EpisodeV:Ders Bir, Aşkı Bulduğunda Yapacağın Tek Şey Onu Öpmek!

6K 605 275
                                    


EpisodeV:Ders Bir, Aşkı Bulduğunda Yapacağın Tek Şey Onu Öpmek!

+100 oy +yorumda tabikide bölüm gelecektir. Umarım eğlenir ve beğenirsiniz 😍

Baekhyun gözlerini araladığında kolları arasında olduğu şeyden korkarak çığlık attınca Chanyeol kendini yerde bulmuştu.

"Siktir yine ne oldu Baekhyun?...Dur lan sen bayılmıştın oha uyandın sonunda "diye emekleyerek yatağa çıktığında Baekhyun korkuyla etrafına bakıyordu.

Yüz günden yedi gün çoktan geçmişti.
Ve bunu yeni fark ediyordu. Her bir gün geçtiğinde bedeni değişmeye başlayacaktı tekrar.

"Benim adım Chanyeol... Aşk ne? Onu bulmam lazım" diye diye yatağa tırmanan adama bakıp konuştuğunda Chanyeol tekrar kendini yerde bulmuştu.
Bu kusursuz pamuk götün sesini ilk kez bu kadar net duyordu ve tanrım inlerken nadıl çıkacağını düşünmeden edememişti.

"Ne? "Diye tekrar sorup en sonunda karşısına oturduğunda Baekhyun ona iyice yaklaşarak konuşmaya başladı.

"Benim adım Chanyeol aşk ne, nasıl bulacağım onu? "Diye tekrarlayıp durduğunda Chanyeol ne diyeceğini bilememişti. Aşk ne kendisi bile daha bilmiyordu.

"Bilmiyorum" diye yatağa boylu boyunca uzandığında Baekhyun sinirle karnına oturup üzerine eğildi.

"Bilmiyorum ne? Bul bana aşkı yoksa öleceğim, bul bana aşkı benim adım Chanyeol."diye gözlerini kırparken Chanyeol onu altına almıştı. Bıkmıştı bu mavişin üzerine çıkmasından.

Baekhyun ani hareketle Chanyeolun yüzünü tırmalayacakken uzun olan onun ellerini başının üzerinde sabitleyerek dudaklarına yaklaştı.

O yumuşak dudakları istiyordu.

"Bak pamuk göt yani Baekhyun öncelikle sana öğreteceğim şeyler var sonra aşk kendiliğinden sana gelecektir tamam mı? "Diye gözlerini Baekhyuna diktiğinde kafasıyla onaylamıştı. Anladığından değildi onaylamıştı sadece.

"Şimdi ders bir, aşkı bulduğunda yapacağın tek şey onu öpmek ,aynen böyle "diye tek tek kelime kelime konuştuktan sonra altındaki bedenin kırmızı dudaklarına yapıştığında Baekhyun konu mankeni gibi sabit durmuştu.

Chanyeol kaşları çatılı yumuşak dudaklardan kendini geri çekildiğinde yanlış mı yaptım diye düşünmedi tabikisi de daha fazlasını yapsam karşılık verir mi diye düşünüyordu.

"Karşılık ver Baekhyun. Biri seni öptüğünde hayır dur bir dakika lan sadece ben seni öptüğümde karşılık ver. Yani sende öp"diye gülümsediğinde Baekhyun da kafasını sallayarak gülümsemişti.

Chanyeol tekrar üzerine eğilip pürüzsüz ve sadece baksırla biraz kapatılmış bacakları iki taraf açıp iyice yerleştiğinde aklı başından tamamen gitmişti.

Bu çocuk resmen onun için yaratılmştı.

Dudaklarını Baekhyunun dudaklarına sürttüğünde bu sefer ondan bir atak beklemişti ama Baekhyun hala gözlerini kırpıştırarak onu izliyordu. Chanyeol yaptığının adilik olduğu düşünüp kendini yatağın boş kısmına attığında Baekhyun tüm bedenini ona çevirmişti.

"Benim adım Chanyeol, beni öpmedin, neden?Daha ben karşılık verecektim.,neden Çektin dudakların "Diye masumca bakıp Chanyeollun dudaklarını parmakları arasına sıkıştırıp sorduğunda uzun olan elleri itip yüzünü kapatıp ofladı.

Bu kadar masum olması onu becermeye teşvik ediyordu. Ama dokunmaktan çekindiği gerçeği su götürmezdi.

"Aşk ben değilim Baekhyun." "Diye diğer tarafa dönüp gözlerini yumdu.

.
.
.

"Patron, patron, patron "Sehun koşarak ve kırık kolunu kapıya çarparak içeri girdiğinde Chanyeol lanet şirketinin lanet dosyalarını incelemekle meşguldü.

"Ne var be, ne konsantrasyonumu bozuyorsun? Ahh al işte al bozuldu bu cümlede ne yazıyor anlamıyorum.Sen mi benim yerime okuyup, anlayıp imza atacaksın? "diye söylenirken Sehun neden her seferinde böyle olduğunu sorguluyordu.

" Daha önceki hayatında ülkeyi çökerten bir kral mıydım? "Diye bile düşünüyordu.

Neden mi kral?Bu yüzle ancak kral olurdum diye saçma bir savunmasıda mevcuttu.

"İstersen yaparım patron ama ondan önce şeyi şey etmem lazım. Yani haber etmem lazım. "

"Lan yine ne var Lee piçi yine bizim bölgemizde mi dolanıyor. Daha akıllanmadı mı o Piç? "Diye yine çenesi açılmış kapanmazken Sehun diğer kolunun kurban gideceğini bile bile
en sonunda bağırarak onun konuşmasını kesmişti.

"Lan bir susmadın. Gitti lan gitti. Pamuk göt, yalamalık bacak gitti. Üzerinde senin pijaman ve tişörtünle gitti aq"diye nefessiz söylediğinde Chanyeol bir kaç dakika elindeki kaleme bakmıştı.

"Patron yine mi dondun be? Of seni dürtersem beni burada siker bırakırsın. Ben çıkıyorum. Sen kendine geldiğinde gelirsin zaten"diyerek hızla odadan çıkıp salona gittiğinde Chanyeol onunla en son konuşmasını hatırladı.

*

"Benim adım Chanyeol benim adım Chanyeol, nasıl bulacağım peki aşkı? Dışarıda bulabilir miyim? Dışarda var mı ?"Diye Chanyeolun sırtını dürterken Chanyeol sıkıca gözlerini kapatmıştı.

"Bilmiyorum Baekhyun. Git bulursun elbet dışarıda "diye çarşafı kafasına çektiğinde Baekhyun yatakta bir süre oturmuş sessizce odadan çıkmıştı.

*

"Lan bu harbi gitti? "Diye odadan fırtına gibi çıktığında Lay ve Sehun gözlerini devirmişlerdi.

"Lan ben sizin ağzına sıçayım, lan sizi pavyonda satmazsam ben de Doğu mafya lideri Park Chanyeol değilim.Sizin o kıçınıza soktuklarında bende o pamuk götü bulup onu becereceğim. Lan gitmek ne demek? Nereye gitti bu dengesiz? "Diye Layı yakasından tutup yukarı kaldırdığında Sehun kapıya doğru yürümüştü.

"Patron ben ona telefon şey ettim. Ve konum şeyini açmıştım. Sakin ol bulurum iki dakikada "diye sırıtınca Chanyeolun sadece yeni hedefi olmuştu.

"Yine mi lan? Çoluk çocuk sahibi olmadan bok yoluna gebereceğim. "Diye söylenirken Chanyeol onu sıkıca sarmalamış alnından öpmüştü.

"Heyt koçum benim ya, lann sana yedirdiğim para, ekmek hiç boşa değilmiş. Gel buraya bir daha öpeceğim yavru aslanım'' diye kendine çektiğinde Lay çıyaklamıştı.

"Patron sakin ol o pamuk göt değil, bırak onu "

.
.
.
Baekhyun dışarda gelip geçen arabaların çıkardığı korkunç şeslerden ürkmüştü. Korkuyla sessiz bir sokağa girdiğinde çöpteki kediyi görmesiyle kocaman gülümseyip parmak uçlarında koşarak çöp konteynırın önünde durdu.

"Hep pis şey ,güzel yemekler var mı? "Diye kendi kendine konuşurken elini hızla cebinden çıkarmasıyla yere düşen telefonu fark etmemişti.

"Hey kaçma, nereye kaçıyorsun? Aşkı nerede bulabilirim heyy siyah kedi?"diye bağırırken çoktan şehrin gürültüsünden uzaklaşmıştı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
CATMAN [CHANBAEK]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin