Episode IV:Ben de dokunmuşsam o pamuk göt çişiyle bile benimdir artık!

6.1K 660 324
                                    


Episode IV:Ben  de dokunmuşsam  o pamuk göt çişiyle bile benimdir artık!



"Chanyeol, Chanyeol benim adım Chanyeol ,Chanyeol Chanyeol benim adım Chanyeol~"

Lay ve Sehun -kırık kolu ve çenesi yamulmuş şekilde -salonda zıplayan ve bağıran çocuğun sesini ilk kez duydukları için şaşkınlardı.

"Bu giderli ne yapıyor lan '' zorlukla konuşmaya çalışan Sehunla Lay kaşlarını çatarak Sehuna döndü.

"Chanyeol kim? "Diye sormasıyla Sehun alçıda ki koluyla kafasına vurduğunda acıyla inledi.

"Gerizekalı kaç yıldır buradasın patronun adını bilmiyor musun lan?Neyse boşver onu ben şu seksilik abidesiyle biraz oynayayım. Patron yok zaten "diye Sehun Baekhyuna ilerlediğinde Baekhyun durmuştu.
Sağa sola hızlı bakarken aldığı koku şuan tek odak noktasıydı.

Gelen kokuya doğru gözlerini kapatıp ilerlerken çarptığı sert şeyle sendeleyip yere düşmüştü.

Sehun alçılı koluna acıyla bakarken Baekhyun gözlerini kırpıştırarak hızla ayağa kalktı.

Sehunun alçılı koluna ilgiyle bakarken Sehun onun bu aşırı sevimli hareketleriyle bayılmak üzereydi. Bu çocuk gerçekten tam istediği gibiydi.

"Aww acıdı,acıdı, acıdı ,UF oldu ."diye kendini yere attığında Baekhyun korkuyla bir adım geri çekildi. Ama sonra çocuğun yüzündeki acı ifadeyle ürkek adımlarla yanına çöktü.

Bu adamı hatırlıyordu. Onu o kafesten kurtaran ve başını okşayan adamdı. Ama koluna ne olduğunu anlayamamıştı.

Parmakları usulca sert kalıpta dolaşırken Sehun parlayan gözlerle ona bakıyordu. Gerçekten inanmış gibiydi bir yerinin acıdığına.

"Çok acıyor çok çok acıyor. "Diye sızlanırken Baekhyun alçılı kola biraz daha yaklaşmış koklamaya başlamıştı.

"Öpsen geçer "diye Sehun hala yüzünü buruşturarak konuştuğunda Baekhyun bakışlarını ona çevirmişti.

Alçılı çocuk mavi gözlerde kaybolurken tekrarladı.

"Öpsen iyileşecektir"diye kolunu Baekhyuna doğru tuttup öpücük attığında Baekhyun Sehunun dudaklarına pür dikkat bakmayı kesip onu tekrar etti.

"Öpmek"diye terar ettiğinde Sehun hızla kafasını sallamıştı. Bu giderli harbi giderli olan cinstendi sanırım. Ve Patrona kaptırmadan kapmak tek amacıydı.

Baekhyun tam dudaklarını öne uzatmış öpecekten salonda yankılanan ses ile Sehun yine boka bastığını hayır boku kasa kasa yediğini anlamıştı.

''Elveda bacaklarım ve çok sevgili değerli pipim "diye düşünürken Baekhyun gülerek hızla kalkıp Chanyeolle doğru koşmaya başladı.

Baekhyun yerinden zoplayıp "Benim adım Chanyeol, öpmek"diye tekrarlayıp bağırarak Chanyeolun önünde durduğunda Sehun usulca koltukların arasında sıyışmaya çalışıyordu

"Kaçma seni ot beyinli. Çocuğa neler öğretiyorsun? Öpmek ne lan?"Diye hala yerinde durup bağırırken Baekhyun Chanyeolun kolunu öne çekti.

Kolu sağa sola çevirip Sehunun ki gibi bir kalıp göremeyince tekrar Sehuna ilerleyecekken Chanyeol tarafından durdurulmuştu.

"Hey gel buraya ben sana öğreteceğim. Bir daha hiç bir şekilde bu cüküne düşkün kromozom sayısı eksik olan antilopla konuşma "diyerek onu odaya götürdüğünde Baekhyun bileğini sıkan kolu silkeleyerek Sehunun yanına koşmuştu. Sehunun kolunu kaldırıp öptüğünde Sehun korkudan gözlerini sıkıca yummuştu.

