Főnix Rendje

2.3K 105 9
                                    

Sziasztok Imádnivalóim!

Felnéztem wattpadra hogy befejezzem a részt és mit látok 1K!!!!😮 Nem hittem a szememnek. Köszönöm hogy ennyien olvassátok!!!! Viszont ha nem nagy kérés akkor kommenteket is kérhetnék hogy hogy tetszett a rész vagy éppen bármiről. Sokan olvassátok 😄de nem írtok kommentet 😞és nagyon szeretném tudni hogy mi a véleményetek. Tisztelet a kivételeknek.❤És nagyon köszi a türelmet, viszonylag már jobban vagyok szóval már tudok gondolkozni és nem öl meg a takony kór.😀

És akkor jöjjön a rész!!!!!!


Augusztus végére teljes erőbedobással munkálkodott a Rend. Sok egykori diák is csatlakozott még a Mardekár házból is. Köztük volt Pansy Parkinson és Blaise Zambini akik segítetek a diákok önvédelmi oktatásában is Harrynek. Harry ismét a Szükség szobáját hívta segítségül azzal a különbséggel, hogy most nem titokban kellett tanítania. Emellett a Denem és a közte lévő gyenge kapcsolatot is próbálta erősíteni McGalagony segítségével, ami nagyon lassan haladt. Eközben Nicole Denem sem tétlenkedett egyre közelebb volt az iskola kapuihoz. A Minisztérium ezúttal hitt Harrynek így oda nem tudott bejutni Denem hiába próbálkozott. Az emberek féltek csak remélni tudták, hogy nem lesz akkora háború, mint Voldemort idejében volt. Draco egyre sűrűbben érezte a Sötét Jegy vibrálását és ez mindenkit nagyon aggasztott ezért megbeszélést hívott össze Harry a Főhadiszálláson a Kagylólakban.

Az egész Weasley család, Hagrid, McGalagony, Aberforth Dumbledore, Neville és Luna, Hermione és Draco, Harry, Pansy és Blaise, Narcissa valamint Kingsley Shacklebolt ülte körbe az asztalt. Ők voltak a Rend magja. Ők döntöttek majd továbbították a többi Rend tagnak.

-Harry... sikerült erősítened a kapcsolatot közted és Denem között? -kérdezte Aberforth.

-Nem annyira amennyire szerettem volna, de bele látok a fejébe, de nem tudom megmondani, hogy hol van. Sajnálom.

-Mi van, ha ő is csinált horcruxokat? -tette fel a kérdést Ron.

-Csak remélni tudjuk, hogy nem csinált. -válaszolt Arthur.

-Ha csinált volna, akkor valószínűleg Harry megérezte volna. És Draco sem érezte, hogy gyengült volna. -gondolkodott Hermione.

-Egyre erősebbnek érzem, és egyre sűrűbben hívja magához a Halálfalókat. Mi lenne, ha valahogy én lennék vele kapcsolatban? -vetette fel az ötletet Draco.

-Ezt mégis hogy érted? -kérdezte Ginny. Be akarsz állni?

-Soha! Én a Jegyre gondolok. -mutatott bal alkarjára. Ez is egy kapcsolat csak rá kell jönnünk, hogy hogyan tudnánk a mi előnyünkre használni. -osztotta meg ötletét Draco.

-Igaza lehet Draconak de nem tudjuk, hogy hogyan csináljuk és már nincs sok időnk. -helyeselt Minerva. -Az iskolát akarja és egyszer már bejutott Neville és Luna esküvőjén. Nem rombolhatja le ismét az iskolámat egy Denem. Ha kell, egyedül megküzdök vele, de nem hagyom, hogy vége legyen a Roxfortnak.

-Ne aggódj, Minerva mi sem hagyjuk. -jelentette ki Neville.

-Akkor szerintem rekesszük be az ülést és ebédeljünk, majd ebéd után folytatjuk. -tanácsolta Molly.

-Ebéd után mi inkább a kicsikkel sétálnánk a parton. -mutatott a lányokra Hermione.

Ebéd után a férfiak vissza mentek és megbeszéltek még pár dolgot kivéve Kingsleyt, aki a lányok után ment mivel beszélni akart Hermioneval.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz