Глава 51: New look

2.9K 162 8
                                    




-Какъв цвят искате за ноктите?-попита ме момичето което работеше в салона за красота -"Always with style". Беше малко по-голяма от мен с дълга руса коса,на големи букли, лешниково-кафяви очи и големи розови устни.Беше си облякла къси панталонки и розов потник.Имаше същите кецове като моите, а на пръстите й видях поне 8 пръстена.

-Бяло и златно-казах й. Обичам да слагам обикновени цветове на ръцете си,да не привличат вниманието.

-Ще ти изграждам ли?-попита ме нетърпеливо и зачака отговора ми. Погледнах към ноктите си.Не бяха къси,но не бяха й дълги.Никога не съм ходила с прекалено дълги нокти, а й никога не съм си ги изграждала. Какво пък,ще пробвам!

-Да-отвърнах й уверено.Време е да направя нови неща в живота си,като започна от ноктите. Леко се подсмихнах защото от самото начало,когато срещнах Доминик, аз започнах с новите неща, но това сега няма значение.Надявам се да ме хареса,когато ме види. Какво ли прави той сега? Сигурно работи.Или е заспал,защото предишната вечер не е мигнал.Не че аз съм.

-Страхотно!-каза ми момичето и седна срещу мен.Усмивката показа белите й зъби и когато отметна косата си настрани видях,че на табелката й пише Маги. Явно името й беше Маги. Отива й.

Амилия беше седнала до мен чакаше другата жена да започне да лакира ноктите й.Тя за разлика от мен си избра червено-бордо. Беше много по-дръзка от мен.

Няколко часа по-късно,ноктите ни бяха готови. Боже отне повече време от колкото си представях. Сега беше ред на косите. Какво да я правя моята? Не съм достатъчно смела да сменя драстично цвета й, но в същото време няма да е лошо да има нещо ново.

-Амилия-обърнах се към нея. Вече беше седнала на фризьорския стол и чакаше. Тя ме погледна. -Какво да правя с косата си?-попитах я и зачаках отговора й.

-Не,знам слънце. Какво искаш?-попита ме. Това е отговора на който и аз не мога да намеря отговора от няколко часа.

-Не знам-изпуфтях. -Искам нещо ново, но да не е фрапиращо.Не искам да си сменям цвета или нещо такова.

-Какво ще кажеш да й сложим някакви кичури?-момичето което щеше да се занимава с косата ми, се обади. Беше на около 28 години и имаше къдрава коса,почти като моята. -Ще седи хубаво с няколко кичура,каквито искаш.

YouWhere stories live. Discover now