Kapitel 20

2.2K 63 9
                                    


Aaron hade motvilligt gått hem i förmiddags trots att han skulle träffa ett par gamla vänner som var planerat sen innan han ens hade träffat mig, dom bodde tydligen i Australien och hade varit goda vänner länge. Mina föräldrar insisterade på att han skulle gå och att vi skulle bjuda över Kenna så att han kunde slippa oroa sig. Efter händelsen med Sean i skolan igår så hade Aaron blivit extra överbeskyddande och ville verkligen inte vara ifrån mig om så för en sekund. Givetvis ville jag ha honom hos mig men jag kunde inte riktigt skaka av mig känslan av att vara instängd så jag behövde att han var med sina vänner, jag behövde få lite andrum och bara få vara.

Vattnet från duschen värmde min hud och jag rös, ett minne från Seans tunga mot min hals dök upp och jag knep hårt ihop ögonen för att få det att försvinna. Med andan i halsen stängde jag av vattnet och klev ur duschen 'Kenna måste få mig på andra tankar idag' jag såg på mig själv i spegeln och drog handen genom mitt blöta hår. 

Mobilen låg på sängbordet, jag plockade snabbt upp den och letade upp Kennas namn i samtalsloggen för att ringa henne. Jag satte mig ner på sängen med handduken mot min kropp och det hördes tre toner innan hon svarade.

"Hej girl!" svarade Kenna glatt.

Jag log mot luren åt henne "Hej, vad gör du?"

Kenna tvekade för två sekunder innan hon svarade "Jag är hos Aaron, han ville eh.. prata med mig om något"

Jag blundade, suckade tungt och harklade mig innan jag svarade "Och han hör självklart allt jag säger nu också?" jag himlade med ögonen.

Kenna fnissade lite och det gjorde mig ännu mer irriterad "Eh.. ja, ja det gör han"

Jag suckade ännu en gång och utan att ens tänka en sekund svarade jag något som bara for förbi i tankarna "Toppen, kontrollfreak" genast stängde jag igen munnen och spärrade upp ögonen och såg på mig själv i min stora spegel där jag satt likblek i ansiktet. Kenna drog nästan ohörbart efter andan och jag hörde Aaron mumla något innan jag hörde hans röst i telefonen.

"Kontrollfreak?" sa han frågande och jag kunde höra på hans röst att han var förvirrad.

Min röst var bara en viskning "Be Kenna komma hit nu" sedan la jag på luren i örat på honom och såg på den svarta skärmen i min hand. Jag hade precis kallat Aaron kontrollfreak och han hade hört det. Åh nej. Hur i helvete skulle jag slingra mig ur det här? Jag suckade och öppnade istället min garderob för att välja kläder, det fick bli en vit sommar jumpsuit med mörkblå detaljer tillsammans med ett par högklackade mörkblå pumps. Sminket blev detsamma som vanligt fast med ett nude färgat läppstift. Håret flätade jag i en lös inbakad fläta och drog fram några slingor.

Jag stod och såg på mig själv i spegeln med likgiltig blick när Kenna kom in genom dörren utan att knacka. Hon såg på mig och behövde inte fråga hur jag mådde utan drog in mig i en stor kram. Jag kramade henne tillbaka och suckade.

"Det e okej Selena" sa hon tyst men jag kunde höra på hennes röst att det inte riktigt stämde så jag drog mig ur hennes grepp och såg på henne med ett höjt ögonbryn. Kenna rynkade bekymrat på ögonbrynen och skakade sakta på huvudet.

Jag la handen upprört mot pannan "Åh jag vet inte vad som flög i mig Kenna!" sakta sjönk jag ner på sängen och slokade med axlarna "Han måste hata mig nu"

Jag hade sagt att han var ett kontrollfreak när han egentligen bara ville veta att jag var säker, men samtidigt kunde jag inte leva med att hela tiden ha någon som kollade över min axel. Livet innebar en del risker.

The Real MeDär berättelser lever. Upptäck nu