Contract-Louis

380 12 3
                                    

Pov Louis
Vandaag was de dag! De dag dat we gingen tekenen voor een management. We waren allemaal vrolijk en gespannen.

We liepen naar de deur en klopte aan. "Kom binnen". We lopen naar binnen. We geven hem een hand en stelde ons voor. We gingen op de stoelen zitten. We hadden een paar dagen geleden een heel boekje gekregen die we allemaal gelezen hebben.

Hij gaf nog een korte samenvatting van alles en gaf ons toen een papiertje waar nog een paar dingen opstonden. We lazen het en zetten toen onze handtekening. Ik leg mijn pen neer en al snel zijn de andere ook klaar. "Dan heb ik alleen nog een handtekening nodig van jullie ouders" zegt hij kalm. Dit meen je niet toch! Denk ik. "Oke" zeggen de jongens. "Oké, dan komen jullie morgen terug om de papieren te geven en is alles geregeld". We knikken allemaal. We geven hem allemaal een hand en lopen weg. We gaan op de banken zitten die hier staan. Hoe ga ik dit voor elkaar krijgen? Ik heb ruzie met mijn ouders. Een jaar geleden tijdens de x Factor. De jongens weten van niks en elke keer als ze vragen waar mijn ouders zijn verzon ik weer een smoes. Ze geloofde het wel altijd, maar hoe ga ik dit voor elkaar krijgen. Lottie! Lottie moet deze papieren laten tekenen door mijn ouders. Ik wil ze niet zien. Ik sta op en pak mijn telefoon. "Louis wat ga je doen" vraagt Harry. Ik negeer het en loop door.

Ik bel Lotte en ze neemt al snel op. "Hai Lou". "Hallo Lottie". "Waarom bel je?". "Ik heb je hulp nodig" zucht ik. "Is goed wat moet ik doen?" Vraagt ze. "Mijn papieren laten tekenen door mam en pap, want ik kan het niet". "Louis je moet het zelf doen". "Lot dat kan niet ik wil hun niet zien en zij mij niet". "Louis ik ga het niet doen je moet het zelf doen". "Lottie dit is zo belangrijk voor mij en ze gaan het echt niet tekenen voor mij". "Ze weten hoeveel jij van zingen houdt dus dat doen ze wel". "Lottie alsjeblieft". "Sorry lou" zegt ze en hangt op. "F*ck" mompel ik zacht. Niall komt om de hoek kijken. "Gaat het wel?" Vraagt hij terwijl hij zijn hand op mijn schouder legt. Zal ik het vertellen? "I-ik kan n-niet v-veder" stotter ik. "Waarom niet?" Vraagt hij verbaast. "Ik heb ruzie met mijn ouders al een jaar lang ze willen mij niet zien en ik hun niet" mompel ik. Ik voel de armen van Niall om me heen. "Louis je hebt die handtekening nodig". "Weet ik, maar ik kan niks" zucht ik. "We kunnen wat regelen of-". "Nee Niall ze willen helemaal niks meer voor me doen" onderbreek ik hem. "Maar Lou". Ik schud mijn hoofd. "Het moet zo, het waren super tijden met jullie en ik zag jullie nummer 2 fan zijn" zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Ik loop weg maar Niall pakt mijn hand. "Lou" zegt hij zacht. Ik omhels hem. Hij pakt mij stevig vast. "Je hoort bij ons Lou zonder jou is het niet compleet". "Het spijt me Niall, ik zou het ook anders willen, maar het kan niet anders". Hij laat mij los en pakt mijn hand en sleurt me mee. "Jongens" zegt Niall. Ze kijken Niall en mij aan."ja?". "We moeten iets verzinnen, want Louis kan niet in de band". De jongens kijken mij verbaast aan. "Waarom niet?" Vraagt Harry. "Ik heb ruzie met mijn ouders en we gaan elkaar nooit meer zien". "En nu zonder jou is deze band niet compleet" zegt Liam. "Het kan niet anders, maar ik zal jullie blijven supporten voor altijd" zeg ik. "Nee je blijft bij ons" zegt Zayn. "Het kan niet anders Zayn". "Hey jongens zijn jullie er nog" zegt een stem. Niall en ik draaien om en we kijken naar Thomas ( de manager) "we hebben een probleem" zegt Niall. "Wat is het probleem?". " Ik heb ruzie met mijn ouders dus ze gaan het niet tekenen". "Ow uhm". "Zijn familie steunt Louis, waarom kunt u geen uitzondering maken voor Louis, hij hoort bij de band zonder hem is deze band die compleet" zegt Harry die nu naast mij staat. "Ik ga kijken wat ik voor jullie kan doen jongens". "alstublieft wij kunnen niet zonder Lou" zegt Liam. "Jongens ga maar naar huis en morgen heb ik het antwoord". "Oké" zeg ik. Niall knijpt in mijn hand. Hij heeft die geen seconde los gelaten. Thomas loopt zijn kantoor weer binnen en wij gaan naar huis.

~volgende dag~

Ik wordt wakker en voel twee armen om mij heen. Ik kijk omhoog en zie Niall. Hij was bij mij gebleven omdat ik te gespannen was. Hij wordt ook wakker en hij kijkt me aan. "Hallo Lou" zegt hij met een ochtend stem. Ik grinnik. "Goedemorgen". "Vandaag de dag" mompelt hij. "Niall als ik niet in de band zit dan zal ik jullie nummer 1 fan zijn". Hij glimlacht. "Ik heb liever dat je gewoon naast mij staat op het podium". "Ik ook" zucht ik. Hij trekt me dichter tegen hem aan. "Ik zal er alles aan doen zodat jij gewoon bij ons op het podium staat". "Dankjewel Nialler". "Alsjeblieft Boobear". Dan wordt er op de deur geklopt. "Jongens komen jullie we moeten zo gaan" zegt Liam. "Ja we komen" zegt Niall en staat op. "Ik zie je zo" zegt hij en loopt de kamer uit. Ik zucht en stap mijn bed uit. Ik doe mijn kleren aan en poets mijn tanden. Ik loop terug naar mijn kamer en zet een muts op omdat ik geen zin heb om mijn haar te doen. Ik loop naar beneden waar de jongens al klaar staan. Ik glimlach zwakjes en al snel beland ik in een groepsknuffel.

~bij het kantoor~.

We zitten weer binnen. Zenuwachtig speel ik met mijn vingers. "Louis". Ik kijk op en kijk Thomas aan. "Alsjeblieft en zeg dat hij in de band mag blijven" zegt Niall. "Louis je kan blijven" glimlacht hij. Een grote glimlach komt op mijn gezicht en meteen vliegen de jongens om mijn hals. Wat ben ik blij dat ik gewoon mag blijven. Blijven bij de beste band en de meest liefdevolle jongens.
---
Alle rechten gaan naar itztatjana , zij heeft dit helemaal zelf bedacht en ze is het beste meisje ooit, ik hou van haar. Haar verhalen zijn ook geweldig dus volg haar zeker en lees haar verhalen en stem erop want ze zijn echt super!
Xxx
Hou van jullie

One direction one shotsWhere stories live. Discover now