Episode VI:Benim adım Chanyeol olmaz dedi.Sen olmaz.O gelsin yerim,o yedirsin!

5.6K 639 331
                                    


Episode VI:Benim adım Chanyeol olmaz dedi.Sen olmaz.O gelsin yerim,o yedirsin!




"Sehun ,lann götü boklu neredesin sen ?
Hani benim minik maviş kelebeğimi bulacaktın?Mal !!"diye çalışma odasında bir o tarafa bir bu tarafa giderken telefonuna gelen bildirimle susup telefonu eline aldı.

Bilinmeyen numaradan gönderilen görseli açtığında gözleri kocaman açılmıştı.Resme hala bakarken arkasından gelen bir bildirim ile daha da delirmişti.

Xxxx:
Bu maviş sıkı kalçalı velet srnin evindeymiş .Ve duyduğuna göre srnin için önemliymiş.Şansa bak ki onu buldum. Gagnam bölgesinden elini ayağını çekersen bende sana onu TEMİZ VE TEK PARÇA veririm.

"Lan,lan ,lan kim buuuuuu bana bu numarayı bulun!" diye bağırdığında Lay soluğu odada almıştı.

"Patron ne oldu ?"

"Sehun onu bulmadı mı ,çabuk benim poncik pıtırcık Baekhyunumu getirin lan bana.Ben daha dokunamadım bile."diye elinin altındaki dosyaları ona fırlatırken Lay 'ın kafasında deli sorular dolanıyordı.

"Birincisi bu siktiri boktan patron neden delirdi yine ?"

"İkincisi Baekhyun kim amk ,her gün birinimi altına mı alıyor bu?"

"Lan cevap ver buldunuz mu?"

"Şey patron anlamadım.Baekhyun kim ?Ve pamuk götü bulamadık telefonunu bir çöp konteynırının yanında bulduk ama yok."

"Tabi yok al lan bak başka birinin evinde ,Sehunu gönder buraya ''demesiyle Lay hızla odadan çıkmıştı.

.
.
.

"Heyy adın ne?"

Ağzının suyunu akıtarak bakan adam konuştuğunda Baekhyun yerinde huzursuzca kıpırdamıştı.

"Benim adım Chanyeol yok.Nerede ?benim adım Chanyeol ..."diye ayağa kalkıp bağırdığında Lee gülümseyerek karşındaki çocuğu izliyordu.

"Otur.Chanyeol gelecek.Sen akıllı durduğunda gelecek."dediğinde Baekhyun durduğu yerde hemen yere oturmuştu.

"Sen ne akıllı bir şeysin ya o sırrığı şimdi kıskandım."diye Lee gülerek bakmaya devam ederken Baekhyun tuhaf hissediyordu.

Onu rahatsız eden bir şeyler vardı.

Benim adım Chanyeolu özlemişti.O korkunç adamla güvende hissediyordu.Belkide ilk evi olduğu içindi.

"Benim adım Chanyeol" diye mırıldarken Sehun önünde ki bilgisayardan bulduğu numaranın sahibiyle küçük dilini yutmak üzereydi.

"Eğer şimdi Pamuk götün Chanyeollun abisi olan Lee de olduğunu söylersem bu odada ilk ölecek hem de bakir olarak ilk ölecek olan benim "diye daha düşünürken Lay ekrana eğilmiş ve sonrasında tüm evi inleten bir sesle konuşmuştu.

"Patron pamuk göt Lee Hong Soo da, yerini bulduk "demesiyle Sehun hemen masanın altına girmişti.

"Kimde , kimde?

"Lee Hong Soo"diye Lay önünde duran patronuna tekrar ettiğinde Chanyeol içinde yükselen öfkeyle gözleri kararmaya başlamıştı.

İki yıl önce yine aynısı olmuş ve zamanında yetişemediği için sevdiği kız yaşadığı şeyler yüzünden intihar etmişti.Şimdi ise buzla kaplı kalbi yeni yeni çözülürken tekrar kaybedemezdi.

Kapıdan çıktığında Sehun kafasını öne uzatmış etrafı kolaçan ederken Layın yüzünü dibinde görmesiyle korkuyla bağırıp kafasını masaya çarpmıştı.

.
.
.

"Heyy maviş şey gel yemek ye ?''diye Lee masanın bir ucuna oturduğunda Baekhyunda burnuna dolan et kokusuyla çıplak ayaklarındaki yaraları umursamadan sürüyerek ilerledi.

"Benim adım Chanyeol gelince yemek yerim."diye masada ki yemeklere gözleri parlamış bakarken Lee kollarını kucağına alarak onun davranışlarını inceledi.Tüm gün yaptığı gibi...

"Neden Chanyeol gelince yiyeceksin ?"diye sakince konuşunca Baekhyun anladığı bir kaç kelimeyle karşılık verdi.

"Benim adım Chanyeol bana yediriyor.Ben yemek yemesini bilmiyorum "diye dudaklarını sarkıttığında Lee Chanyeollun eline nasıl böyle masum bir şeyin düştüğünü merak ediyordu.

"Bende sana yedirebilirim "diye Lee konuştuğunda Baekhyun heyecanla sandalyesini üzerinde dizleri üzerine çökerek bakınca Lee devam etti.

"Gel kucağıma seni güzelce doyuracağım "demesiyle Baekhyun kalkmıştı ki tekrar çöktü.

"Olmaz benim adım Chanyeol olmaz dedi.Sadece ben sana yedireceğim dedi.Sen olmaz.O gelsin yerim "diye hala yemeklere ağzının suyunu akıtarak bakarken Lee yumruklarını sıkmıştı.

"Sana gel dediysem gel.Başlatma Chanyeollünden "diyerek kalkıp onu çekiştirince kapının açılması bir olmuştu.

"Bırak onu !"Chanyeol sinirle tısladığında Baekhyun kocaman gülümseyip şakıyarak öne atılınca Lee tarafından durdurulmuştu.

Benim adım Chanyeol özledim ve acıktım "dite ağlamaklı bir sesle dudaklarını titrettiğinde Chanyeolun kalbi ilk kez sızlamıştı.

Chanyeol sinirle adımlayıp kısa olanı kollarına çektiğinde Baekhyun hemen üzerine tırmanıp bacaklarını beline sarmış başını boynuna gömmüştü.

"Özledim.Açıktım "diye Baekhyun Chanyeolun boynuna doğru konuşurken Chanyeol gözlerini diktiği abisine daha çok sinirlenmişti.

"Benim olana bulaşma ,bu sefer olmaz.Yarın seninle görüşeceğim.Şimdi benim olana bakmalıyım. "diyerek ona ait elbiselerin içinde kaybolan çocuğun yumuşak saçlarına öpücük kondurup evden çıktığında ciğerlerine derince temiz havayı çekti.

"Benim adım Chanyeol özledim."diyerek Baekhyun geri çekildiğinde Chanyeol de bir günde onu özlediğini fark etmişti.

"Öp beni "demesiyle Baekhyun kocaman gülümseyerek devin yanağına bir öpücük kondurdu. Chanyeol onu biraz yukarı hoplatınca Baekhyun acı ile inlemişti.

"Ne oldu ?"diye Chanyeol kaşlarını çatarak söylediğinde Baekhyun buruşan yüzüyle konuştu.

"Ayağım uf oldu "diye konuştuğunda Chanyeol içerideyken pijamanın biraz kapattığı kirlenmiş ayağı hatırlayınca soluğu kendi alışveriş merkezinde almıştı.

.
.
.

"Bana ilk yardım çantası getirin" diye görevliye bağırdığında görevli ürkekçe konuşmuştu.

"İlk yardım çantamız yok efendim demesiyle Chanyeollun zaten bozuk olan sinirleri tamamen bozulmuştu.

"Sehunnnn"diye bağırdığında alt katta fantazi kıyafetleriyle aşk yaşayan Sehun "elveda ateşli aletler" diye ağlamaklı konuşup koşarak yukarı çıkmıştı.

"Buyrun efendim ?"diye ürkek Baekhyuna gülümsediğinde kafasına Baekhyun için dizilmiş 38 numara ayakkabıyı yemesiyle ciddileşmişti.

"Git çabuk ilaç al.Dur lan tek ilaç
alacak kadar fakir miyim ?Git çabuk eczaneyi satın al.Baekhyunun ayaklarını pansuman etmem lazım" derken Baekhyun sadece ayaklarını sallayıp gülmekle yetiniyordu.Ama hala açtı.

"Benim adım Chanyeol açım "demesiyle Chanyeol kapıdan çıkan Sehuna tekrar bağırmıştı.

"Gangnamdaki en büyük restoranı almadan dönme "

Bunlar çok şapşal ya ....Ama Lee değil ^^Umarım beğenmişsinizdir 😳😳
+100 oy ve yorumda tabiki yeni bölüm hemen gelecektir.😳😳



















CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now