EpisodeXI:Canlı,penisli,pamukgötlü,azcık memeli bir insansın,nasıl bir kedisin?

5.3K 578 252
                                    


EpisodeXI:Canlı,penisli,pamukgötlü,azcık memeli bir insansın,nasıl bir kedisin?


Baekhyun Chanyeolun boynuna sarılı kollarıyla kucağında oturmuş, yan tarafta cama yapışmış çocuğa kaşları çatılı bakarak yolculuk boyunca sessiz kalacak gibiydi.

"Baekhyun boğulacağım. "diye Chanyeol en sonunda isyan bayrağını çektiğinde Baekhyun onu umursamadan daha da sıkıp mırıldadı.

"Benim adım Chanyeol at onu.Pis,öyk o .Siyah o "diye kelimeleri parça parça sıralarken Chanyeol tekrar başa sardıklarını fark etmişti.Baekhyun cümle kurmayı bırakmış sadece anlamsız şeyler mırıldıyordu.

"Tamam böğrümün sultanı.Sakin ol.Bir kaç gün evde kalıp gidecek.Hatta sen tuz atarak üzerine tekmelersin."demesiyle yan taraftaki çocuğun kaşları çatılmış dudaklarına alaylı bir sırıtış yapışmıştı.

.
.
.

Baekhyun salonda dudaklarını büzmüş otururken Chanyeolun evde olmadığını anlamıştı.Etrafta ona dair bir koku yoktu.Ama başka aldığı çok iyi bir koku vardı.

"Demek sende pisiciksin,beyaz pisicik ,benim gibi !"Baekhyun alayla kendine yaklaşan bedenle ayağa kalkmıştı.

Hastanedeyken bunu fark etmişti ve şimdi emin olmuştu.

"Sende mi ?"

"Evet,maalesef .Sana da şu yüz gün zırvalıklarını söylemişlerdir.Hepsi saçmalık kedicik ve aşk diye bir şey yok neyse şekerim benim adım Luhan."diye tam karşısında durduğunda Baekhyun Luhanın uzattığı elini itmişti.

"Benim adım Chanyeol ben aşkım dedi.Yalan söylüyorsun.Git burası benim."

"Daha konuşamıyorsun bile."
Luhanın kahkahalarla konuşup gülmesi Baekhyunun hırlamalarıyla durmuştu.

"Kedi olduğunu bilmiyor.Kedi olduğunu öğrendiğinde bile sana hala aşıksa o zaman dileğin gerçekleşir.Ve bu hiçte öyle olmuyor.Senden korkup kaçacak, belki dövecek hatta seks objesi olarak kullanacaktır.Benim ki öyle yaptı bende kaçyım yani güzelim sadece eğlen.Dört ayağının üzerine tekrar düştüğünde konuşmayı ve diğer her şeyi özleyeceksin."

"Olmaz.Benim adım Chanyeol seviyor beni.O benim "

Hayır pisicik o artık benim.Mart ayını verimli geçirmek lazım.Belki minik yavrularımız olursa bu lanet dilek şeyi kalkar ortadan."

Baekhyun Luhanın niyetini anladığında tırnaklarını yüzüne geçirmeye hazırlanmıştı ki Luhanın ağlayarak koşmasıyla elleri havada kalmıştı.

"Beni dövüyor Chanyeol .Yüzü mü tırmalayacak."Chanyeol içeri girmesiyle beline sarılı kolların Baekhyun olduğunu düşünsede durum hiçte öyle değildi.

Baekhyun sinirle ona bakıyordu ve bu küçük çocuk gerçekten korkmuş gibiydi.

"Baekhyun delirdin mi ?O sadece misafir.Kötü davranamazsın.Odaya git ve çıkma." diye zaten sinirli olduğu için sert çıkan sesi daha da yüksek çıktığında Baekhyun alt dudağı titreyerek hızla yukarı çıkmıştı.

"Benim adım Chanyeol pis "

"Benim adım Chanyeol kötü "

"Benim adım Chanyeol seviyorum
Bir sürü bir sürü seviyorum."

Diye ağlarken Sehun açık kapıdan duyduğu hıckırıklara dayanamamış içeri girmişti.

"Yengişko,patronun böğrünün sultanı ? "diye temkinli adımlarla içeri girdiğinde Baekhyun kafasını yastığın içine gömmüştü.

O görmeyince hiç kimse görmez sanıyordu.

