Új év, új élet, újabb ellenség

3.1K 127 12
                                    


Az újévben a boldogságot beárnyékolta a félelem, hogy ismét egy borzalmas időszak következhet az életükben. Miután Draco karján lüktetni kezdett a Sötét Jegy és egy gyilkosság is történt csend volt nem történt semmi szokatlan, ami aggodalomra adott volna okot. Így mindenki hazatért egy hónap elteltével a Black házból.

Narcissa nem költözött vissza a Kúriába helyette Dracoékhoz ment. Egyrészt azért, hogy segítsen Jean körül másod részt, hogy ne legyen egyedül és harmadrészt fia nyugodtabb volt így, hogy élete három legfontosabb személye együtt van. Két hónapnyi utazgatás után George és Angelina is hazaértek. Persze George első útja a bolthoz vezetett, hogy megnézze minden rendben van-e. Ezalatt a két hónap alatt alig gondolt elvesztett testvérére, de most hogy visszatért minden rá emlékeztette és az sem segített, hogy íróasztalán ott díszelgett egy kép kettőjükről.

 Ezalatt a két hónap alatt alig gondolt elvesztett testvérére, de most hogy visszatért minden rá emlékeztette és az sem segített, hogy íróasztalán ott díszelgett egy kép kettőjükről

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Leült az íróasztalhoz kezébe vette a képet és csak bámulva merengett. Egy kopogás zökkentette ki, ahogy felnézett feleségét látta egy csoki békával bajlódni, amin muszáj volt mosolyognia. Jól tudta, hogy felesége ki nem állhatja a csokit, de amióta terhes azóta bármit képes volt megenni.

-Indulhatunk Mollyékhoz? -kérdezte teli szájjal.

-Igen. De te utálod a csokit nem? -nevetett szerelmén.

-Igen, de nem tudok mit csinálni. A kicsi csokit akart. -sétált oda mellé.

George egy mozdulattal ölébe kapta és felesége meglátta a képet kezében.

-Hiányzik. -vette ki kezéből és szomorodott el.

-Hát még nekem hogy hiányzik.....-gördült le egy könnycsepp az arcán. -Na de menjünk, nagy hírt kell közölnünk.

George még szétnézett gyorsan a boltba és indultak is az Odúba. Alig várta már hogy láthassa családját és főleg anyja arcát mikor megtudja, hogy jön az újabb unoka.

Amióta Hermione és Draco megkérte Ront és Lavendert hogy legyenek Jean keresztszülei minden napos vendégek a Malfoy házban. Ron teljesen beleszeretett keresztlányába és persze fiát is imádta.

-Ron elszakadhatnál egy kicsit Jeantől és Hugotól. És még azt hittem, hogy Draco fogja elkényeztetni. -nevetett Hermione.

-Nehogy azt hidd, hogy nem így lesz...-vette át Draco Rontól lányát. -Ő apuci kicsi lánya. -csikizte meg hasát.

-Ki vagy te és mit csináltál Dracoval? -nézett rá fintorral Ron.

-Miért? Legyek kegyetlen? Az emberek változnak. Főleg ha Hermione Granger a szerelme.

-Mindjárt elhányom magam. -forgatta meg szemeit.

-Nehogy még a végén csiga is jöjjön! Emlékszel? -nézett a régi tipikus Malfoyos nézésével majd elnevette magát mire a lányok is nevetőgörcsöt kaptak.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Where stories live. Discover now