Episode III:Kedim nerede ?Kedimi verin banagg!!

6.2K 697 242
                                    


Episode III:Kedim nerede ?Kedimi verin banagg!!


"Bana Sehunu gönderin lan"Chanyeol çalışma odasında dört dönerken sinirini alan kedisini arıyordu. O tuhaf çocuk ortaya çıkalı iki üç gün olmuştu ve kediciği, pufuduk top gürlesi ortada yoktu.

Lay odaya daldığında Chanyeol elindeki kedi oyuncağını kapıya atmıştı.

"Sehun nerede ne bok yiyor lan? Dur bir dakika sütün bacakla yalamalı şeyler mi yapıyor lan ,ağzına sıçtığım benimkine sulanıyor mu? "Diye sinirlendikçe sinirlenirken Lay gözlerini devirmeden edemişti.
Bu patronu bazen ondan bile salak olabiliyordu.

"Patron Sehunun en son çenesini ve kolunu kırmıştın ya konuşamıyor bile nasıl gidip uyuyan çocuğu yalasın. Sahi o Piç yapıyor olabilir."Lay konuşurken Chanyeol yine sinirlenmişti. Öfke sorunları vardı bu su götürmez bir gerçekti.

"O uyuyor mu? NEREDE UYUYOR? "diye. Çığlık attığında Lay yerinde sıçramıştı.

"O-danızda patron. Biz onu misafir odasına aldık ama biz çıktıktan sonra odanıza girmiş "diye açıklama yaparken Chanyeol onu yatağında bulmaktan nefret ediyordu.

Dün gece üçte işemek için uyandığında bacaklarının arasındaki küçük şeyle çığlık atmıştı.

Böyle devam edip her gece korkarsa miniği korkudan sonsuza kadar sönecek bir daha ayaklanamayacaktı.Doğacak veletlerinin soyunu bu yalamalık bacak tüketecekti.

"Patron var mı başka bir isteğin ?"diye Lay önünde eğildiğinde, Chanyeol Layın en huylandığı hareketi yapıp ensesinden tutarak kaldırdı.

"Kedim nerede? Benim zeki kedim nerede lan ?Kedi mi verin banagg!""Diye adamının suratına kükrerken Lay boynundaki ellerden huylandığı için direk kahkaha atmaya başlamıştı.

"Lan ne gülüyorsun? "

"Gülmesene lan! "

"Deliğini tükürükle tıkattırdığım gülme lan"

Diye daha da sinirlenirken Lay şuan gülmek istemese de kendini durduramıyordu.

"Pat-hahaha-ron hahaha bı-hahaha-rak "diye zorlukla konuşurken Chanyeol onu sertçe bırakarak ellerinin saçlarından geçirdi.

"Lan sizi bana sayıyla mı veriyorlar? Hadi vermişler sikinizin ucu kadar neden beyin vermemişler ''diye sinirle kapıya gittiğinde Lay'e bağırmağa devam ediyordu.

"Ben uyumaya gidiyorum. Rahatsız etmeyin beni "diye kapıyı çarptığında Lay kendine gelmişti.

"Heyy patron odanızda sütün bacak var.Aman git be ırzına geçsin kıçımın mafyası "diye büyük deri koltuğa oturduğunda çalan telefonla anında sırtı dikelmişti.

"Evet efendim"diye ayağa kalkıp önünü iliklediğinde hattın diğer ucundaki sert sesle irkilmişti.

"Odasında, sütün ba-bir çocuk var onunla meşgul. Rahat olun. "Demesiyle telefonun kapanması bir olmuştu.

.
.
.

Chanyeol odanın kapısını açtığında hala sinirliydi ve kendini yatağa atmaktan hiç çekinmemişti. Tabi altında kalan ve çırlayan adamla tüm uykulu hücreleri götüne kaçmıştı.

"Lanet olsun yine mi sen? "Diye öfkeyle parladığında sütün bacak yatağın altına girip küçülmüştü.

"Hey sen, çık milyon dolarlık çarşaflarından hey!Kıçını yırtsan alamazsın.Sahi o bacak-lan çıkkk!"Diye çarşafın bir ucunu çekiştirirken diğer ucunu Baekhyun çekiştiriyordu.

CATMAN [CHANBAEK]Onde histórias criam vida. Descubra agora