"Ne oldu bizim patronun pamuk götlü pontirikyasına?"demesiyle Baekhyun yastığı daha da kafasına bastırarak kesik kesik konuştu.

"Benim *hıck adım *hıck Chanyeol *banabana *hıck kızdı.O kedi kötü o pis.Benim *hıck Chanyeolu alacak.*hıck ben kedi olacağım yine."

Sehun zorlukla aklında birleştirdiği kelimelerle gözleri kocaman açılarak ayağa fırladı.

"Koca penisim adına sen nesin ,nesin ?Bir daha de hele!Siktir kedi mi dedin ?"Sehun ciyaklayıp odada deli gibi dönerken Baekhyun terden alnına yapışan saçlar ve kıpkırmızı olmuş yüzünü nihayet dışarı çıkarmıştı.

"Ohh ben ben kediyim.Ama insanım.O pis kedi onu alacak.Ama sen ben kediyim diye benden kaçacak mısın ki ?"diye dizlerinin üzerinde yükselip kızarmış mavi gözlerini kırpıştırırken Sehun derince yutkunmuştu.

"Siktir.Kanlı canlı,hatta penisli, azcık memeli bir insansın.Ha kocaman pamuk gibi beyaz bir götünde var.Nasıl kedisin sen ?"diye heyecanla yatağa oturmasıyla Baekhyun dengesini kaybedip kucağına düşmüştü.

Sehun elinin altındaki sönük penisi sıkarken sadece emin olmak istemişti.Yani kesinlikle öyleydi patronun el değmemiş şaplaklık götlüsüne bakacak değildi.
Baekhyun derince inlediğinde Sehun hızla elini çekmişti.

Doktorun dediklerini hatırladığında emekleyerek yataktan çıkarken Baekhyun paçalarından tuttu.

"Ohhh, uf oldu.Sen sıktın uf oldu yine" diye dudaklarını büzdüğünde Sehun odanın en ücra köşesine kaçmıştı.

"Ben ,ben aldığınız beyaz kediyim Oh "diye Baekhyun dudaklarını büzdüğünde Sehun yere yığılmıştı.

"Siktirrrrrr patronu tırmalayan,kayboldu diye kolumu kırmasına neden olan kedi bizim pamuk götlümüz mü ?"diye şaşkınlıktan ağzı bir karış açık kalmışken Baekhyun da sürünerek yanına gelmiş ağzını kapatmıştı

"Mikrop olur."
diye açıklma yaptığında anlamayan adama her şeyi en başından anlatma kararı almıştı.
Sonuçta kedi olduğunu duyunca
Kaçmamıştı.

.
.
.

Sehun Baekhyun anlatmayı bitirdikten sonra omuzuna sümüklerini silerek jet hızıyla ayağa kalktı.

"O yelloza pabuç bırakmam.Hem patron senin aşkın.Of yani patron seni seviyor."

"Ohh ,beni onun yap."diye Baekhyun hala dudaklarını titretirken Sehun hızla aşağı inmiş hatta hızını alamadan salona dalmıştı patronun değişik, inlemeye benzer sesler çıkardığı duyunca duraksadı.

"Siktir!''

"Ahh bu çok iyi ahh devam et Luhan "Chanyeolun sesi yükseldikçe Sehun arkasına dönmüştü ki Baekhyunun aşağı indiğini duyunca koşarak geri yukarı çıkmıştı.

"Baekhyun şey inme yani patron gitmiş .Luhan aşağıda televizyon izliyor.En iyisi uyu .Patron odaya gelir değil mi ?Onun odası sonuçta" diye yüzü gözü ağlamaktan şişmiş çocuğu odaya itip kapıyı kapattığında sinirlenmişti.

"Aşağıdaki sikim de ne ?diye tekrar aşağı inerken Luhanın sırıtarak odaların birine gittiğini görünce suratını çevirmişti.

Chanyeolun ayağa kalkmış üzerini düzeltirken gördüğünde üzerine 'kussam mı,sıçsam mı ?'diye düşünmeden edememişti.

"Yengeye ,bizim minik aileminiz pamuk götlüsüne bunu nasıl yapabildin Park göt Chanyeol?" diye yakasına yapıştığında aklını kaçırmış olmasını gerekirdi.

Ama şuan minik kedicik daha önemliydi çünkü bu sik kafalı saf pamuk götlü ,doyumluk baldırlı yengesini aldatıyordu.



CATMAN [CHANBAEK]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin