Meglepetések

3.7K 143 2
                                    


Már szeptember volt Hermione a hatodik hónapban járt és boldogabb nem is lehetett volna. Szerelmével volt, aki megkérte a kezét, kibékült Ronnal és Harryvel, mindenki befogadta Dracot és Narcissat a családba és még egy esküvőre készülődtek mivel George megkérte szerelme Angelina Jonhnson kezét. Molly örömtáncot járt a hírre, de mikor megtudta, hogy novemberben akarják megtartani lefagyott.

-Most ugye viccelsz fiam? -tért észhez Molly.

-Nem. -jött a szűkszavú válasz.

-De miért siettek ennyire? -szált be a beszélgetésbe Arthur Weasley.

-Nem sietünk sehová, csak szeretnénk még idén összeházasodni. A december már foglalt a Malfoy baba érkezése miatt. -kacsintott Dracora. -A január is foglalt hiszem, akkor jön az unokátok, ha nem emlékeznétek rá. Így marad a november. Nem akarom, hogy Angelina meggondolja magát inkább gyorsan elveszem, amíg nincs eszénél, hogy hozzám jönne.

-George!!! -kiáltott rá az összes nő, aki jelen volt, és ahogy körbe nézett kisebbségben érezte magát.

-Ez nem igazán lesz jó így kellene egy kis erősítés túl sok a nő. Draco és Ron is csak lányokat tudtak összehozni. Angi remélem mi fiút fogunk. -fordult oda hozzá egy nagy vigyorral.

-Fiam jobb lenne, ha meghúznád magad, mint mondtad többségben vagyunk mi nők. -fenyegette meg fiát Molly.

-Na akkor ha túltettük magunkat a meglepetésen szeretném megragadni a szót. -kezdte Cissa. Nos, ugyebár két baba is érkezik nemsokára és szeretnék egy kis ajándékot adni a leendő szülőknek. -vett elő két borítékot. -Először Ron és Lavender. -adta át a borítékot.

Lavender kinyitotta és egy képet találtak benne egy kiságyról és egy pelenkázóról.

-Cissa ezt nem fogadhatjuk el.....-mondták egyszerre, amit mindenki megmosolygott.

-Dehogy is nem. Kérlek. -vágott közbe az asszony.

Lavender megölelte Narcissat ám Ron még mindig kicsit ellenszenves volt a Malfoyok irányában, de végül megölelte és megköszönte.

-Köszönjük. -mondták ismét egyszerre.

 -mondták ismét egyszerre

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Hogy lehettek ennyire összhangban? -tette fel a kérdést Gerore nevetve.

-Nem is igaz. -jött a válasz ismét egyszerre. Mire mindenki felnevetett.

-Na, jó igazad van. -fordult oda Ron Georgehoz.

-Akkor folytatnám, ha megengeditek, hiszem, még hátra van egy baba. - lépett oda Dracohoz és Hermionehoz és adta át a borítékot leendő menyének.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Where stories live. Discover now