Bölüm 12 (Aptal)

2.7K 101 0
                                    

Bu da neydi şimdi böyle ! Konuşmalarımızı dinlemeyen bir insan gayet normal olarak iki sevgili kavga ediyor diyebilirdi.Sinirlenmiştim. Benim hayatım onu bu kadar çok ilgilendirmemeliydi ve o da bu kadar çok ilgilenmemeliydi. Hayatım da ters bir şeyler vardı ya neyse... Bunları düşünürken biraz daha sakinleşmiştim ve ilk yaptığım şey pencerenin önüne gidip, perdenin arkasına saklanıp onu izlemek olmuştu. Yaptığından pişman gibiydi ya da hala çok sinirliydi. Bunu iki elinin arasına almış olduğu kafasını, direksiyona vurmasından anlamıştım.

'Canın cehenneme, Trevis !' dedim içimden ama o beni duymuş gibi olduğum pencereye baktı ve bende perdeyi kapattım ama büyük ihtimalle anladı çünkü perde tam onun baktığı sıra da hareket etti. Birkaç saniye sonra güçlü bir motor sesi geldi. Bu onun arabasıydı kan kırmızısı, tek kapılı bir BMW'si vardı. Şu perde olayından dolayı giderken pis pis sırıttığını görmüş gibiydim bu yüzden benim de ona karşı boş olmadığımı düşünüyor olmalıydı. Aptal.

Her şeyi bir kenara bırakıp sonunda evimde tek kalmamın keyfini çıkarabilecektim. Koca salondan ayaklarımı sürükleyerek merdivenlere doğru ilerledim. Merdivenlere gelince durdum, durmak zorunda kaldım. Aynı şekilde kapının yanına gittim, hiç acele etmeden. Kapının deliğinden baktım. Lanet olsun ki, şu anda hiç görmek istemeyeceğim biriydi ama kafasında sargı bezi, kolunda da alçı vardı galiba bu yüzden meraklanmıştım ama hiç istifimi bozmadan kapıyı açtım.

-"Buyrun polis bey yine mi ifademi alacaksınız ?"

-"Ne ifadesi, Katya ben seninle konuşmaya geldim."

Lanetliحيث تعيش القصص. اكتشف الآن