Episode II:PATRONUN GİDERLİSİ BİZİM YENGEMİZDİR YANİ ABİMİZDİR.

6.6K 709 403
                                    


Episode II:PATRONUN GİDERLİSİ BİZİM YENGEMİZDİR YANİ ABİMİZDİR.

"Sehunnnnnnnnnn! "

Chanyeol yatakta hala tamamen çıplak duran adamdan gözlerini alamasa da ortada ki tuhaflık fazlaydı .

"Sende kimsin? "Diye işarek parmağını korkuyla uzattığında Baekhyun etrafına bakmakla meşguldü.

Görüşü bulanıktı ve kolları nedense acıyordu. Bakışları karşısındaki boy aynasına kaydığında tüm evi inleten bir çığlık yükselmiş ve gözleri çıkardığı sesle kocaman açılmıştı.

Elleri ve ayakları üzerinde emekleyerek giderken avucunda sıktığı çarşafı da kendisiyle birlikte yere sürüklüyordu.

"Hey gelme üzerime, SEHUN YETİŞŞŞ LAN BU MANYAK IRZIMA GEÇİYOR! "diye bağırırken Baekhyun hala tek hedefi olan aynaya doğru gidiyordu.
Çıplak oluşu zerre umrunda değildi

Chanyeolun ayaklarına tırmanıp geçerken,
Chanyeol bacaklarına sürtünen tenle titremişti.

"Siktir! "Diye kısık sesle mırıldanmasıyla Baekhyun yüksek sesle mırlamıştı.

Ayna da gördüğü yansıması kesinlikle kıllı, tüylü bir top yumağı değildi. Tamam kedi olarak pet shoptaki bir çok kediden daha formdaydı ama bu top gürlesi olduğunu değiştirmiyordu.

Baekhyun kocaman açılmış mavi gözleriyle vücuduna dokunup, çekiştirip keşfetmeye çalışırken Chanyeol emekleyerek kapıya doğru gidiyordu.

.
.
.

"Patron. Bu afet ne ya? Bacaklara baksana kız resmen. Yalasam mı? "Sehun yan tarafında oturduğu  patronuna fısıldarken Baekhyun sağına soluna bakıp kediyken kocaman olan eşyaların küçücük kalışını hayretle inceliyordu.

Gördüğü mutfak masanına kaşları çatılı öldürücü bakışlar atarken ordan düştüğü için o masayı yeni ayaklarıyla dövdüğünden emin olacaktı.

Chanyeol üzerine kendi siyah gömleği geçirilmiş  Sehunun dediği gibi yalamalık bacaklara sahip olan tuhaf, mavi gözlü çocuğa bakarken yanındaki sapık adamı konuşmaya devam ediyordu.

"Hyung eğer senin manitan değilse ben onu kendi odama götürüp kaynaşırken kim olduğunu mu öğrensem acaba ?Şöyle işkence çektirip o bacaklara dişlarimi geçirsem hani ..."diye konuşmasıyla Chanyeol tarafından ayağındaki kırk yedi numara terlikle dövülmüştü.

"Saçmalama o erkek, gömlek giyerken görmediğin mi şeyi şey oluyordu. Sallanıyordu. Hem lan benim yatağımdakini kendine yol mu edeceksin? "Diye ayağa kalkmasıyla Sehun kendine en şiddetli, ağır küfürler savurmaya başlamıştı.

Sehun dizlerinin üzerine çökerek bağıra bağıra sözde af dilerken Baekhyun korkuyla yerinden sıçramış yeni kullanmaya başladığı ayaklarının üzerinde koltukta çömelmişti.

"PATRONUN GİDERLİSİ BİZİM YENGEMİZDİR, LAN NE YENGESİ PİPİSİ VAR, BİZİMDE ABİMİZDİR. TANRI YAMULTSUN Kİ GÖZLERİM ŞU SÜTÜN, KAYMAK BACAKLARA KAYMAYACAK"diye konuştukça batarken Chanyeol hızını alamamış el, ayak girişmişti Sehuna

Azgın ,sapık adamı salondan çıktığında Chanyeol küfürlerle önüne döndüğünde koltukta ayakları üzerine çömelmiş gömleğin altını tamamen açık bıraktığı bedenle küfürler boğazına dizilmişti.

"Sen... İndir bacaklarını hemen!" diye geri yerine oturduğunda Baekhyun hala aynı pozisyonda onun hareketlerini izliyordu.
Ne dediğine dair en ufak bir fikri yoktu.Ve karşındaki adamdan acayip korkuyordu.
Köpek gibi görünüyordu gözüne.

CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now