Vervolg Gebroken-Louis

489 13 11
                                    

Pov Louis
Ik ben aan het wandelen in de stad. Plots zie ik een man die ik lijk te herkennen. Het is Dave. Mijn vader(a/n ik weet dat dit niet in het echt zo is) die vroeger mijn leven heeft verpest door me te mishandelen en misbruiken. Ik schrik en wil wegrennen. Maar dan kijkt hij naar mij en loopt naar me toe. Ik verstijf helemaal, ik kan gewoon niet meer bewegen en dan wordt alles zwart...

Pov Niall
Louis blijft wel erg lang in de stad. Hij moest zijn hoofd leegmaken maar hij is al 5 uur weg. Dit is niet normaal. Ik probeer hem te bellen. "Dit is de voicemail van Louis Tomlinson ik ben er nu niet spreek een bericht in na de biep en ik bel je later terug..." Ik maak me nu echt zorgen, dit is niet meer normaal. "Jongens vinden jullie ook niet dat Lou lang weg blijft?" "Ja ik vind het maar raar." reageert Liam. Wat zou er toch gebeurt zijn?

Pov Louis
Ik word wakker in een onbekende kamer als er ineens een man binnenkomt. Dave. Ik schrik en krimp in elkaar. Hij komt naar me toe en begint me wild te zoenen. Ik stribbel tegen maar het helpt niet. Hij misbruikt me, slaat me en gaat dan weg. Ik hoop dat de jongens me snel vinden, dit is echt de hel hier.

Pov Harry
Het is een week na Louis verdwijning en de politie heeft eindelijk een spoor kunnen vinden. Er is een grote kans dat hij bij zijn vader zit die zijn heel leven verpest heeft. We gaan er naar toe en de politie ramt de deur in. We gaan met zijn allen naar binnen en al snel hebben ze de man opgepakt. Louis zit bang in een hoekje en ik ren naar hem toe. Als ik bijna bij hel ben begint hij te schreeuwen:"Raak me niet aan, doe me niks alsjeblieft het spijt me." Hij begint te hyperventileren. Dit is echt erg. 1 van mijn beste vrienden is bang van mij. Ik probeer hem te kalmeren maar het lukt me niet. Hij valt flauw. We nemen hem mee naar ons huis en proberen hem daar wakker te krijgen.

Pov Louis
Ik word wakker en voel een arm om me heen. Meteen begin ik in paniek te raken en ik probeer los te komen maar het lukt niet. Diegene die mij vast heeft os te sterk. Ik raak nog meer in paniek. Dan hoor ik Harry's stem:"Rustig aan Lou ik ben het maar, Hazza. Hier ben je veilig. Wij zullen je nooit iets aandoen." "Ben ik echt veilig?" vraag ik nog voor de zekerheid. "Ja Lou hier ben je veilig en we doen je niks." Ik wordt rustiger en zie nu dat iedereen in de kamer me geschrokken aankijkt. Ik begin te huilen, ik doe ze pijn door mijn gedrag. "Lou waarom huil je?" vraagt Niall. "I-Ik d-d-doe j-ju-jull-jullie p-p-ij-n." zeg ik tussen mijn snikken door. "Dat is niet waar Lou dat doe je niet we snappen dat dit heel moeilijk voor je is." zegt Liam. Waarom zijn ze zo lief tegen mij? Ik verdien pijn. Nu barst ik echt ik huilen uit. "Lou wat is er toch?" zegt Zayn (a/n ik doe met Zayn er nog in) nu. "Ik verdien die pijn. Ik snap niet dat jullie zo lief tegen mij zijn." "Lou kijk mij eens aan." Ik kijk Harry aan en hij zegt: "Waarom zou jij pijn verdienen? Jij bent heel veel waard voor ons. Ik weet dat dit nu een rot tijd is en dat je een rot verleden gehad hebt, maar daarom verdien je nog geen pijn. Jij verdient het juist om gelukkig te zijn." Dat is het liefste wat iemand ooit tegen mij gezegd heeft. Ik ben blij, dit zijn echt vrienden die mij altijd helpen en steunen.

Pov Harry
Als ik geschreeuw hoor in de kamer langs mij ren ik er meteen naartoe. Het is de kamer van Louis. Hij ligt helemaal in paniek rond te draaien in zijn bed, hij heeft een nachtmerrie. Ik probeer hem wakker te maken maar als hij wakker is begint hij te hyperventileren. "Rustig Lou alles komt goed ik ben bij je. Probeer rustig in en uit te ademen. Alles gaat goed komen." probeer ik hem te kalmeren. Als hij helemaal gekalmeerd is vraag ik: "Waar ging die nachtmerrie over?" Hij zegt: "Ik wil het niet vertellen." "Jawel Lou als je het vertelt lucht het op. Hij zucht en zegt dan: "Niet boos op me worden alsjeblieft?" "Nee Lou ik zou nooit boos op je kunnen zijn." "In mijn nachtmerrie sloegen jullie me en misbruikte jullie me ook net zoals Dave. Daarna wilden jullie me vermoorden en zeiden jullie: "Je verdient het om dood te gaan je bent helemaal niks waard." En net toen jullie me wouden vermoorden werd ik wakker." Hij begint te huilen en ik trek hem in een knuffel. Hij verstijft en raakt meteen helemaal in paniek. "Rustig Lou, ik zal je nooit iets aandoen. Het was maar een droom. Je bent veilig bij mij." Hij kalmeert een beetje en kijkt moe uit zijn ogen. "Ga maar slapen Lou je kan je rust goed gebruiken. "Maar wat als ik een nachtmerrie krijg?" vraagt hij angstig. "Ik blijf bij je Lou." Dan gaat hij liggen en valt meteen in slaap. Waarom moest die Dave hem dat aandoen. Het is gewoon zielig om te zien hij bang dat hij is. Ik hoop dat Louis zijn verleden ooit achter hem kan laten en weer die care free Louis wordt die grappen met iedereen uithaalt. Ik ben blij dat we nog even een paar weken rust hebben voor we met de tour beginnen, want anders zou het denk ik niet goed komen met Louis.

Pov Louis
Ik wordt wakker geschud door Harry. Hij zegt: "Dave is opgepakt maar je moet wel tegen hem getuigen." Ik word lijkbleek, dat kan ik helemaal niet. Om dat allemaal te vertellen tegen een paar onbekende mensen. Harry ziet volgens mij dat ik het niet wil want hij zegt: "Lou als je wilt blijven wij bij je. Ik weet zeker dat je het kan." Ik kan het helemaal niet. "Wanneer moet ik getuigen?" vraag ik. "Over een paar uur, maar wij blijven bij je Lou en als je het niet meer aankan zullen wij wel verdergaan want wij kennen het verhaal ook." zegt Harry. We stappen allemaal in de auto en gaan op weg. Ik wordt met de minuut zenuwachtiger. Als we er zijn mag ik meteen beginnen. "Dave sloeg me vroeger altijd. Van toen ik nog klein was, tot het moment dat ik bij de jongens ging wonen. Bij het minste wat ik fout deed volgde er een mep. Hij heeft me in die periode ook misbruikt. Toen ik bij de jongens ging wonen zag ik hem nooit meer. Maar een aantal weken terug merkte hij me op, liep naar me toe en ontvoerde me. Toen heeft hij me ook geslagen en een aantal keer misbruikt." De rechter gelooft mijn verhaal denk ik want hij zegt: "Dan veroordeel ik Dave Tomlinson tot 45 jaar cel. 45 jaar, zolang leeft hij niet eens meer. Hij zit dus eigenlijk zijn hele leven nog verder in de cel. Ik voel me enorm opgelucht en ren naar de jongens. Ze trekken me in een groepsknuffel en zeggen allemaal: "Goed gedaan Lou we zijn trots op je." Ik voel me wel heel moe en ik wil hier weg dus ik vraag: "Gaan we naar huis?" "Ja Lou we gaan naar huis." zegt Harry.

Ts 1 maand later
Pov Louis
Met mij gaat alles nu goed. Het was nog een hele moeilijke periode en de jongens hebben me heel goed geholpen. Ik ben echt blij dat ik zo'n goede vrienden heb. Ik kan ze echt niet genoeg bedanken voor alles wat ze gedaan hebben voor mij. Ik zit op mijn kamer en roep: "Jongens kunnen jullie even naar hier komen?" Iedereen komt uit zijn kamer gestormt en vraagt: "Wat is er Lou?" Ik glimlach en zeg: "Ik wil jullie bedanken dat jullie er altijd voor me zijn en me altijd steunen en helpen." "Je hoeft ons daar niet voor te bedanken Lou, we helpen je met plezier. Als iemand van de anderen dit aan de hand had gehad dan had jij ook zo goed geholpen, toch?" zegt Harry. Ik knik en zeg: "Ik had dan ook geprobeerd om net zo goed te kunnen helpen zoals jullie dat kunnen." Ik word in een groepsknuffel getrokken. Ik voel men weet gelukkig en heb het verleden definitief achter me gelaten.
---
Credits to itztatjana ze heeft gewoon de beste ideeën❤❤❤Iedereen heel erg bedankt om te lezen en bedankt voor de meer dan 100 reads op mijn andere boek, jullie zijn echt geweldig! Ik hou van jullie. Ik ga proberen om nog een one shot te plaatsen voor ik op kamp vertrek, met een idee van itzcharena , deze zal gaan over Zayn en Niall.
X

One direction one shotsWhere stories live. Discover now