Reggeli Próféta

5K 183 0
                                    


Hermione kelt fel elsőnek már tizenegy óra volt kipattant az ágyból, amikor meglátta Dracot a fotelban, odasétált és megsimította az arcát egy mosoly kíséretében. Draco felébredt rá, de meg se mozdult, tetszett neki. Hermione kisétált a fürdőbe, magára csukva az ajtót Draco pedig miután halotta a fürdő ajtajának záródását átment a szobájába felöltözni.
Hermione ért hamarabb ki a konyhába, de még mindig csak a pulóver volt rajta, már nem annyira volt zavarba miatta. Már a konyha asztalon volt a Reggeli Próféta legfrissebb száma.
Készített egy teát és leült olvasni.
Draco eközben a szobájából átsétált a fürdőbe, de még csak egy farmer volt rajt, séta közben próbálta kisebb nagyobb sikerrel felvenni a pólóját. Hermione ezen mosolyogni kezdett, elég gyerekesen festett a jelenet. A fiú ezt észrevette és odafordult hozzá.

-Mi az?- nézett kérdőn.

-Semmi.... -vigyorgott a lány.

Draco bevágtatott a fürdőbe és becsukta maga mögött az ajtót. Hermione eközben tovább olvasta az újságot, majd fennakadt a szeme a következő oldalon talált cikken.

Lucius Malfoyt a hírhedt Halálfalót tegnap este elfogták otthonában és még aznap az Azkabanba zárták. Tárgyalás nem lesz, egy nap múlva megkapja a híres Dementor csókot.
Felesége Narcissa Malfoy fiúkkal Draco Malfoyal elmenekült otthonukból ám a nőt hosszas üldözés után elfogta a híres Harry Potter, aki beállt az aurorok közé. A fiatalabb Malfoyról semmi hír.
Narcissa Malfoy tárgyalása két nap múlva esedékes.....

Hermione ideges és egyben megkönnyebbült is volt, hogy Draco biztonságban van és így ő is.

-Draco!!! Gyere gyorsan!! -kiabált a lány zaklatottan.

-Mi az!? -ijedten sietett ki a fürdőből.

Hermione felemeli a újságot és a fiú odarohant amint meglátta a képet. Kikapta Hermione kezei közül és olvasni kezdte....

 Kikapta Hermione kezei közül és olvasni kezdte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kínos csend lebegett köztük, amit végül a lány tört meg.

-Sajnálom. -nézett Draco szemébe.

-Apám megérdemli. -csapta le az asztalra az újságot. -Évekig uralkodott anyámon és rajtam is. Gyűlölöm! -kiáltotta. -Anyám nem gonosz, ő jó ember csak egy idiótához ment hozzá. -sétált fel-alá a konyhában és hirtelen ököllel belevert a falba.

Hermione ijedtében összerezzent. Megijedt még sose látta Dracot ilyennek. Felállt és megfogta a fiú vérző kézfejét.

-Hippokrax. -gyógyította meg ismét.

-Nem gyógyíthatsz meg állandóan, amikor valami hülyeséget csinálok. -motyogta még mindig dühtől tajtékozva.

Hermione nem válaszolt csak kezét Draco arcára tette és a fiú megfogta kezét, szemük ismét összetalálkozott.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Where stories live. Discover now