EpisodeIX:Bu nasıl erkek, bu pamuk gibi göt kainat güzelinde bile yok...

5.3K 598 144
                                    


EpisodeIX:Bu nasıl erkek, bu pamuk gibi göt kainat güzelinde bile yok...

"Ohhhhh, bunu bunu ara .Ateş söndürüyor bunu ara.Ateş oldum! "

Sehun tam iki gündür kafasını duvarlara vurmak istiyordu.

Tanrı aşkına bu yalamalık bacak evde sadece baksırla dolaşıp ateş oldum diye bağırıyordu.

Hadi bağırması bir şey değildi.Çıplak dolaşmasını da gözleri bayram ettiği için tamamdı .
Lann kedi gibi koluna sürtünüp mırlaması küçük (!), el değmemiş pingusu için hiçte iyi değildi.

"Baekhyun o itfaye, bak bunun gibi ateşleri söndürür."yanan şömineyi gösterdiğinde Baekhyun yüzünü buruştup koltuğa dizlerini bükerek oturup Sehuna kıçını döndü.

"Siktir.Ah o nasıl kıç.İçi-Aa patron bende seni arayacaktım yengemizi şey yani müstakbel damadımızın ateşini söndür diye neyse benim yukarıda ,odamda çok önemli bir işim var ."diyerek bu sefer dayak yemeyerek salondan çıktığında tüm kutsal dinlerin tanrılarına şükürlerini sunarak kendini odasına kapatmıştı.

"Baekhyun pamuk götlüm ne oldu ?"diye Chanyeol fazla yaklaşmayarak koltuğa oturduğunda gözleri Baekhyunun dolgun kalçaları dışında her yerde dolanıyordu.

"Tanrım beni sınıyor musun ?Bu nasıl erkek?Bu pamuk gibi göt kainat güzelinde bile yok. "dudaklarını büzüp yukarıya bakıp konuşurken kucağındaki ağırlıkla düşünceleri penisine kaçmıştı.

"Benim adım Chanyeol ,ben hasta oldum .Ateş sönmüyor.Ohhh oradakinden çağırmadı."diye televiyonda bir yangını söndüren itfayeyi gösterdiğinde Chanyeol gözlerini devirmişti.

"Acıyor.Aşk bulmalıyım benim adım Chanyeol.Bana aşk bul !"diye Baekhyun masumca dudaklarını büzüp başını damarları belirgin ve gergin boynuna gömdüğünde Chanyeol onun için üzülmüştü.

"Aşkı ne yapacaksın.Ben varım yetmez mi ?"Demek istese de onu engelleyen şeyler vardı.

"Bulacağım Baekhyun" diye kucağındaki çocuğun kulağına fısıldadığında Baekhyun Chanyeolun boynundaki ellerini daha da sıkmıştı.

Uzun olanın boynuna doladığı kollardan biraz güç alarak kendini yukarı çekip sicak dilini usulca belirgin damarlara sürtmeye başlamıştı.

"B-Baekhyun ne yapıyorsun ?''

"Immm-Ben-Imm"Baekhyun mırlar gibi sesler çıkarırken Chanyeolun bedeni kaskatı kesilmişti.

Kısa olan diliyle kuru boyuna dilini sürtüp ıslatırken istemsizce kalçalarını siyah dar kesim kumaş pantolona sürtüyordu ve bu Chanyeolun kasıklarının alev almasına neden olmuştu.

"Sürtünme Baek-ahh "Baekhyun kulaklarını onun sesine kapatmış sadece iç güdüsel olarak hareket etmeye başlamıştı.

Hala bir insan sayılmazdı ve bu kedi içgüdülerinin hala var olduğunu işaretti.

"ImmgBenim adım-ıhmm Chanyeol aşk ol."Baekhyun sürtündükçe beyni süzger misali ezilip büzülüyordu.

Damağında kalan tat onu delirtip daha daha ateşlendiriyordu.

