EpisodeXIII:O kocaman şey nasıl kaybolacak içimde?Olmaz ki dışarda kalır.Üşür.

5.7K 519 143
                                    


EpisodeXIII:O kocaman şey nasıl kaybolacak içimde?Olmaz ki dışarda kalır.Üşür.

"Benim adım ...ıhmmmChanyeol"

"B-Baekhyun sürtünmeyi geçsek  şey-ıhmm yapsak ?"

"Ne ?Nasıl yapacağız.O kocaman şey nasıl kaybolacak içimde?Olmaz ki dışarda kalır.Üşür."diye dudaklarını  Jakuzi de Chanyeolün kucağında büzmesiyle Chanyeol alt tarafının tamamen kazık gibi olduğuna emin olmuştu.

"Onu düşünme  kalbişimin sultanı  gel buraya." diye dudaklarını tekrar birleştirdiğinde Baekhyun elini nereye koyacağını bilemez bir halde suda dolaştırırken Chanyeol elini tutup göğsüne yerleştirmiş geri çekilmişti.

"Mavişim  güzel sesli muhabbet kuşum bak şimdi seni öperken ben nasıl hareket ediyorsam öyle hareket etmelisin tamam mı ?"diye sorduğunda Baekhyun daha da koyulaşmış gözleriyle kafasını  hevesle sallamıştı.

"O zaman şimdi  benim yaptığımı yap "diye üzerindeki bedeni kendisine biraz daha yasladığında Baekhyun memmuniyetle ona daha fazla yaklaşmıştı.

Chanyeol dudaklarını birleştirdiğinde kısa olan  ondan önce davranmış alt dudağını dişleri arasına alarak emmeye başlamıştı.

Tüm bedeni ılık suya rağmen cayır cayır yanarken  ateşinin hemen söndürülmesini istiyordu Baekhyun.

"IhmmChanıhmm"Öpücükleri serleştikçe Baekhyunun kelimeleri mırlamalara dünüşüp daha fazlasını istediğini haykırıyordu.

Chanyeollun eli ince yumuşak belden aşağıya kayarken  Baekhyun huylanarak kısa kıkırtılar bırakıyormaya başlayınca uzun oşan bir süre onu izledi.

"Bu gülüşünle öl desen ölürüm afroditim."

"Benim adım Chanyeol seviyorum.
Seni seviyorum.kocamanağhhhh-acıdı"diye gülen yüzü solduğunda Chanyeol girişine ittiği parmağını çıkarıp etrafına masaj yaptıktan sonra tekrar içine ittiğinde Baekgyun yerinden sıçramıştı.

"Şştt geçecek  birazdan .Sakin  ol " diye parmağını çekip penisini deliğe  konumlandıracakken Baekhyun  üzerinden kalkmıştı.

Chanyeol bir dikelmiş penisine bir de vücudu kırmızılıklarla dolu adama bakarken istemsizce penisini çekmeye başlamıştı.

"Ne -ah-oldu?"

"Benim adım Chanyeollllll bu çok acıyor.Owwww" diye sudan çıkıp yerinde zıplamaya başlayıp  penisine eliyle rüzgar çıkarıp serinletmeye çalışırken cidden komik görünüyordu.

"Gel buraya söz acısını geçireceğim.Ama önce benim acım geçsin söz ya da ikisi aynı abda geçsin."

"Hıhhh, bende o kocaman deliğinde olsam o zaman geçer mi ?"

"Evet...Nee hayır hayır  gel buraya ben acısını alacağım pontirikyam gel yamacıma"

Baekhyun omuz silkerken Chanyeolde sudan çıkmış yanına gitmişti .

"Yatakta yapmamız daha iyi olacak sanırım.Gel buraya "diyerek onu kucağına aldığında Baekhyun ellerini boynuna dolamış açıktaki yerlere dilini sürterek küçük öpücükler bırakmaya başlamıştı.

"Nasıl bu kadar masum olup aynı zamanda ateşli oluyorsun bilmiyorum ama siktir hemen içine girmezsen o değerli,  bir nesli kurtaracak tohumlarımı değersiz halıya akıtarak ziyan edeceğim."

"Benim adım Chanyeol ben çok ateş oldum.Uf oldum."diye hala konuşurken Chanyeol onu yatağa yavaşça bırakmış ince beyaz bacaklarını ikiye ayırarark arasına girmişti.

"Sanırım artık asıl işimi buldum.Senin ateşini söndürmek hayatımdaki tek amaç olacak "diyerek dudaklarını öperken Baekhyunun yaramaz elleri hissettirmeden Chanyeolun kalçalarının arasını bulmuştu.

İnleme sesleri odada  yankılanırken Baekhyun usulca uzun parmağını kalça yanaklarının arasında dolaştırıp girişe ittiğinde Chanyeol derince inlemiş belini germişti.

''Siktir !"diye Baekhyunun dudaklarından ayrıldığında ona eşsiz bir gülümsemeyle bakan adam yüzünden tüm siniri geçmişti.
İçindeki parmağın tekrar hareket etmesiyle  kaşları sinsice çatılmıştı.

"Vazgeçmeyeceksin değil mi ?"diye sorduğundan Baekhyun daha büyük sırıtmıştı.

"Benim adım Chanyeol sıcacık.Sevdim."demesiyle Chanyeol penisini Baekhyunu girişine konumlandırıp kendini yavaşça itmesiyle Baekhyun yüzü buruşmuştu.

"Ahhh acıyorrrr ~"

"Benim de acıdı sen şimdi parmaklarını çek bende zevk almanı sağlayayım  kadife götlüm."

"Tamam çektim.Ama çok uf yapma" diye sulanmış gözlerini kırpıştırdığında Chanyeol vazgeçmek üzereydi.Canını yakmak yada ağlasın istemiyordu.

"Baekhyun çok mu uf oldu?Yapmayalım  boşver "diye girişin ucundaki penisini çekip yanına uzandığında Baekhyun karnına oturmuştu.

"Yapalım.Uf olmadım yapalım" diye dizlerinin üzerinde yükselip  kalın ve sert penisi eline aldığında yutkunarak  Chanyeolle baktı.

Ucunu tekrar girişe değdirip çektiğinde Chanyeol kahkaha atmamak için kendi zor tutuyordu.

En sonunda öne eğilip dudaklarını birleştirerek yavaşça oturmaya başlayınca Chanyeolun elleri avucundan taşan kalçalarda durmuş ovarak rahatlatmaya çalışmıştı.

Baekhyun  acıdan Chanyeolun  dudaklarına asılıp  kanattığında tüm penisi içine almış nefes nefese  geri çekildiğinde kocaman gülümsemişti.

"Neden gülüyorsun  çok mu komik?"

"Evet .Gıdıkalanıyorum.Ve hepsi içimde sıcak olmuştur.Hep kalsın orda "diye kalçaların biraz oynatınca Chanyeol titremişti.

"Penisimin sahibi  emin ol kalmasını bende isterim ama şimdi değil.Söz uyuyunca içinde kalacak" diye pozisyonları değiştirdiğinde Baekhyun kahkahasını bastıramamıştı.Bu his gerçekten hoşuna gitmişti.

Chanyeol  içine  belli bir hızda girip çıkarken  Baekhyunun bulduğu zevk  noktasıyla vuruşlarını oraya daha hızlı yapmaya başlamıştı.

Her girişinde sırtını çizen tırnaklar umurunda bile değildi.Baekhyunun şehvetli inlemeleri onun için her şeye bedeldi.

Bu hikayeye anca böyle smut olurdu ne yapalım.Ee Baek şimdi hep gıdıklandıran  şeyi isteyince ne yapacak bakalım Chanyeolcuk*kahkahaefekti* ve KRALİYET GELİNİ /DAMADI  adında yeni bir fic yayınladım.Oda fullkomedi olacak yani öyle tahmin ediyorum.Neyse sizleri orada da  görmekten mutluluk duyarım

Neyse sizleri orada da  görmekten mutluluk duyarım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
CATMAN [CHANBAEK]Where stories live. Discover now