Horcrux

2.4K 101 27
                                    

Sziasztok Imádnivalóim!

Itt lenne a kövi rész kicsit sokára de kész lettem vele. Köszi a türelmet. Remélem tetszeni fog.😊


Már egy hónapja Hermione a Mágiaügyi Miniszter és ez az egy hónap igen eseménydús volt. Nicole Denem nem számított arra, hogy Kingsley le akart halála előtt mondani ,és hogy már meg volt az utódja is. Hermione nagyon szigorú szabályokat hozott így sikeresen meggátolta, hogy Denem bejuthasson a Minisztériumba. A Roxfortot is jobban őrizték és Hermione figyelemmel tartott minden eseményt, ami ott történt. A Főnix Rendje minden szombaton össze gyűlt a Kagylólakban. Ezen a szombaton sem volt máshogyan sorra érkeztek a Rend tagjai. Egy gyors megbeszélés után ebédeltek majd ismét vissza mentek a lányok kivételével, akik szokásukhoz híven, a parton sétálgattak az immár kibővült gyerekekkel ugyanis megszületett Fred Weasley is. George egy percig sem gondolkozott, hogy mi legyen a kicsi neve így Angi beletörődve engedte, hogy halott testvéréről nevezze el mivel tudta, hogy mennyire fontos ez férjének. Annyira szabadnak érezték magukat ezalatt a kis idő alatt, míg a parton sétáltak. Elszállt minden gondjuk és bánatuk. Egy óra séta után vissza tértek a Kagylólakba. Mire vissza értek már csak a családjuk férfi tagjai voltak ott.

-Figyeljetek! Mit szólnátok hozzá, ha nálunk vacsoráznátok? -kérdezte Harry.

-Én benne vagyok! -jelentette ki Ron.

-Ezt gondoltuk. Ha kajáról van szó te mindig ott vagy. -forgatta meg szemeit Ginny.

A többiek csak bólogattak, hogy benne vannak.

-Akkor hétkor várunk mindenkit! -csapta össze a kezét Harry.

A beszélgetést egy bagoly berepülése szakította félbe.

-Fogadjunk, hogy Mionenak jött. Na, nem fogad velem senki? -viccelődött George.

-Add már ide! -morgott Mione. –Sajnálom, de el kell mennem. Riasztást kaptunk. Otthon találkozunk. -nyomott egy puszit Jean homlokára és egy csókot Draconak. -Sziasztok!

-Szia! -harsogták egyszerre.

Hermione borzasztó híreket kapott amint beért a Minisztériumba. Titkos forrásokból úgy tudják, hogy Denem a jövő héten meg akarja támadni az iskolát. Hermione azonnal értesítette McGalagonyt és a Rend többi tagját is. Megkezdte az iskola védelmének megerősítését nem akarta, hogy megismétlődjön a rengeteg ártatlan diák elvesztése. Csak remélni tudta, hogy Nicole nincs olyan erős, mint az apja volt és egyszerűbb lesz legyőzni. Amint intézkedett indult is haza mivel már hat óra volt így nem sok ideje marad készülődni. Haza érve Draco fogadta Jeannel és Hugoval a kezében.

-Sziasztok! -vette át Hugot. -Hogy van az én imádni való keresztfiam? -gügyögött neki.

-Mi a baj? Gondterheltnek látszol. Bár ezt nem csodálom.

-Draco...támadni akar a jövő héten. -sóhajtott Hermione.

-Ilyen hamar? Most mihez kezdjünk? Mi lesz a kicsikkel? -tette fel a kérdéseket sorba, amin meglepődött Hermione.

-Nem tudom.

-Beszélnem kell Harryvel. Valami történik Denemmel de nem tudom, hogy mi. Érzem, hogy valamire készül. Valami borzasztóra. -próbálta szavakba önteni érzéseit Draco.

-Nem elég rossz a támadás? .....Várj! -eszmélt fel. -Ugye nem arra gondolsz, hogy horcruxot akar csinálni?

-Lehetséges. De most ne ezen agyaljunk. Ezt a két szépséget tisztába kellene tenni. Gyere ide keresztapádhoz. -gügyögött Hugonak ahogy átvette Hermionetől. -Drágám te addig készülj el. -nyomott egy csókot ajkaira.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें