Bölüm 6 (Acımasız Hayat)

4.1K 171 8
                                    

-"Uyanmamış desen olmaz mı ?" Başım çok ağrıyordu.İfade verecek durumda değildim.

-"Ah keşke ama sanırım senin sesini duydu ve uyanmamış bi hastanın odasında bu kadar çok kalınmaz, eğer salak değilse anlamıştır. Kendini hazırla ben çıkınca o girecek."

Hiçbir şey demedim ve hemşirede çıkıp gitti.Hemen ardından kapım çalındı ama benim bir şey dememe gerek kalmadan bir polis içeri girdi. Yorgun gözleriyle bana baktı ve geçmiş olsun dedi. En fazla 25 yaşındaydı. Gözleri ise hayattan bıktığının tek kanıtıydı.Hayat neden bu kadar acımasız ?

-"Evet, Bayan Wine. Annenizin öldüğünü biliyorsunuz değil mi ?"

-"Resmiyetten hiç hoşlanmam, gerilirim, lütfen bana Katya de. Ve evet annemin öldüğünü biliyorum."

-"Peki Katya, bunun cinayet olduğunu biliyor musun ?"

-"Sanırım evet." Çok sıkılmıştım bu yüzden yapacak bir şeyler arıyordum gözlerimle etrafı taradıktan sonra yanımdaki sehpada duran telefonumu gördüm. Genç polisimiz sıkıldığımı ve dikkatimin dağıldığını anlamıştı.

-"Katya ben bu odadan çıktıktan sonra da telefonla oynayabilirsin, lütfen bırakır mısın onu ?"

-"Sende benim ifademi daha sonraya erteleyebilirsin, farkında mısın bilmiyorum ama bir hastane odasındayız, annem öldürüldü ve hasta yatağında yatan benim. Kafamı dağıtmam gerekiyor, anlıyor musun ?"

Genç polisimiz kurduğum uzun cümleyi kavramaya çalışırken ben Candy Crush oyununu oynamaya başlamıştım bile.

Ayağa kalktı ve yanıma geldi. Ah kimi kandırıyorum dibime girdi. İnatla gözünün içine baktım. Kan çanağı gibiydi, yakından daha belli oluyordu.

-"Ordan bakınca nasıl görünüyorum polis bey, dur tahmin edeyim şaşı ?!" Bu sözüm üzerine dişlerini gösterecek kadar güldü ama 32'sini birden değil.

-"Bak Katya beni senin başına uşak olarak göndermediler, tatlım. Ve daha yapacak bir sürü işim var. Zorluk çıkarmamanı tavsiye ederim çünkü 2 gündür uykusuzum, anlıyor musun ?"

Acaba Katya zorluk mu çıkarcak yoksa küçük bir kedi yavrusu gibi polisimizin sorularını mı yanıtlayacak ?? Yorumlarınızda sorumun cevabını istiyorum...Vote bekliyorum... Ve sizi seviyorum...İyi okumalar :))

LanetliWo Geschichten leben. Entdecke jetzt