"Baekhyun ahhh siktir odamıza gidelim "diye Chanyeol kısa olanın belindeki ellerini kalçalarına indirdiğinde Baekhyun hiç bir şey umursamıyordu.
Zaman yer mekan kavramı yok gibiydi.

.
.
.

Chanyeol yatak odasına geldiğinde Baekhyunu yere bırakmak istesede Baekhyun hala aynı yavaşlıkla diliyle uzun olanın boynunu okşuyordu.

"Yavrum inde işimizi görelim."diye kendinde ayırmaya çalıştığunda Baekhyun yüksek bir mırlamayla tırnaklarını Chanyeolun sırtına ,beyaz gömleğine geçirmişti.

"Ahh siktir kedi gibisin."acı içinde konuşsada Baekhyun sadece sürtünme hızını artırmıştı.

"Peki madem inme " diye yatağa çıkıp sırtını başlığa yasadığında Baekhyun daha iyi kurularak kendini sürtmeye deva etmişti.

"Baek siktir doğru söyle Sehun sana bir şey mi içirdi?"diye Baekhyunu zorlukla kendinden ayırdığında Baekhyun kızarmış dudaklar ve srılsıklam olmuş bir halde tam karşısındaydı.

"Baekhyun iyi misin ?"

Chanyeol panikle Baekhyunun alnına yapışmış saçlarını geriye tarayıp alnına dudaklarını bastırdığında alnı alev almış gibiydi .

"Siktir, ateşin var ."

"Ateş var benim adım Chanyeol.Aşk bul .Aşk böyle ateşi götürüp puf yapacak."Baekhyun kelimeleri tek tek ağır ağır söylerken Chanyeol sinirlenmişti.
Baekhyunu üzerinden indirip odada bir sağa bir sola dönmeye başlamıştı.

"Benim adım Chanyeol aşk bul~"diye Baekhyun direttikçe Chanyeolun öfkesi körüklenmişti.

"Ne yapacaksın aşkı?Lanet olsun az önce bana sürtünüyordun.Ateşin olduğunu fark etmesem seks yapacaktık Baekhyun.Neden aşkı istiyorsun?Aşk bok anladın mı?Bok!Sadece seni kısa yoldan öldürür."diye eğilip sertçe Baekhyunu yakalarından çekip yüzünü kendisine yaklaştırdı.

Chanyeol bu hareketiyle ondan korkup kaçmasını bekliyordu kaçmalıydı.

Baekhyunun ince parmakları yüzüne çıktığında Chanyeol daha sinirlenmişti ki gözlerinin etrafında öfkeden oluşan kırışıklığa değen parmakla sessizleşmişti.

"Benim adım Chanyeol aşk biliyor.Uf var burada." diye Baekhyunun elleri Chanyeolun gögsünde durduğunda Chanyeol tüm sinirinin uçtuğuna emin olmuştu.
Baekhyun ona bu kadar güzel bakarken başka çareside yoktu.

Baekhyun beyaz gömlek üzerinden dudaklarını Chanyeolun kalbinin olduğu yere değdirip bir süre bekledikten sonra geri çekildiğinde uzun olanın gözleri kızarmıştı.

Tanrı aşkına bu adam nasıl bir şey böyle?"diye düşünürken Baekhyun terli yüzü ve yorgun bir gülümsemeyle baktığında ona baktığında Chanyeol hızla geri çekilmişti.

"Bu gece yalnız uyu Baekhyun ."diye odadan çıkarken Baekhyun zorlukla ayaklanmıştı.

"Benim adım Chanyeol uff ,uf olacağım"Chanyeol onu umursamadan çıkıp sırtını duvara yasladığında kafasında zilyon şey dönüyordu.Ama tüm düşüncelerini bir anda susturan patırtıyla soluğu odada aldığında kapının biraz ilerisinde yerde yatan baygın bedenle kalbi korkudan durmak üzereydi...

Güzel yerde kestim bence :)
Tamam güzel yer değildi kabul ama bu kadar çıktı :) Umarım beğenmişsinizdir ❤

CATMAN [CHANBAEK]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin