Episode I: Aşk ?Oda ne ?Nasıl bulacağım ?

7.9K 762 466
                                    


Episode I: Aşk ?Oda ne ?Nasıl bulacağım ?


"Hey patron çok stresli görünüyorsun? "

"Çekil git başımdan Sehun? "

"Hyung bak şimdi ne diyeceğim. Şimdi biz son işimizde çok daraldık ,çok adam öldürdük ya sen daha fazla psikopatlaştın hani "

"Ee? "

"E'si bugün gidip sana evcil hayvan alalım."

"Oğlum siz yetiyorsunuz bir de evcil hayvanla uğraştırma beni "diye Chanyeol deri koltuğunda geriye yaslandığında sıkıntıdan öleceğine neredeyse emindi.

Kore'nin en büyük mafya teşkilatının başında da olsa sanılanın aksine salaklar dolu bir yığın adamı vardı. Ve şuan o salakların ona en yakın olanı bir şeyler zırvalıyordu tekrar.

"Hadi hadi hyung sen seversin evcil hayvan. Yoksa bize katlanamazdın. "Diye yılışıkça sağa sola sallanırken Chanyeolun bir kaç sağlam şartelleride atmıştı.

"Lannnnn başlayaağım evcil hayvvanıza sizin yürüyün lan alacaz,pitbull alacağım. Alacağım ki size sinir oldukça ona etleriniz yedirteceğim parça parça "diye kükreyip odadan çıktığında Sehun yerinde tirtir titremeye başlamıştı.

.
.
.

"Bana köpek gösterin kocaman kocaman köpekler gösterin. Şunları yedirteceğim" diye Chanyeol pet shop sahibinin üzerine doğru yürürken Sehun ve Lay büyük patronlarının paltosundan çekiştiriyorlardı. Adam kaçacak delik arıyordu ki arkasındaki kedi kafesine çarpmasıyla kafesin kapağının açılması bir olmuştu.

"Efendim sakin olun" diye bağırışmalar yükselirken açık kapıdan beyaz ,mavi gözlü bir kedinin hırlamasıyla dükkan sessizleşmişti. Öyle ki Chanyeol bile sakinleşmişti.

Kedinin hırlaması yükselirken kafesten dışarıya sakin adımlarla çıkıyordu. Chanyeol kaşları çatılı, adamın üzerine tekrar yürüyecekken üzerine atlayan ve yüzünü tırlamayan kediyle bu sefer acı dolu çığlıklar yükselmeye başlamıştı.

"Gerizekalılar alın lan şunu üzerimden "diye kediyi her iki eliyle yüzünden ayırıp kükrerken kedi Chanyeolun elini seri hareketlerle tırmalamaya devam ediyordu.

"Sizi boktan korumalar alın diyorum şunu "diye tekrar bağırmasıyla Sehun hızla Chanyeolun elindeki beyaz tüyleri kabarmış kediyi alarak başını okşamasıyla kediden hoşnut mırıltılar çıkmaya başlamıştı.

.
.
.

"Sizi bok beyinliler yüzüm ne hale gelmiş. Bu iz nasıl geçecek" diye aynayla sevişirken Sehun kucağındaki kediyle oynuyordu.

"Sarı sıçan onu sana getirmeni kim söyledi.Ben köpek istiyorum, siktir geri götür onu. "Demesiyle uysallaşan kedinin tüyleri tekrar kabarmaya başlamış, mırıltıları vahşi bir hal almaya başlamıştı.

"Hyung bak böyle şeyler söyleme. Evde kedi köpek gibi birbirinizi kovalarsınız işte fena mı oldu."diye Sehun kahkahalarla gülerken Lay sarışın aptal lakabının hakkını veren arkadaşının kafasına bir tane geçirmişti ki Chanyeol belindeki silaha davranmıştı.

"Lan sen kime köpek diyorsun it "diye silahı ona doğrulmasıyla Sehun kucağındaki kediyi patronunun üzerine atarak odadan topuklarını kıçına vura vura çıkmıştı .

Chanyeolun kucağına düşen kedi uzun olanın gömleğine tırmanırken Chanyeol yüzünü kapatmıştı. Bir ize daha tahammülü yoktu.

"Bak cici kedicik, güzel kedicik, beyaz kedicik eğer akıllı olursan, yüzümü tırmalamazsan bu koca ev senin olur. Her gün sana en iyi markaların sütünü ve etini veririm, mamalarını da alırım cici kedicik" diye cümleleri ard arda sıralarken kedi kucağından atlamış koşmaya başlamıştı.

CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now