγαζί και συνέχισα να κατευθύνομαι προς το γραφείο μου.

- Camila, περίμενε λίγο. Έχουμε πρόβλημα, είπε η Lucy και βγήκε μπροστά από το μπαρ.

- Όχι που δε θα είχαμε. Τι έγινε;

- Μήνυση, είπε και μου έδωσε μία κόλλα Α4.

-ΤΙ;

Πήρα το χαρτί στα χέρια μου και ξεκίνησα να το διαβάζω σχετικά γρήγορα. Από ότι φαίνεται, ένας πελάτης έπαθε τροφική δηλητηρίαση από το ποτό και σύμφωνα με την απόδειξη, ήπιε μόνο ένα. Στον οργανισμό του βρέθηκαν συστατικά που δε θα έπρεπε να υπήρχαν μέσα.

- Περίμενε μισό λεπτό. Ο προμηθευτής μας δίνει σχεδόν σε όλο το Μαϊάμι. Και είμαι σίγουρη ότι δε νοθεύει τα ποτά. Δεν τον συμφέρει.

Cards and Guns and AnarchiesWhere stories live. Discover now