Kapitel 5

3.4K 74 17
                                    

Helgen hade sprungit förbi och nu satt jag hemma i min säng, det var redan söndag kväll. Jag hade sovit över hos Aaron och han hade följt mig hem så fort jag hade vaknat. Han hade verkat spänd och vi sa inte mycket. Det hade varit de längsta tjugo minuterna i mitt liv, han bodde nämligen bara på andra sidan skogen som man kunde se utanför mitt hus. Jag hade sneglat på honom några gånger och han hade gått med blicken ner i marken försjunken i tankar, hans käkar hade varit spända och ögonbrynen rynkade. Han var perfekt trots att han sett så bekymrad ut. Jag undrade varför.

Jag tänkte tillbaka på kyssen och förde fingrarna till mina läppar. Den hade verkligen varit intensiv men hans läppar hade ändå varit så mjuka mot mina. Med sin kropp hade han pressat mig mot väggen och hållit mitt ansikte i sina händer. Min ena hand hade letat sig upp i hans hår och den andra höll hårt i framsidan av hans tröja. Jag blundade och återupplevde den i mina tankar, mitt hjärta började rusa och mina kinder hettade till. Aaron hade plötsligt avslutat kyssen, han hade varit andfådd precis som jag och bara sett på mig med ett ansiktsuttryck jag inte riktigt kunnat tolka. Jag suckade. Vi hade inte sovit tillsammans på natten och när vi hade stannat en liten bit från mitt hus hade han äntligen sett på mig med sina isblå ögon som intensivt borrat sig in i min själ så att jag fått dra efter andan, sedan hade han kommit lite närmre och lagt sin hand mot min kind, hans ögonbryn hade varit rynkade sedan hade han bara sagt "Vi ses Selena" och vänt sig om och gått. Jag hade stått kvar som fast frusen och sett honom försvinna iväg på stigen genom skogen, ett hugg av smärta hade träffade mig i bröstet.

Jag såg på klockan och hon var redan nio på kvällen. Det var skola imorgon igen och jag hade verkligen ingen lust att gå dit, eller rättare sagt så hade jag inte någon lust att se Aaron. Jag förstod verkligen inte vad som var fel. Ena sekunden sitter han och säger saker till mig som jag bara drömt om och kysser mig för att sedan ignorera mig och låtsas som ingenting hänt. Den smärtsamma känslan var tillbaka i bröstet och jag hoppades att kunna sluta känna så som jag gjorde för honom. Jag studsade ner för trappan och såg mina föräldrar sitta i vardagsrummet, min mamma hade krupit upp intill min pappa och han hade armarna om henne. Dom var verkligen så kärleksfulla och jag hade aldrig riktigt tänkt på det förut. Dom hade tänt ljus och satt där tillsammans under en mysig vit stickad filt. Minnet från fredagskvällen när jag satt tillsammans med Aaron framför brasan flög förbi och ännu en gång smärtade det till i bröstet.

"Hej prinsessan" säger en röst som väckte mig ur mina smärtsamma tankar.

Jag blinkade och skakade lite på huvudet. "Hej pappa" jag tvingade fram ett litet leende och gick fram till den beigefärgade soffan och satte mig. Dom tittade på någon komedi som jag inte sett innan.

Min pappa klämde lätt min axel och jag såg på honom. "Är allt bra Selena? Du har varit på ditt rum sen du kom hem igår." Jag nickade och svarade att jag gått genom lite läxor som var till början av denna veckan. Jag ljög såklart. Han log mot mig och jag reste mig upp.

"Jag tänkte gå och lägga mig nu, jag älskar er. Godnatt" sa jag och kramade om mina föräldrar.

"Godnatt älskling" sa dom i kör "älskar dig"

Solen sipprade in genom en springa och lämnade ett sträck av ljus över golvet, jag vaknade tre minuter innan klockan skulle ringa. Natten hade varit hemsk och jag hade vaknat flera gånger. Mina drömmar handlade mest om honom, Aaron. Jag kunde inte förstå hur han kunde göra ett så stort intryck på mig. Jag la händerna över ansiktet och andades ut, tungt. En av nattens mardrömmar hade handlat om överfallet, allt hade stämt med vad som verkligen hände förutom att han inte kom och räddade mig. Aaron kom inte. Sean lyckades. Jag ryste när jag tänkte på vad som verkligen kunde ha hänt om det verkligen hade slutat illa. En sval dusch hjälpte mig att skingra tankarna, det skulle bli varmt idag så jag tog på mig en svart skater kjol och ett vitt polo linne tillsammans med mina vita adidas skor. Håret flätade jag lite slarvigt och den långa flätan fick hänga fram över ena axeln. Jag fyllde lätt i mina välformade ögonbryn, lite mascara och mörklila fylliga läppar fick rama in mina vita tänder. Hur denna dagen skulle utspela sig ville jag egentligen inte ta reda på. Jag suckade och såg på mig själv i den stora spegeln som stod på golvet lutat mot väggen. Mina ben och armar var vältränade och solbrända och jag insåg att all min träning hade gett positiva resultat. Jag var nöjd med mig själv.

The Real MeDär berättelser lever. Upptäck nu