Közlemény

1.5K 23 0
                                    

Sziasztok Imádottaim!❤

Gondolom most megörültetek hogy hoztam az új részt de sajna ez még nem az. Bocsika. 😘De mentségemre szolgáljon hogy már készül. Szóval azért írok most nektek mert sajna lassan a végéhez közeledek a történetemmel😭 így szeretném kicsit jobban megírni a végét mint az eddigi részeket és hát kicsit el is akadtam. Írói válság. 😡Nem tudom mikorra leszek kész de megpróbálom jövő héten befejezni a részt. Kb 3 vagy 4 rész lesz, még nem döntöttem el pontosan. Nagyon a szívemhez nőtt ez a könyvem mivel ez az első történetem itt wattpadon. Remélem ti is annyira szeretitek mint én.😉 De ha végzek ezzel könyvvel akkor is marad még HP -es könyvem amit írok (Annie) szóval abba is nézzetek bele ha eddig nem tettétek még meg.

ÉÉÉÉÉsssssss egy kis reklám.😀 Igaz nem HP-es de elkezdtem egy történetet írni amit már teljesen én találtam ki. Ha érdekel nézd meg. Már kint van az első rész.

Pussz Edi❤

Pussz Edi❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Where stories live. Discover now