Horcrux 2

2.2K 90 19
                                    

Sziasztok Imádottaim!❤

Sajnálom hogy egy hetet kellett várnotok a kövi részre! De most itt van. Végre kész lettem vele.😀 Igazság szerint tegnap akartam befejezni de a párom ellopta tőlem a laptopot így nem sikerült szóval rá haragudjatok. 😉Na jó azért ne nagyon. Na de befejezem a magyarázkodást!😂

Jó olvasást! 

-Harry hallod a horcruxot?

-Azt hiszem igen.

-Koncentrálj! -idegeskedett Harry. -Nem igazán van kedvem sírt gyalázni, és ha nincs itt akkor....

-Itt van tuti. -vágott Draco szavába.

-Oké. Csinálod vagy csináljam?

-Csinálom én. Vingardium Leviosa. -lebegtette le a sír fedelét.

-Én simán felrobbantottam volna. -csodálkozott Draco.

-Gondoltam. Azért mondtam, hogy csinálom én. Így nem fogják látni, hogy felnyitottuk a sírt.

-Invito horcrux. -hívta volna magához a nyakláncot Draco de semmi sem történt.

-Ez már Voldemortnál sem ment. -motyogta Harry.

-Akkor most fel kell nyitnunk a koporsókat? -hüledezett Draco.

Harry egyesével felnyitotta a koporsókat és hát a látvány mindkettejüknél hányingert idézett meg. A harmadik koporsóban végre megtalálták a nyakláncot majd vissza állítottak mindent a régi állapotába. De nem tudták, hogy hogyan semmisítsék meg így az iskolába mentek. Draconak amúgy is oda kellett volna mennie. Megérkeztük után McGalagonyhoz mentek és elmeséltek mindent neki.

-Nos ez remek hogy találtatok egyet de hogy hogyan pusztítjuk el azt már kitaláltátok? A kard nincs az iskolában vagy legalábbis nem tudok róla. -magyarázta Minerva.

-Azt hiszem ezt Harryre hagyom. Engem már várnak a diákok.

-Rendben az első két órádat így is Binns Professzor tartotta és hát nem igazán repdesett miatta. Kérlek, szólj neki hogy mehet a saját óráira készülni.

-Rendben. -lépett ki az ajtón Draco és indult tanterme felé.

Félúton viszont meg kellett torpannia egy szellemalak miatt, aki háttal állt neki, de még így is ki tudta venni, hogy ki is az.

-Piton? -súgta Draco.

-Mr Malfoy. -fordult meg. Most biztos azt kérdeznéd, hogy mit keresek itt, de nem sok időm van így belevágok. -mondta a szokásos unott hangján.

-De.....

-Draco kérlek nincs sok időm. -vágott a szavába Perselus és egy bólogatás után folytatta mondandóját. -Először is azt szeretném mondani hogy nagyon büszke, vagyok rád. Jól döntöttél és tudom, hogy belül magadat hibáztatod a történtek miatt, de kérlek, ne tedd. Denem nem miattad áll bosszút. Hagyd, hogy a boldogság átjárjon és támaszkodj a családodra, a barátaidra. A másik dolog, amiért felkerestelek, hogy Denem három horcruxot készített. Az elsőt már megtaláltad Potterrel, a második itt van az iskola melletti tóban, de tudnod kell, hogy ezt már nem lesz olyan könnyű megszereznetek. Nagyon vigyázzatok, senki sem tudja, hogy mit rejt igazából az a tó. A harmadik horcruxról nem tudok semmit ennél magatokra számíthattok csak. Kérlek, fogadd meg a tanácsaimat. Vigyázz magadra. -kezdett távolodni Dracotól.

-Várj! Perselus! -szaladt utána.

-Még sosem hívtál a keresztnevemen. -fordult meg hirtelen.

Örökre, És Azon Is Túl (Befejezett)Onde histórias criam vida. Descubra agora