Baekhyun saçındaki sarı tutamları okşadıktan sonra koşarak Chanyeolun odasına gittiğinde Chanyeol hala salondaki merdiven basamağında dikiliyordu.

"Patron şey ben sadece sizin için evet evet sizin için ona bir şeyler öğretiyorum. Yemin içerim İsa çarpsın ki Meryem ana gibi olan çocuğu yoldan çıkarmaya niyetim yoktu. Onun sahibi sizsiniz. PATRON G-GELMEYİN ÜZERİME, YEMİN EDERİM SENİNLE SEVİŞİRKEN PASİF KALMASIN SENİ EĞLENDİRSİN DİYE ŞEYİ ŞEY ETTİM. "diye geri geri giderken en sonunda Chanyeol onu yakasından tutuğu gibi yukarı kaldırdığında Sehun bildiği tüm tanrılara sesleniyordu.

"Bak yavrum. Seni yanıma aldığımda ergenlik silvicelerin hala suratını kaplamıştı. Eğer bu şimdi kusursuz suratına bir halt olmasını istemiyorsan karışma benim olana. "Dediğinde bir kaç dakika duraksamıştı.

'Benim ki ne lan nerden benim oluyor ?'

"P-patron boğuluyorum. "

"Dur lan iki dakika bir şey düşünüyorum. "

Sehun öksürük krizine girmişken Chanyeol hala karar vermeye çalışıyordu. En sonunda boynunu sıktığı adamına dönerek suratına tüküre tüküre konuştu.

"Lan deve kulağı şimdi o velet benim yatağımda hem de çıplak yattığı için gece illa bana dokunmuştur değil mi? "Diye konuştuğunda Sehun morarmış yüzüyle başını aşağı yukarı salladı.

"O zaman bende ona dokunmuşumdur. Ben dokunmuşsam da o pamuk göt benimdir. İçine girmemişsem bilene BİZ GEÇEN AKŞAM ŞEYİ ŞEY YAPTIK LAN, OHA O ARTIK ÇİŞİYLE BİLE BENİMDİR. Benimdir. Lan bu nasıl hoş bir kelimeymiş benimdir. "

"P-pa-t-ro-n öl..."Sehun son nefesindeyken Chanyeol onu yere bıraktığında sırıtarak koltuğa oturdu.

"Benim -hahaha- Benim yalamalık bacak pamuk götlüm o benimdir. "

Sehun öksürük krizine girmiş halde ona yaşlı gözlerle bakarken o gülmekten kızarmıştı.

"Pamuk Götlüm "diye ayağa kalkıp giderken Sehun merdivenlere takılıp düşmesi için dua etmeyi unutmamıştı ve ilk basamakta ayağı kayan patronuyla içinde gülme krizlerine girmişti. Ama hayvan herif hala ''pamuk götlüm "diye bağırıp gidiyordu."

.
.
.

"Pamuk gö-Oo-ooh ne yapıyorsun sen? "diye odaya girdiğinde Baekhyun Chanyeolun elbiselerine dalmış kahkahalarla gülerek üzerine geçirip duruyordu. Ve sadece üst kısmı için geçerliydi. Alt kısmı....

Chanyeol alt kısmında fark ettiği şeyle hızla bir gömleğini alıp oraya bağladığında Baekhyun Chanyeol diye çığlık atmıştı.

"Benim adım Chanyeolllllll"diye bağırırken Chanyeol nedense adıyla sevişmeyi bile düşünmüştü.

Farkında olmadan Baekhyunu kendine bastırdığığında üyesinde hissettiği üyeyle nefesi yine kesilmişti.

Ama asıl büyük sorun Baekhyunun kollarına yığılmasıydı.

Chanyeol kollarında yere doğru çekilen adamı belinden tutup durduğunda şaşkınlıkla ona bakakalmıştı. Az önce gülüp, eğlenerek zıplayan çocuğun ruhu çekilmiş gibi kollarında oluşu koca mafyayı korkutmuş, hareketsiz bırakmıştı.

Sınır koymayacağım.
Bu sefer ama nedenim var.
Fake Scandalın finalini yazacağım haftasonuna yetiştirmek için
. Onun için finali yayınlayana kadar bölüm yayınlamayacağım.
Ama siz sınırı geçerseniz ve ilginiz fazla olursa süpriz yapabilirim.
Beni bilen bilir dengesiz biriyim. 😂😂☆

 😂😂☆

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now