Kapitel 16

2.4K 65 11
                                    


Det hade gått några dagar sen jag hade lyckats få Aaron att inse att jag inte tänkte acceptera att vara utan honom. Med honom kände jag mig tryggare än någonsin. Ett leende från honom förgyllde hela min dag och en kyss fick mig att tappa tid och rum. Han var verkligen min stora kärlek och aldrig mer tänkte jag släppa honom. Det skulle verkligen vara Aaron och Selena för alltid för det skulle jag se till.

Jag hade ännu inte pratat med mina föräldrar om allt, men dom visste att jag var tillbaka med Aaron och det var dom verkligen glada för. Vi skulle prata och dom ville så gärna berätta allt för mig men jag bad dom att vänta, just för tillfället ville jag bara njuta av lyckan som fyllde mig när jag var med Aaron, Kenna och resten av hans flock. Hur konstigt det än hade varit från början att kalla dom hans flock så hade jag börjat vänja mig vid det. Min pojkvän var en stor svart varg och hade en egen flock. Jag fnissade lite för mig själv där jag satt med huvudet lutat mot ena handen och snurrade en penna mellan fingrarna i den andra. 

"Vad är det som är så roligt?" En värme omringade mig och den viskande rösten som var alldeles intill mitt öra fick mitt hjärta att skena, en behaglig rysning for genom mig och jag log. Hans läppar strök längs med örat och ner på halsen, jag slöt ögonen och drog försiktigt efter andan.

"Aaron" Mrs Parks röst fick mig att öppna ögonen och Aaron tittade upp på henne med höjda ögonbryn. Hon la huvudet på sne och log mot honom och han förstod direkt att hon menade att han skulle låta mig vara och fortsätta med sin matte, trots att han var ungefär två steg längre fram än alla andra. Matten var ett ämne som Aaron inte direkt behövde anstränga sig i för att få högsta betyg.

Han sträckte på sig, höll upp händerna och log sedan sitt flirtiga leende mot Mrs Park. Man kunde nästan se hur hon rodnade lite när han bländade av sitt vita leende. June som hon hette i förnamn var i ungefär tjugofem års åldern så jag förstod att Aaron lyckades charma henne. Dock var hon gift men jag kunde garantera att hennes man inte var lika snygg som min pojkvän.

Aaron satte sig ner på stolen och de andra eleverna i klassrummet skrattade åt reaktionen han gett June, alla utom en. Jessy satt snett framför oss och såg på mig med en blick som hade kunnat döda, hon hade inte tilltalat eller varit direkt i närheten av mig sen Aaron sa till henne men hennes blickar hade jag inte kommit undan. En obehagskänsla rann över mig och jag bröt ögonkontakten och flyttade blicken ner i bordet. Aaron tog tag i sittdelen av min stol och drog mig till sig.

Han pussade mig på sidan av huvudet "Ignorera henne" viskade han och jag nickade bara.

På lunchrasten satt vi i uppehållsrummet alla tillsammans, mina ben låg över Aarons och jag lutade mitt huvud på hans axel. Han höll ena armen om mig och den andra vilade i mina händer. Att vara nära honom var det bästa som fanns. Kenna och Scott satt och retades med varandra om något medan Aaron uppdaterade Mark och Claire om någon revirkontroll. Självklart använde dom kodade ord för att ingen skulle förstå men jag visste precis vad dom pratade om. Jag flyttade huvudet lite närmre hans hals så att jag kunde höra hans vibrerande röst när han pratade, det var verkligen lugnande.

"Selena!" det var Scott.

Jag tittade upp på honom och Aaron avbröt sig i sitt samtal med dom andra två och såg också åt hans håll.

"Det är skönt att du är tillbaka med honom" sa han och pekade på Aaron "Du räddade honom i sista sekunden för jag funderade på att ha ihjäl honom, han var verkligen riktigt irriterande att ha att göra med" skrattade han. Aaron la huvudet bakåt och skrattade högt och vi andra stämde in. 

"Så illa var det inte!" svarade Aaron som hade slutat skratta men fortfarande log stort.

Scott såg på honom med höjda ögonbryn och nickade "Jo du! Du var sur och vresig, ingen kunde i princip prata med dig och jag fick nästan kedja fast dig för att du skulle stanna i skolan dagen efter ni gjort slut och kolla hur bra det blev!" han log stort och höll ut handen mot oss.

The Real MeDär berättelser lever. Upptäck nu