EpisodeXVII:Tanrı bizi yengesiz aman kocasız ParkChanyeol'un gazabından korusun!

5.1K 532 258
                                    


EpisodeXVII:Tanrı bizi yengesiz aman kocasız ParkChanyeol'un gazabından korusun!

"Ahh-benim adım -ahhh Chan-ahggg daha hızlı çek çok uffff -ahhh "

Chanyeol bu hale nasıl geldiklerinden emin değildi.Gece on ikiye yarım saat vardı ve bir yerden başlamaları gerekiyordu.Tüm gün bunu düşünmüş nasıl yapacağına karar vermeye çalışmıştı ama şuan her şeyi siktir etmişti.Fazla düşünmek iyi değildi hele de Baekhyun önünde çıplak ,pembe dudakları aralık ve kendisininkine göre küçük üyesi dimdikken.

Uzun olan Baekhyunun sertleşmiş üyesini ağzına almış git geller yaparken altında kıvanan sıcaklığın çığlıklarıyla bir eli kendi üyesini bulmuş çekiştirmeye başlamıştı.

"Benim adım -mmmmphçekil-çıkıcak içinden, patlayacak"diye Baekhyun Chanyeol başını geriye ittirirken Chanyeol tam tersi nefes alması buna bağlıymış gibi hızlı ve daha sert hareket ediyordu.

Sonunda kediciği titreyerek tüm beyaz sıvısını ağzına akıttığında gülümseyerek kendini yukarı çekmiş Baekhyun dişlemekten kızarttığı dudaklarına dudaklarına bastırmıştı.

Baekhyun onun her hareketine acemice karşılık verirken üyesini girişe itmeye başlamıştı.Zaman kaybetmek istemiyordu.

Kısa olan içini dolduran üyenin hızlı atan damarlarını hissettikçe Chanyeolun dudaklarını daha fazla ısırıyordu.Bu acıyı seviyordu.
Çünkü benim adım aşk Chanyeol yapıyordu.Ve Baekhyun içini yavaş hareketlerle ezen adama sırılsıklam aşıktı.

"Kalbim sana aşk benim adım Chanyeol.Hep öyle olacak-ahh Senin için döneceğim.Hep aşk ol tamam mı ?Geldiğimizde yine aşk yapalım."diye Chanyeolun ensesindeki saçları saçları okşayıp gülümserken Chanyeol söylediklerini sindiremeden penisini saran sıkı duvarlara teslim olup boşalmıştı.

"Baekhyun sende unutma yalnız ama yalnız benimsin "

"Ben unutmam benim adım Chanyeol .İçime girince yok olan o kocaman şeyi nasıl unutayım ki ?"diye gülerken aslından bedeninin güçsüzleştiğini hissetmeye başlamıştı.Vakti azalıyordu.Ve karşındaki adamı bırakmak istemiyordu.

"Benim adım Chanyeol beni ıslat.O kutunun içinde saçlarını böyle böyle sev"diye Chanyeolun yüzünün yanındaki elini alıp saçlarını okşarken nefes alış verişleri sıklaşmıştı.

"Banyo mu yaptırma mı istiyorsun ?"diye Chanyeol sorduğunda kısa olan hızla kafasını sallayarak onu onaylamıştı.

Chanyeol gülerek üyesini yavaşça kısa olanın içinden çıkardığında Baekhyunun bacaklarından yatağa doğru akan sıvıya hayranlıkla bakıyordu.

"Beni delirtecek bir güzelliğe sahipsin gözümdeki çapağım.Ama şimdi değil.Tamamen insan olduğunda daha güzel olacak.Sen her şeyi öğrendiğinde bir sürü aşk yapacağız." diye kollarını iki yana açıp Baekhyunun boynuna sarılmasını işaret ettiğinde kısa olan sızlayan vücudunu görmezden gelip hala gülerek ona sıkıca sarılmış, bacaklarını etrafına dolamıştı.

"Benim adım Chanyeolun kolları ,karnı ,yüzü ,içi sıcacık ,kocaman.Ona srılınca kayboluyorum."diye kıkırdarken Chanyeol yataktan kalkmış banyoya doğru yürümeye başlamıştı.

"Dört odalı kalbimin taht sahibide küçücük ve o çok çok güzel.Benim için yaratılmış."diye onu taklit ettiğinde Baekhyun uzun olanın boynuna küçük öpücükler kondurmuştu.

Bu dev onu çok mutlu edip kalbini çok hızlı çarpıtıyordu.

Chanyeol bitkin kediciğini jakuzinin kenarına oturtup suyu ayarlarken Baekhyun gittikçe halsizleştiğini hissediyordu öyle ki göz kapaklarını kaldırmak bile eziyet gibi geliyordu.Ama Chanyeolun hareketlerini, onu sevişini bir saniye bile kaçırmak istemiyordu.

"Gel bakalım koca bebeğim "diye kendi içine girdikten sonra kısa olanı koltuk altlarından tutup jakuziye yerleştirdiğinde karşılıklı iç içe geçmiş gibiydiler.

Chanyeol aşkla baktığı yıkamak için şampuanladığı lifi bacaklarının arasında olan tüm günün aksine sessizce oturan sevgilisinim göğsünde yumuşak dokunuşlarla hareket ettirmeye başlamıştı.

"Baekhyun iyi misin ?"

Diye Chanyeol duraksayıp endişeyle sorduğunda Baekhyun kaslarını zorlukla oynatıp baygınca gülümseyerek karşılık vermişti.

"Biraz uykum var"

.
.
.

Chanyeol nihayet Baekhyunu bornoza sarıp yatağa yatırdığında kendide aynı renk giydiği bornozla yanına uzanmış alnına öpücük kondurduktan sonra kucağına iyice çekmişti.

"Seni seviyorum Baekhyun."diye gözleri uykuya yenildiğinde Baekhyun tüm gün tuttuğu göz yaşlarını sessizce akıtmaya başlamıştı.

Bedeni soğukluğa çekilirken etrafını saran sıcaklığın arasında bir halisilasyon gibi bir kaybolup bir görünmeye başlamıştı.

Sonunda tüm sıcaklık kaybolduğunda kendini karanlığın en soğuk köşesinde bulmuştu.

Chanyeol titreyen dudaklarıyla gözlerini araladığında bomboş yatakla şekerini düşmüş ve üzerine basılmış bir çocuk gibi bağdaş kurarak yatağın boş kısmına bakıp ağlamaya başlamıştı .

Onun minik tırtıl kurabiyesi ,pamuk götlü yari ellerinden kayıp yok olmuştu.Ve bu sefer elinden beklemekten başka hiçbir şey gelmiyordu.

.
.
.

Chanyeol kahvaltı masasında boş bakışlarla otururken Sehun da aynı ifadeyle yan tarafına oturmuştu.

"Gitti Patron ."

"Gitti Sehun."

Sonrasında gelen sessizlik.
İkisininde konuşacak hali yoktu.Tüm enerjileri çekilmiş gibiydi.

"Çarpık bacak ,ben ne yapacağım.O gitti.Ya gelmezse? "diye Chanyeol derin bir iç çektiğinde Sehun kendi içinde ki boşluğunu bir kenara bırakıp patronuna döndü.

"Patron, patroniçenin senden uzakta duramayacağını biliyorsun.Ne yapıp eder yine sana gelir.O gelene kadar eskisi gibi devam etmen lazım."diye patronunu rahatlattığında Chanyeol masadan kalkmıştı.

"O zaman gidip biraz boşluğumuzdan faydalanan adamları dövelim.Uzun zamandır kimseyi dövmemiştim."diye kapıdan çıktığında Sehun çıkardığı diline bir kaç tokat atmıştı.

"Bir susamadın lanet olası.Al işte adam yine psikopata bağladı.Tanrı bizi yengesiz aman kocasız Park Chanyeol'un gazabından korusun." diye hızla arkasından çıktığında Chanyeol çoktan arabasına oturmuştu.

"Sehun koca adamsın hızlı yürüsene lan"diye camı aşağı indirip söylendiğinde Sehun hızla sürücü koltuğuna geçmişti.

"Nereye patron ?"

"Gidip kedi kitapları alalım.Ve bir kedi alalım.Baekhyun dönene kadar kediler hakkında her şeyi öğrenmeliyim."diye telefonunda ki Baekhyunun bulanık ,abuk subuk çektiği resimlere dudaklarını büzerek baktığında Sehunun söyleyeceği şey sadece zihninde dolaşmıştı.

''Geri döndüğünde insan olacak gerizekalı."

Diğer bölüm final olsun mu ?

CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now