Kapitel 18

2.4K 77 5
                                    


Helgen hade gått alldeles för fort och jag hade spenderat den hemma hos Aaron. Det var söndag kväll och klockan va ungefär tio, jag satt i min fönsterkarm iklädd hans svarta t-shirt och såg ut över sjön och skogen. Ett litet hopp om att se honom där ute växte inom mig, denna kvällen var jag tvungen att sova själv medan flocken var ute och höll koll på reviret. Aaron lovade att hålla sig i närheten och jag visste att allt inte riktigt var som det skulle men han sa åt mig att inte vara orolig. Jag tänkte tillbaka på helgen och log vid tanken, hans bara kropp mot min och våra läppar som inte kunde slita sig ifrån varandra. Mina tänder bet tag i min underläpp och jag höll om mig själv. 

Utanför fönstret en liten bit bort skymtade jag en mörk gestalt som rörde sig och med ett leende viskade jag tyst för mig själv "Aaron"

Han stannade upp såg mot mitt hus, att han hört mig var verkligen otroligt. Snabbt såg han sig omkring innan han vände om och sprang mot mitt hus, jag öppnade fönstret och såg på honom medan han närmade sig. Dom isblå ögonen såg upp på mig där han stod nedanför och leendes bet jag mig i läppen. Aaron backade en liten bit och sedan snabbt tog han ett språng fram och tryckte ifrån med bakbenen så han kom högt upp i luften samtidigt som han skiftade för att kunna ta tag i mitt öppna fönster och häva sig upp. Jag hade snabbt hoppat ner från fönsterkarmen och tagit några steg bakåt, med stora chockade ögon såg jag på honom. Nu stod han framför mig i svarta slitna jeans och bar överkropp, jag såg på honom och bet mig i läppen för att kväva ett stön. 

"Hej" var det enda jag kunde viska fram, han stod här framför mig och såg ut som en gud. Hur skulle jag kunna låta honom gå här ifrån nu egentligen?

Aaron log och gick mot mig, utan att tänka tog jag ett steg fram och slängde mina armar om hans hals. Överraskat slog han armarna om mig och mötte mina läppar. Nej jag skulle inte låta honom gå någonstans. "Saknat mig?" viskade han mellan kyssarna och jag nickade bara ivrigt. 

Han fångade mitt ansikte i sina händer och såg på mig, jag lutade mig fram för att kyssa honom igen men han höll emot och jag höjde på ögonbrynen. Ett litet skratt lämnade hans mun "Du är verkligen omättlig babe" jag bet mig i läppen och rodnade lite "Jag måste gå nu, annars kommer jag aldrig här ifrån" sa han motvilligt.

Jag backade ett steg och såg honom stadigt i ögonen "Vem har sagt att du kommer komma här  ifrån?" retsamt tog jag tag i nederkanten av min tröja och drog den sakta över huvudet. Aaron såg på mig med en intensiv blick och bet sig i läppen, han drog handen genom håret och knep ihop ögonen. 

Med ett leende vände jag mig om och jag visste att han hade öppnat ögonen igen, jag kunde känna hans blick bränna mot min hud. Jag gick mot min säng och släppte ut håret fortfarande med ryggen vänd mot honom.

"Fan Selena" väste han mellan sammanbitna tänder och jag hann snabbt le innan han var framme och över mig i sängen.

Min alarmklocka ringde och jag slog snabbt upp ögonen, jag letade med handen efter Aaron i sängen men det var tomt. Jag satte mig sakta upp och höll täcket mot min nakna kropp, min blick fastnade på en lapp som låg på nattduksbordet.

Ledsen babe, jag ville inte men jag var verkligen tvungen att gå.

Åker med Scott och Kenna till skolan

Jag älskar dig

-A

Jag suckade och läste lappen en extra gång innan jag reste mig och gick in på toaletten för att ta en dusch. Det varma vattnet brände mot min hud och påminde mig om Aarons beröring. Jag tvättade snabbt håret och sedan resten av kroppen innan jag gick ur och svepte in mig själv i en handduk. Det tog en evighet att få mitt hår torrt men när det väl var det så slängde jag upp halva i en slarvig knut och lät resten hänga fritt. Jag valde ut en grå klänning med polokrage och långa armar, den räckte till låren och smet åt fint över mina höfter och rumpa. Mina svarta overknee stövlar med klack stod snyggt på sin plats i garderoben och jag drog snabbt dom på mig. Jag pustade ut och såg mig i spegeln, vad skulle jag göra med ansiktet idag då? Lite concealer under ögonen, jag hade inte sovit så mycket under helgen när jag varit med Aaron. Lite puder och rouge, highlightern var också ett måste idag, sedan fylle jag lätt i mina välformade ögonbryn. Jag målade bara mascara på dom översta fransarna och sedan valde jag ett matt mörklila läppstift.

The Real MeDär berättelser lever. Upptäck nu